reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

jakiiiiii ?? pochwal sie

ja tak sie wybieram do fryzjera jak sujka za morze :-D:-D dzis mialam isc ale za goraco i zal mi malego ze bedzie w takim upale gdzies z tata sie wozil:-( kurcze u nas sa mega upaly do 40 stopni i co dzien ma byc gorzej czyli jeszcze bardziej goraco:szok:
nie tylko u was, u nas dzis w cieniu bylo 35, a teraz az 28

reklama
jestem jestem od czasu do czasu wchodze ale zadko nic mi sie ostatnio nie chce:wściekła/y:
A co sie dzieje, ze humorek do bani?? Jak bylo w Rzymie?

Nooooo, zrobiłam kolorek na włoskach :-)
Prosze sie nam pokazac:tak::tak:
A moj ukochany mezusiowy powinien chyba medal dostac, zawsze jak prrzychodzi po pracy bawi malego, potem go kapie i kladzie spac, a pozniej po nocy gotuje obiad na nastepny dzien, a mi sie dzisiaj moich ukochanych golobkow z pieczarkami zachcialooooooo i on tam bidula stoi juz od godziny samotnie i robi, prosil, zebym chociaz z nim postala i mu cos poopowiadala, ale sie wykrecilam, ze jestem baardzo zmeczona i wpadlam poczytac co u Was:evil::evil:

A moj ukochany mezusiowy powinien chyba medal dostac, zawsze jak prrzychodzi po pracy bawi malego, potem go kapie i kladzie spac, a pozniej po nocy gotuje obiad na nastepny dzien, a mi sie dzisiaj moich ukochanych golobkow z pieczarkami zachcialooooooo i on tam bidula stoi juz od godziny samotnie i robi, prosil, zebym chociaz z nim postala i mu cos poopowiadala, ale sie wykrecilam, ze jestem baardzo zmeczona i wpadlam poczytac co u Was:evil::evil:

zła kobieta z Ciebie....:no::no::no::no::no:
masz skarb w domu....:tak::tak::tak::tak::tak:

to moj AMO dzis zrobil kolacje bo widzial ze ja jakas taka do bani jestem no i zrobil super surowke w zyciu takiej nie jadlam z gotowanych ziemniakow z czerwona cebula,pomidor,olej z oliwek i oregano normalnie wszamalam prawie wszytko a dosc spora miska byla:zawstydzona/y: no i do tego 2 steki grilowane a na deser brzoskwienie i figi :zawstydzona/y:

to moj AMO dzis zrobil kolacje bo widzial ze ja jakas taka do bani jestem no i zrobil super surowke w zyciu takiej nie jadlam z gotowanych ziemniakow z czerwona cebula,pomidor,olej z oliwek i oregano normalnie wszamalam prawie wszytko a dosc spora miska byla:zawstydzona/y: no i do tego 2 steki grilowane a na deser brzoskwienie i figi :zawstydzona/y:
Mmm a ja uwielbiam wloska kuchnie, przydalby mi sie ten Twoj Amo na pare dni:-p:-p:-p

reklama

A Ta znowu mi z tym figami wyskakuje!!!!!!!!

Przesyłać mi tu kurierem - ale już!!!!!!!!!!!

Do góry