reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziekujemy za zyczenia kochane cioteczki i rowniez przesylamy je nawzajem:-)!!!rosnijcie zdrowo nasze pociechy kochane!!!
A u nas chyba z okazji tych urodzin jakis kosmos:-pnie moge zejsc na minute z oczu mojego dziecka bo dostaje takiej histerii ze niedlugo dziure w lezaczku zrobi od tego rzucania sie:confused2:Nie wiem,czy to skok rozwojowy czy raczej dol rozwojowy,w kazdym razie juz mnie gryzie po rece,znaczy przestan zajmowac sie czyms jeszcze niz mna...Musze ja oszukac i uspic to przyjde Was poczytac:-D

JA TEŻ PODPINAM SIĘ POD ŻYCZONKA DLA NASZYCH MILUSIŃSKICH

JA PARODONTOZY TEŻ NIE MAM ALE NIE BARDZO PRZEPADAM ZA BIAŁKIEM W PŁYNNEJ POSTACI:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A POZATYM POTEM SIĘ PLĄCZE COŚ MIĘDZY ZĘBAMI:-D:szok::-D:szok::-D

JA BYŁAM DZIŚ U DENTYSTY BO MI DZIURA WYPADŁA OJ BOLIIIIIIIIIIIII

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych wspaniałych solenizantów:7 miesięcznych dam: Natalusi i Kornelki.....
oraz 6 msięsieczniaków: przepieknej i zawsze uśmiechnietej Mary naszej wspaniałej, pięknowłosej Hanulki i przystojnego Oskarka.... OGROMNIESTE BUZIACZKI maluszki:*:*:*

i my tez sie przypinamy pod zyczonka Kany......mam nadzieje ze sie nie pogniewasz:) zdrowka dla Wam kocjane szkraby:*

o KURDE ja dopiero zajarzyłam o co kaman....jaka wiocha:p haahah:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie jestes sama:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziekujemy za zyczenia kochane cioteczki i rowniez przesylamy je nawzajem:-)!!!rosnijcie zdrowo nasze pociechy kochane!!!
A u nas chyba z okazji tych urodzin jakis kosmos:-pnie moge zejsc na minute z oczu mojego dziecka bo dostaje takiej histerii ze niedlugo dziure w lezaczku zrobi od tego rzucania sie:confused2:Nie wiem,czy to skok rozwojowy czy raczej dol rozwojowy,w kazdym razie juz mnie gryzie po rece,znaczy przestan zajmowac sie czyms jeszcze niz mna...Musze ja oszukac i uspic to przyjde Was poczytac:-D
Moja wczoraj tak miała, aktorka normalnie. Została w łóżeczku i wrzeszczy, podeszłam do niej usmiech od ucha do ucha, no to oddalam się mysla że już będzie ok, a ta znów w pisk, no to podchodze znów banan na ustach, cyrk normalnie, takie to male a już rządzi. Mąż też się wczoraj do niej nalatal, bo przekrecała się na brzuch i w krzyk, bo nie umie się przekrecic spowrotem, a tak jej nie pasi, wiec przekrecił ją na plecki i siada sobie a ta już na brzuchu i znów krzyk, oj nalatał się:-D:-D:-D
o KURDE ja dopiero zajarzyłam o co kaman....jaka wiocha:p haahah:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
:-D:-D:-D:-D:-D

Jejku a ja myslalam ze wy tu wieczorem tylko takie zbrezne głupawki macie:-p. Laski co sie dzieje, ja tu wyczuwam jakies braki:sorry2::-D
A mojemu cos sie poprzestawialo i chce codziennie:zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y:Nie wiem czy mam sie cieszyc czy narzekac:zawstydzona/y:

A z innej beczki to hania dzis pierwszy raz dzwigla sie z poduszki calkiem plaskiej do siadu.Nie wierzylamw to co widze a za chwile myk i juz lezala na przuszku. Akrobatka nam rosnie. Do tego nie chce zachwalic ale coraz czesciej spimy do 9.00rano:tak:

No, no anoli to tylko pozazdroscic takiej zdolniachy, moja raczej leniwa, dopiero niedawno zaczęła się przekręcac na brzuszek, ale jeszcze sama nie siedzi, a o siadaniu to jeszcze nawet nie mysli.
A co do męża, to chyba dobrze, jak chcesz zrobic dzidziusia zaocznie?:szok:, niech sie stara chłopina

reklama
Jejku a ja myslalam ze wy tu wieczorem tylko takie zbrezne głupawki macie:-p. Laski co sie dzieje, ja tu wyczuwam jakies braki:sorry2::-D
A mojemu cos sie poprzestawialo i chce codziennie:zawstydzona/y::-p:zawstydzona/y:Nie wiem czy mam sie cieszyc czy narzekac:zawstydzona/y:

A z innej beczki to hania dzis pierwszy raz dzwigla sie z poduszki calkiem plaskiej do siadu.Nie wierzylamw to co widze a za chwile myk i juz lezala na przuszku. Akrobatka nam rosnie. Do tego nie chce zachwalic ale coraz czesciej spimy do 9.00rano:tak:
Fajnie masz :tak:. Tzn. z tym spaniem :-D do 9:00

Do góry