oj twoje ubranie to tylko mi na palusze jeden wejda
widzialam na skype
Spokojna Twoja czarna rozczochrana;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj twoje ubranie to tylko mi na palusze jeden wejda
widzialam na skype
:-(;-)Spokojna Twoja czarna rozczochrana;-)
A ja sie dzisiaj zlazilam jak chory kicaj...Tu pierdolke dlaMaryski,tu dlka chrzesniakow,tu to zobaczyla,tam tamto i ...padam
A widzial kto Cuksa dzisiaj??
Natalia to przyjeżdzaj do mnie u mnie tylko 28 a i ubierac się zbytnio nie musisz bo nikt Cie przecież nie zobaczy;-)mamuski, u nas 35 stopni, a jest już wieczór, deszcz do stolicy, please
łooo matko, a co to sie stalo ze mezowy w domuNatalia to przyjeżdzaj do mnie u mnie tylko 28 a i ubierac się zbytnio nie musisz bo nikt Cie przecież nie zobaczy;-)
A my właśnie wróciliśmy ze sklepu i Natusia była tak grzeczna że aż ją ludzie zaczepiali:-) A i od jutra aż do niedzieli mam męża w domu. Normalnie nie wierzę
fajne te wozeczki tylko ja kurcze zastanawiam sie jak te malenkie kola sprawdza sie na naszych chodnikach:---(
no moja Martyna nie chciała
No ja wiedziałam że tak będzie. JAk w tamtym tygodniu go potrzebowałam to robił po dwadzieścia godzin a teraz jak średnio mi jest potrzebny to będzie siedział w domu. Ale już ja mu znajdę jakieś twórcze zajęcie coby mu się nie nudziłołooo matko, a co to sie stalo ze mezowy w domu
No ja wiedziałam że tak będzie. JAk w tamtym tygodniu go potrzebowałam to robił po dwadzieścia godzin a teraz jak średnio mi jest potrzebny to będzie siedział w domu. Ale już ja mu znajdę jakieś twórcze zajęcie coby mu się nie nudziło
A wiesz ze to jest dobra myśl bo wiśnie aż się o to prosząowoce z drzew niech pozbiera