reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczynki może mi podpowiecie - co Wasze dzieci dostały na chrzest? Właściwie chodzi mi głównie o chłopców - bo mamy Jasiowy chrzest w niedziele i wszyscy do mnie dzwonią - co kupić. A ja nie wiem :confused:

Od mamci mojej Jaś dostanie krzesełko do karmienia. Od chrzestnej łańcuszek i medalik.

Jeeeeestemmmmmmm :-D

Byłam u księdza i wyobraźcie sobie, że nic nie załatwiłam, bo teraz zapowiedzi wychodzą później i mam przyjsc w sierpniu, ale najpierw przyjsc się z nim umówic na spisanie protokołu. Jakby od razu nie mozna było spisac tylko tzreba sie umawiać, no kurde biuro parafialne ma otwarte w środy i mówie do niego to przyjde w którąś srode i spiszemy ten protokół ale nie bo "trza" się najpierw umówić , no ja nie mogę. A teraz nam zmienili księdza, tamten był taki fajny :zawstydzona/y:, taki spoko bezproblemowy :-(. Ja przy tej zmianie widzę brudna sprawę i maczanie paluszków innych ale no cóż.

Dziewczynki może mi podpowiecie - co Wasze dzieci dostały na chrzest? Właściwie chodzi mi głównie o chłopców - bo mamy Jasiowy chrzest w niedziele i wszyscy do mnie dzwonią - co kupić. A ja nie wiem :confused:

Od mamci mojej Jaś dostanie krzesełko do karmienia. Od chrzestnej łańcuszek i medalik.
"Myszqa ale jesteś seksi :-D"

A tak powaznie to mały dostał: Krzesełko do karmienia, złoty medalik, święty obrazek z dedykacją, kocyk i podusie z imieniem, uczace kluczyki, mate edukacyjną, karuzele nad łózeczko :dry: i reszty nie pamietam, aaa i srebrny smoczek.
Ale my mielismy chrzest jak mały miał niecałe dwa miesiące i to z tego takie prezenty.

tylko nie mow mu ze to ja Ci to powiedzialam....on mnie znajdzie:no::no::no:
:-D:-D:-D
no to ja mu powiem jaka ty niedobra jesteś:-D:-D:-D

Byłam u księdza i wyobraźcie sobie, że nic nie załatwiłam, bo teraz zapowiedzi wychodzą później i mam przyjsc w sierpniu, ale najpierw przyjsc się z nim umówic na spisanie protokołu. Jakby od razu nie mozna było spisac tylko tzreba sie umawiać, no kurde biuro parafialne ma otwarte w środy i mówie do niego to przyjde w którąś srode i spiszemy ten protokół ale nie bo "trza" się najpierw umówić , no ja nie mogę. A teraz nam zmienili księdza, tamten był taki fajny :zawstydzona/y:, taki spoko bezproblemowy :-(. Ja przy tej zmianie widzę brudna sprawę i maczanie paluszków innych ale no cóż.
no tak to jest z tym załatwianiem, wszędzie cos...

O ludziska...:szok:
Moglas rzucic ze dwie stowki,napewno bys zalatwila;-):-D:-D:-D

reklama
Nooooo, zrobiłam kolorek na włoskach :-)

jakiiiiii ?? pochwal sie

ja tak sie wybieram do fryzjera jak sujka za morze :-D:-D dzis mialam isc ale za goraco i zal mi malego ze bedzie w takim upale gdzies z tata sie wozil:-( kurcze u nas sa mega upaly do 40 stopni i co dzien ma byc gorzej czyli jeszcze bardziej goraco:szok:

Do góry