reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witam;-)
ewelw ja mam łóżeczko turystyczne i z checia bym ci pozyczyla tyle ze raczej masz nie podrodze:sorry2:

wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów

ja wpadłam tylko powiedziec ze przez 2tygodnie mnie niebedzie raczej bo mężowy ma urlop ale bede starac sie was podczytywac bo potem was nadrobic:-D

mamuski, u nas 35 stopni,:szok: a jest już wieczór, deszcz do stolicy, please:-D
Natalia to przyjeżdzaj do mnie:tak: u mnie tylko 28 a i ubierac się zbytnio nie musisz bo nikt Cie przecież nie zobaczy;-)
A my właśnie wróciliśmy ze sklepu i Natusia była tak grzeczna że aż ją ludzie zaczepiali:-) A i od jutra aż do niedzieli mam męża w domu. Normalnie nie wierzę:-D

Natalia to przyjeżdzaj do mnie:tak: u mnie tylko 28 a i ubierac się zbytnio nie musisz bo nikt Cie przecież nie zobaczy;-)
A my właśnie wróciliśmy ze sklepu i Natusia była tak grzeczna że aż ją ludzie zaczepiali:-) A i od jutra aż do niedzieli mam męża w domu. Normalnie nie wierzę:-D
łooo matko, a co to sie stalo ze mezowy w domu:confused::confused::confused:

fajne te wozeczki :tak::tak::tak:tylko ja kurcze zastanawiam sie jak te malenkie kola sprawdza sie na naszych chodnikach:-:)-:)-(

Nasza Inglesina radzi sobie całkiem nieźle, nawet na drobnych kamyczkach :tak:

no moja Martyna nie chciała:no:

Jasiek jak się nauczył chodzić to też nie chciał jeździć wózkiem, za to potem jak miał ze dwa latka, to i owszem :-D:-) Do dzisiaj czasem babcię naciągnie, żeby wzięła na spacer wózek i się wozi mości hrabia ;-)

My dzisiaj calutki dzień, poza południem, w ogródku, w baseniku i w cieniu na trawce.I się nawet zrelaksowałam troszku.

reklama
Do góry