reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam sie i ja :)

MARI PO PIERWSZEJ NOCCE NA OBNIZONYM ŁOŻECZKU.....i wiecie co moja niuńka śpi w nocy na brzuszku...przypadkiem wesżłam do pokoju jak byłam siusiu zobaczyc czy wszystko ok...taki moj schiz i =patrze a Mari spi na brzuszku i tylko lekkie chrapanko słychac....:-D a rano juz nie normalnie na boczku....agentka....co ona wyprawia a tym swoim łozu....:sorry2:

Poza tym strasznie boli mnie paszka lewa.....troszku mnie to zastanawia...niby zadnego guzka czy czegos tympodobnego,ale boli.....

Leckam Was nadrobic...buziaczki:*
Wszystkiego najcałuśniejszego i najdziecinniejszego dla naszej kruszynki przepięknej, kochaniutkiej i słodziutkiej Karolinki :*:*:*:* buziaczków tysiące;*
I my tez, my tez zyczymy Karolince wszystkiego naj najcudowniejszego, samych radosci w zyciu i spelnienia marzen

Witam was laski!!
mam pytanko nieziemskie :-)
Czy jest któraś z was z centrum PL i pożyczyłaby mi łóżeczko turystyczne na cztery dni?? Jedziemy z mężykiem do iławy 24-28 lipca. Jadąc bym pożyczyła a wracając bym oddała. Pewnie nie ma takiej osoby, ale tak pytam - może jednak znalazłby się ktoś jak by Bóg dopomógł;-)

buziaczki i sto lat dla karolinki!!!
Ja niestety nie pomoge, no chyba, ze po drodze zahaczycie o Londyn:tak::tak:

hello Gwiazdeczki
U nas nocka w miarę, dzisiaj idziemy do ortopedy mam nadzieję na same dobre wieści, póżniej zdam Wam relację:tak:

Kanusia a nie przewialo Cię przypadkiem??
Mariczka sama śpi w pokoiku??? Super, ja bym nie mogła mojej zostawić, bo za często wstaję do niej i nie wyrobiłabym z bieganiem do drugiego pokoju:tak:
Ewelw ja nie z centrum , więc nie pomogę:-(
A Bianka spała dzisiaj też na boczku, ale bidula bujała się leżąc z nóżką w powietrzu , bo dalej ją pieluszkuję :-D

Wszystkiego Najlepszego dla Karolinki i innych Solenizantów:tak:
Trzymamy kciuki, zeby u ortopedy wszystko bylo ok :tak:

Dzisiaj to nawet ja dałam radę się przywitać z rana :tak:
Upał się zapowiada nieziemski, nadmuchałam wczoraj basenik i będziemy się dzisiaj z Jasiem pluskać troszkę :-D Leniwiec ze mnie, ale w taki skwar nie chce mi się tyłeczka z domu ruszać, żeby gdzieś dalej pojechać na wycieczkę. Jak sobie pomyślę o smażeniu się w samochodzie i pakowaniu wszystkiego, to wolę zostać w ogródku...

Miłego dnia dziewczynki.
Milego chlapania w baseniku :tak::tak:
A ja wczoraj mialam straszne popludnie, przeplakalm caly wieczor, poczytalam Was troszeke, ale nie mialam sil pisac:-( Dzis mam nadzieje bedzie lepiej, choc pogoda beznadziejna, co nie poprawia humorku, no i dzidziowego marudzenia ciag dalszy, biedne te nasze dzieciaczki z tymi zebolami:baffled:

reklama
Witam środowo
Ja już w pracy,
chałupka się sama sprząta, załatwiłam panią i przyszła pomyc okna i trochę ogarnąc cały ten bajzel, bo ja sprzatam często ale tak trochę po łebkach, więc dzisiaj mam super, ja się relaksuję w pracy, a w domu się samo robi:zawstydzona/y::szok:

KAROLINKO, nasz promyczku dużo usmiechu, super zabawek i wszystkiego co sobie wymarzysz

Ja dzisiaj mega niewyspana, poszłam spa około 1 w nocy, bo męzowi zebrało sie na jakieś szmery-bajery:zawstydzona/y:, a rano trzeba było wstawac.
Śniło mi sie dzisiaj, ze Madzia ma 4 zęby, zaglądam rano w buźkę, a tam pusto:-D

To i ja witam sie....my juz po spacerku, wizycie w mojej pracy, teraz Julcia spi a ja jem sniadanko z BB...u nas upał...na szczescie dzisiaj jedziemy na basen wiec troche schłodzimy sie:-D:-D:-D:-D

Nocka na szczescie super, mimo ze Julcia zjadal tylko 40ml kaszki wieczorem spala cala noc:szok::szok::szok::szok:

Wszystkiego najcałuśniejszego i najdziecinniejszego dla naszej kruszynki przepięknej, kochaniutkiej i słodziutkiej Karolinki :*:*:*:* buziaczków tysiące;*

I my podczapiemy sie pod te cudowne jak zawsze życzenia!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Karolinko rośnij zdrowo!!!

Mariczka sama śpi w pokoiku??? Super, ja bym nie mogła mojej zostawić, bo za często wstaję do niej i nie wyrobiłabym z bieganiem do drugiego pokoju:tak:

Nasza Julcia spi juz ponad 3 miesiace sama w swoim pokoiku, na poczatku wstawalam zobaczyc czy wszystko ok, ale teraz spie sobie smacznie:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry