reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mmm a ja uwielbiam wloska kuchnie, przydalby mi sie ten Twoj Amo na pare dni:-p:-p:-p

ty ty ty mlodaaa :cool2: co to za wyporzyczanie kucharzy to moj prywatny kucharz nie oddam go nikomu :-D wogole od 2 tygodni to moj Amo pracuje w restauracji 4 gwiazdkowej:-D:-D:-D z niczego potrafi zrobic pyszne danie bo dzis rozmrozilam lodowke i wszytko wywalilam... wiec kompeltnie nic nie bylo i mowie dzis to tylko te biedne figi i makaronik Alusiowy bedziemy wcinac a tu masz ci takie danie:-D:-D

reklama
8 godzina i pierwsza ??? :szok::szok::szok:
gdzie się podziewacie?
no to witam :tak: ale burze były w nocy :dry::baffled:

100 LATEK DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW :-)

wczoraj zakupiliśmy w końcu łóżeczko turystyczne :tak:

Zadnych:no::no::no: Wyprobowalam chyba wszystkie dostepne do 6tego miesiaca, a sa jakies powyzej 6tego, ktore Bartuss szcegolnie chetnie pije??
Zazddroscimy upalow:-p U nas deszcze i wiatry:baffled::baffled:

Kochana, Bartek uwielbia wszystkie owocowe herbatki z Hippa, teraz akurat mamy wieloowocową z dziką różą :blink:

DZIEŃ DOBRY:* :-):-):-)

My po tragicznej nocce....to znaczy malutka spała pięknie zasneła o 20,bo nie miała drzemki okolo 18....i wstała o 5 na butle i lulku do 7:30.....ale ja nie mogłam zasnąc....wczoraj wieczorkiem u nas przed blokiem okolo 22:20 zasłabł chyba jakis facet przyjechało pogotowie reanimowali go,ale niestety było za późno.....:-:)-:)-( KURCZE masakra.....tak sobie myślałam,jakby cos się stało takiego moim bliskim....:-:)-:)-(straszne.....

No a poza tym dzisiaj mój miś ma urodzinki...rano był drobniutki prezencik Mari smaa dała tatusiowi i ciastko ze swieczką:p hahahha

Wszystkiego naj naj najcudowniejszego i najpiekniejszego dla naszej cuudwonej malusio-dużej już Partycji :*:*:* buziaczków tysace kochaniutka nasza iskierko:*

I ja się witam porannie. Zaraz jadę do centrum pozałatwiać parę spraw, dobrze, że dzisiaj nie ma takiego skwaru, może nie padnę po drodze ;)
landryneczko - zazdroszczę ci tego gotującego Amo :-D Tez by mi się przydał ktoś do sałatek, bo ja nie dość, że nie mam zdolnści kulinarnych, to jeszcze nie cierpię gotować. Ale za to jeść lubię :-D:-D:-D

kana - zawsze smutno i przykro patrzeć na takie rzeczy. Ja też sobie często myślę, że to mogło spotkać kogoś z moich bliskich...

Witajcie, a co tutaj tak pusto....

U nas chyba znowu zaczynaja sie ząbeczki(może jakis wykluje się w końcu) wczoraj Julcia po basenie cały wieczor plakala...na szczescie nocke przespała...u nas dzisiaj troszke chłodniej:tak::tak::tak:i coś pochmurno...wczoraj to byla masakra - duchota i skwar

Mega Buziaczki dla świętującej dzisiaj Patrycji!!!!

Landryneczko załatwiliście paszport???;-);-);-)

Do mnie dzisiaj przyjeżdza koleżanka z którą nie widziałam się........oj długo więc wybaczcie mi popoludniowa nieobecność:tak::tak::tak::tak:

Buziaczki i miłego dzionka Wam zyczymy!!!

Witam się i ja :-)

100 latek dla Patuni :-)

Dziewczynki może mi podpowiecie - co Wasze dzieci dostały na chrzest? Właściwie chodzi mi głównie o chłopców - bo mamy Jasiowy chrzest w niedziele i wszyscy do mnie dzwonią - co kupić. A ja nie wiem :confused:

Od mamci mojej Jaś dostanie krzesełko do karmienia. Od chrzestnej łańcuszek i medalik.

Olek dostał: krzesełko do karmienia, rowerek, huśtawkę skoczka, srebrny smoczek, srebrny obrazek i kaskę.

tygrysku, lilac, nikado-może wybierzemy się na spacerek w sobotę o 16? Proponuję zoo,albo jakiś park. Pasuje Wam????

Muszę się pochwaliś, że mój synek od paru dni nie jada już w nocy, dopiero ok.5 nad ranem. Teraz wystarczy, ze dam mu smoczka i odwrócę na boczek. Dziś pierwszy raz spędził całą noc w łóżeczku.

reklama
Dzis wstalismy o 8 bo moja siostra nas obudzila dzwoniac telefonem i inforumujac ze przestawili jej lot o kilka godzin no ale przynajmniej przyleci:-D
jestem dzis nie do zycia co za goracccc juz jest a tylko troszke wiaterku:zawstydzona/y:

pytia mnie wlasnie moj amo nauczyl gotowac ale tez nie lubie bardzo stac przy garach (no ale musze niestety bo on ciagle w pracy) ale jesc to jak najbardziej:-Dzreszta kto nie lubi jesc:-D:-D:-D

ja wlasnie teraz unieruchomilam mojego akrobate w lezaczku i popijam kawke i bb:-D

Do góry