Agacia82
Mami :)
aaa to prawdaale ten mega wydatek jest ważniejszy no i na cale życie, wiec opłaca się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaa to prawdaale ten mega wydatek jest ważniejszy no i na cale życie, wiec opłaca się
dobreA ja dzis zrobilam z rana maly prezencik mezusiowi z okazji jego swieta, tez co prawda mnie ciocia nawiedzila, ale paradontozy na szczescie nie mam
o KURDE ja dopiero zajarzyłam o co kaman....jaka wiocha haahahdobre
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych wspaniałych solenizantów:7 miesięcznych dam: Natalusi i Kornelki.....
oraz 6 msięsieczniaków: przepieknej i zawsze uśmiechnietej Mary naszej wspaniałej, pięknowłosej Hanulki i przystojnego Oskarka.... OGROMNIESTE BUZIACZKI maluszki:*:*:*
o KURDE ja dopiero zajarzyłam o co kaman....jaka wiocha haahah
Moja wczoraj tak miała, aktorka normalnie. Została w łóżeczku i wrzeszczy, podeszłam do niej usmiech od ucha do ucha, no to oddalam się mysla że już będzie ok, a ta znów w pisk, no to podchodze znów banan na ustach, cyrk normalnie, takie to male a już rządzi. Mąż też się wczoraj do niej nalatal, bo przekrecała się na brzuch i w krzyk, bo nie umie się przekrecic spowrotem, a tak jej nie pasi, wiec przekrecił ją na plecki i siada sobie a ta już na brzuchu i znów krzyk, oj nalatał sięDziekujemy za zyczenia kochane cioteczki i rowniez przesylamy je nawzajem:-)!!!rosnijcie zdrowo nasze pociechy kochane!!!
A u nas chyba z okazji tych urodzin jakis kosmosnie moge zejsc na minute z oczu mojego dziecka bo dostaje takiej histerii ze niedlugo dziure w lezaczku zrobi od tego rzucania sieNie wiem,czy to skok rozwojowy czy raczej dol rozwojowy,w kazdym razie juz mnie gryzie po rece,znaczy przestan zajmowac sie czyms jeszcze niz mna...Musze ja oszukac i uspic to przyjde Was poczytac
o KURDE ja dopiero zajarzyłam o co kaman....jaka wiocha haahah
Fajnie masz . Tzn. z tym spaniem do 9:00Jejku a ja myslalam ze wy tu wieczorem tylko takie zbrezne głupawki macie. Laski co sie dzieje, ja tu wyczuwam jakies braki
A mojemu cos sie poprzestawialo i chce codziennieNie wiem czy mam sie cieszyc czy narzekac
A z innej beczki to hania dzis pierwszy raz dzwigla sie z poduszki calkiem plaskiej do siadu.Nie wierzylamw to co widze a za chwile myk i juz lezala na przuszku. Akrobatka nam rosnie. Do tego nie chce zachwalic ale coraz czesciej spimy do 9.00rano