reklama
Witam serdecznie, dziś też tylko przelotem, nawet nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego po dniu nieobecności....
Mnie zoo jak najbardziej pauje:-)
Przyłączam sie do życzonek100 latek dla Patuni :-)
tygrysku, lilac, nikado-może wybierzemy się na spacerek w sobotę o 16? Proponuję zoo,albo jakiś park. Pasuje Wam????
Mnie zoo jak najbardziej pauje:-)
mamusia2008
mamusia Karolinki
100 latek i dużo uśmiechu dla naszej kochanej Patusi
L
landryneczka_1982
Gość
Landryneczko juz wiemdoczytalam
Patrysia Olek dzielny chłopaczekteraz bedzie sobie spał w nocy!!!!
U nas zrobilo sie ciemno i grzmi pewnie za chwilke bedzie burzaa ja mialam na zakupy isc
wiem widzialam
a ja wlasnie wylaczylam kompa i mowie ze sobie posprzatam tyle co sie odwrocilam umyc kubek po kawie patrze na malego a on tnie komara w lezaczku ogladal flinstonow i padl no i nici ze sprzatania wiec znow wlaczylam bb i sobie poczytuje
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witamy się i my
Mamusia chyba wczoraj odtańczyłaś jakiś taniec deszczu bo u nas nas ranem taka burza była że mi się dziewczyny pobudziły. Szczerze to trochę mi nie na rękę ten deszcz no ale co zrobic
Sto latek i ogromniaste buziaczki dla Patusi
ps kanusi dzisiaj postanowiłam Cię oszczędzic bo aż mi głupio że się ciągle pod Ciebie podpinam
Mamusia chyba wczoraj odtańczyłaś jakiś taniec deszczu bo u nas nas ranem taka burza była że mi się dziewczyny pobudziły. Szczerze to trochę mi nie na rękę ten deszcz no ale co zrobic
ps kanusi dzisiaj postanowiłam Cię oszczędzic bo aż mi głupio że się ciągle pod Ciebie podpinam
mamusia2008
mamusia Karolinki
no u nas o 4 nad ranem tez padalo, ale to dobrze bo ja do 4 nie mogłam zasnąć tak bylo gorącoWitamy się i my
no i mam już dosyć tych upałów , chce śniegu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kana161
Mama "terrorystek" :P
Aj Kokusiu....przeciez Ty wiesz,ze ja sie nie gniewam ;-)Witamy się i my
Patrysia gratulujemy.....no my juztez od pewnego czasiku tak łasnie robimy....i nawet od 2 tyg przesunęłam butle na 6....a o 4 herbatku tylko
Ja juz podłogi pomyte, odkurzone, poscierane kurzyska i inne rzeczy..no i malutka ululkana..i jestem słuchajcie taka mokra,ze tylko pod prysznic sie nadaje.....taki skwar u nas,ale słoneczka brak...duchota....
No i jakos nie moge sie orarnąc po tym wczorajszym....:-zawstydzona/y:
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Eeee samolubty ty ty mlodaaa co to za wyporzyczanie kucharzy to moj prywatny kucharz nie oddam go nikomu wogole od 2 tygodni to moj Amo pracuje w restauracji 4 gwiazdkowej z niczego potrafi zrobic pyszne danie bo dzis rozmrozilam lodowke i wszytko wywalilam... wiec kompeltnie nic nie bylo i mowie dzis to tylko te biedne figi i makaronik Alusiowy bedziemy wcinac a tu masz ci takie danie
Podpinamy sie pod zyczonka wszystkiego naj Patrysiu I wszystkiego naj naj dla Mariczkowego tatusia!!!DZIEŃ DOBRY:* :-):-):-)
My po tragicznej nocce....to znaczy malutka spała pięknie zasneła o 20,bo nie miała drzemki okolo 18....i wstała o 5 na butle i lulku do 7:30.....ale ja nie mogłam zasnąc....wczoraj wieczorkiem u nas przed blokiem okolo 22:20 zasłabł chyba jakis facet przyjechało pogotowie reanimowali go,ale niestety było za późno.....:---( KURCZE masakra.....tak sobie myślałam,jakby cos się stało takiego moim bliskim....:---(straszne.....
