pyciolek87
Mama Alexa:*
no to ciesze sie
pyciolku, makijaż dziś zrobiony????????????
tygrysa nie widzialam
maz discovery oglada i wcina ciasteczka, malutka spi, no a ja na bb
moj to zaraz by mnie wolal na male co nie co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to ciesze sie
pyciolku, makijaż dziś zrobiony????????????
tygrysa nie widzialam
maz discovery oglada i wcina ciasteczka, malutka spi, no a ja na bb
superof course
a co nie chce wracac do domu?????????a czemu?widac ze KAji brak bo tak pusciutko dzisiaj ze szok
jak ja mam namowic mezowego zeby juz wracac do domu..?
wiesz co my jesteśmy tak zmęczeni, ale nikt nie mówi moze później cosik bedzie, na razie relaxmoj to zaraz by mnie wolal na male co nie co
my wlasnie kupujemy turystyczne, juz znalazlam na allegro, bo w sierpniu jedziemy z mala nad morze na 2 tyg wiec przyda nam sie;-)mamusiu a macie turystyczne lozeczko?ja nie wiem co zrobic czy kupic jesczze tutaj tyrystyczne przed powrotem i sprzedac drewniane???masakra jak ja sie zabiore...wysylki robia raz w miesiacyu wiec albo alex bedzie bez lozeczka pare dni tutaj albo pare dni bez lozeczka w Polsce?? wiec moze lepiej bedzie je sprzedac i kupic turystyczne a w Polsce kupic nowe...juz sama nie wiem
super
a co nie chce wracac do domu?????????a czemu?
wiesz co my jesteśmy tak zmęczeni, ale nikt nie mówi moze później cosik bedzie, na razie relax
my wlasnie kupujemy turystyczne, juz znalazlam na allegro, bo w sierpniu jedziemy z mala nad morze na 2 tyg wiec przyda nam sie;-)
z nami, tutaj jest duze lozko malzenskie;-)a teraz gdzie spi?
po co mi w Dublinie jak ja juz nie mam zamiaru tutaj wracac...a moz kup sobie w polsce a drewniane bedziesz miala w dublinie