reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam!!
Kto nie jadł dziś domowego to zapraszam do mnie na botwinkę!!
Zapraszam nawet na botwinkę dla dzidzi!!
Od rańca mnie tak energia rozpierała - że obiad dla siebie i dzidzi już do 11.00 ugotowałam a no i pranko zdążyłam. A potem - MYK na miasto.:tak:

musisz dopajać - nie słódź niczym!! Dawaj co chwila - jak ci się przypomni, to zawsze parę łyczków uskubie, a jak nie pije to trudno, ale dawaj co chwila. moja też nic nie piła i się b. martwiłam, ale dawałam co chwilkę i pije. a teraz to 1 -2 razy dziennie -podaję bo wypija całą butlę (na raz). Moja jak nie chciała pić i byłam załamana to próbowałam łyżeczką podawać

A o jakie wam chodzi te herbatki ??? Te granulowane - co się rozpuszcza - czy te w butlach - tych większychtakich?

A co do łóżeczka to wiedziałam, że żadna dobra duszyczka nie pomoże. Ale jeszcze jakaś iskierka nadziei jest
tak, w granulkach

reklama
hmmmm ugotowalam mojemu synkowi zupke...marchew,ziemniak,pietrucha,kalafior....i co??????sama mam sobie ja zjesc....:-D:-D
słoiczkowej tez nie chciał ale wkoncu zaskoczył i zjadł cała....ufffff ale sie nagimnastykowałam....teraz śpi sobie ksieciunio...jak wstanie zrobie mu deser....ciekawe czy tez odda mamusi???:-D:-D

Cześć kochane :-)

Ale upał był u nas dzisiaj... Oddaliśmy Małego do babci na 5 godzin (!!!!!!) i pojechaliśmy do słynnego Ptaka :-D Kupiłam sobie buty i szal na wesele, bo sukienkę już mam. Może później wstawię jakieś zdjęcie. A Olek był taki grzeczny, ze szok, tylko niestety teraz nadrabia, jak zobaczył mamusię, cwaniaczek jeden :baffled:

Karolinko, rośnij duuuuża i zdrowa. Buziaczki.

Witam!!
Kto nie jadł dziś domowego to zapraszam do mnie na botwinkę!!
Zapraszam nawet na botwinkę dla dzidzi!!
Od rańca mnie tak energia rozpierała - że obiad dla siebie i dzidzi już do 11.00 ugotowałam a no i pranko zdążyłam. A potem - MYK na miasto.:tak:

musisz dopajać - nie słódź niczym!! Dawaj co chwila - jak ci się przypomni, to zawsze parę łyczków uskubie, a jak nie pije to trudno, ale dawaj co chwila. moja też nic nie piła i się b. martwiłam, ale dawałam co chwilkę i pije. a teraz to 1 -2 razy dziennie -podaję bo wypija całą butlę (na raz). Moja jak nie chciała pić i byłam załamana to próbowałam łyżeczką podawać

A o jakie wam chodzi te herbatki ??? Te granulowane - co się rozpuszcza - czy te w butlach - tych większychtakich?

A co do łóżeczka to wiedziałam, że żadna dobra duszyczka nie pomoże. Ale jeszcze jakaś iskierka nadziei jest

My tez mamy botwinke wiec nigdzie nie idziemy:-D:-D
Lo matko,ale zescie naskrobaly:szok:
Ale juz wszystko wiem;-)

reklama
Cześć kochane :-)

Ale upał był u nas dzisiaj... Oddaliśmy Małego do babci na 5 godzin (!!!!!!) i pojechaliśmy do słynnego Ptaka :-D Kupiłam sobie buty i szal na wesele, bo sukienkę już mam. Może później wstawię jakieś zdjęcie. A Olek był taki grzeczny, ze szok, tylko niestety teraz nadrabia, jak zobaczył mamusię, cwaniaczek jeden :baffled:

Karolinko, rośnij duuuuża i zdrowa. Buziaczki.

Kiedy idziecie na wesele Patrysiu??Jakie buty,jaki szal??i jaka kiecke:-)??

Do góry