No a poza tym dzisiaj mój miś ma urodzinki...rano był drobniutki prezencik Mari smaa dała tatusiowi i ciastko ze swieczką hahahha
Wszystkiego naj naj najcudowniejszego i najpiekniejszego dla naszej cuudwonej malusio-dużej już Partycji :*:*:* buziaczków tysace kochaniutka nasza iskierko:*
Gratulujemy nocki!!!Witam się i ja :-)
100 latek dla Patuni :-)
Olek dostał: krzesełko do karmienia, rowerek, huśtawkę skoczka, srebrny smoczek, srebrny obrazek i kaskę.
tygrysku, lilac, nikado-może wybierzemy się na spacerek w sobotę o 16? Proponuję zoo,albo jakiś park. Pasuje Wam????
Muszę się pochwaliś, że mój synek od paru dni nie jada już w nocy, dopiero ok.5 nad ranem. Teraz wystarczy, ze dam mu smoczka i odwrócę na boczek. Dziś pierwszy raz spędził całą noc w łóżeczku.
Ty to masz dobrze z tym Alusiem tylko by spalwiem widzialam
a ja wlasnie wylaczylam kompa i mowie ze sobie posprzatam tyle co sie odwrocilam umyc kubek po kawie patrze na malego a on tnie komara w lezaczku ogladal flinstonow i padl no i nici ze sprzatania wiec znow wlaczylam bb i sobie poczytuje
U nas lipnej pogody ciag dalszy, ale nocka ok A ja nie wytrzymalam i wcinam moje pyyyyyyyyyszne golabeczki
L
landryneczka_1982
Gość
Eeee samolub
Podpinamy sie pod zyczonka wszystkiego naj Patrysiu I wszystkiego naj naj dla Mariczkowego tatusia!!!
Gratulujemy nocki!!!
Ty to masz dobrze z tym Alusiem tylko by spal
U nas lipnej pogody ciag dalszy, ale nocka ok A ja nie wytrzymalam i wcinam moje pyyyyyyyyyszne golabeczki
no co prawda to prawda ale spanie ty on kocha tak obliczylam ze w dzien przesypia 4-5 godzin i cala noc od 20 do 9 rano
reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Napewno będziesz super wyglądac, jak zawsze zresztą.Wesele jest 8 sierpnia u mojej psiapsiółki, którą znam 24 lata :-) i nawet druchną miałam być.... Kieckę ma fioletową, a dodatki w odcieniach szarości i srebra. Może później wstawię foto, bo narazie u teściówki jestem :-)
NiewdzięcznicaA moj ukochany mezusiowy powinien chyba medal dostac, zawsze jak prrzychodzi po pracy bawi malego, potem go kapie i kladzie spac, a pozniej po nocy gotuje obiad na nastepny dzien, a mi sie dzisiaj moich ukochanych golobkow z pieczarkami zachcialooooooo i on tam bidula stoi juz od godziny samotnie i robi, prosil, zebym chociaz z nim postala i mu cos poopowiadala, ale sie wykrecilam, ze jestem baardzo zmeczona i wpadlam poczytac co u Was
Pożycz mi swojego, nawet będę go zagadywac, jak będzie stał przy garach
Od kilku dni mam te takie przemyślenia i myślę sobie jakie te zycie jest głupie.ale ja nie mogłam zasnąc....wczoraj wieczorkiem u nas przed blokiem okolo 22:20 zasłabł chyba jakis facet przyjechało pogotowie reanimowali go,ale niestety było za późno.....:---( KURCZE masakra.....tak sobie myślałam,jakby cos się stało takiego moim bliskim....:---(straszne.....
W niedzielę zabił się na motorze młody chłopak 31 lat, miał dwóch synków, nawet nie chcę sobie wyobrażac co czuje jego żona i te dzieciaki,
Ja tylko znałam go z widzenia i byl kilka razy u mnie w pracy, nawet w tamten piątek był po odbiór towaru, a w niedzielę już nie żył, dziwnie mi jakoś z tym.
Patusiu, zdrówka, szczęścia, pomyślności