pyciolek87
Mama Alexa:*
z nami, tutaj jest duze lozko malzenskie;-)
aaaaa jak cos to podloga wolna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z nami, tutaj jest duze lozko malzenskie;-)
aaaaaaapo co mi w Dublinie jak ja juz nie mam zamiaru tutaj wracac...
noaaaaa jak cos to podloga wolna
aaaaaaa
no to mozesz faktycznie sprzedac, i dopiero w polsce cos kupic, a to juz sobie zdecydyjesz czy drewniane czy turystyczne
no ja tez wole drewniane, turystyczne beda uzywac wylacznie w podrozyno wlasnie nie wiem..ale dla malego wolalabym drewniane...hmmmm
no ja tez wole drewniane, turystyczne beda uzywac wylacznie w podrozy
wiesz co hotel jak na 100zl za dobe to jest oki, a w sierpniu jedziemy na ukraine nad morze, my mamy tam taki domek letniskowy, wiec co roku jezdzimy nad morzea jak hotel? bo zawsze wybieraliscie inny? a w sierpniu jaki macie>ten co zawsze?
ja sie nim zajmuje codziennie i on mnaoo matko dziewczyny, to juz jest nalog. Maz zabral mamusie spontanicznie nad morze, chcial spedzic mily urlop, jak za kawalerskich czasow, a ta przed komputer i na bb. Na odwyk ja !!!! Zeby moj mnie tak zabral to bym sie tylko nimmm zajmowala ;pp