Pytia nie zazdroszcze takich nocek, szczegolnie ze musisz sie potem w dzien dwojka zając do tego dom i cala reszta....dlatego ja juz swojemu zapowiedzialam ze drugie zamawiam tak samo grzeczne i maloproblemowe jak Hania, ma sie postarac
reklama
Ale te wasze dzieciaczki sie rozpedzily z tymi zębolkami a my ciagle czekamy. Ja juz jak wariat cadziennie jej w buzke zagladam i gdzie sa zabki?, gdie sa zabki?
hahaha, u nas to podobnie wygląda, z tym że Bartkowi już się znudziło i zaciska usta, jak chcę sprawdzić
Agacia82
Mami :)
U nas to samo, więć jestem baaaardzo ostrozna, aż do bólu .Ciesz sie i korzystaj, za to mój mial ochrzan, bo on wystarczy ze zrobił raz i już brzuszek, więc nie było takich długich starań
tygrysek82
Fanka BB :)
Ciesz sie i korzystaj, za to mój mial ochrzan, bo on wystarczy ze zrobił raz i już brzuszek, więc nie było takich długich starań
u Nas też jeden jedyny raz zrobililismy to bez zabezpieczenia iiiiiiiiiiiiii jest FifiU nas to samo, więć jestem baaaardzo ostrozna, aż do bólu .
blizniaki2000
U nas to samo, więć jestem baaaardzo ostrozna, aż do bólu .
To widzę ze nie tylko mój taki zdolnyu Nas też jeden jedyny raz zrobililismy to bez zabezpieczenia iiiiiiiiiiiiii jest Fifi
Moi znajomi starają sie już ponad 2 lata i niby wszystkie badania ok, ale cos im nie wychodzi, mówięc do swojego że chociaz mają frajdę ze starań, ale w pewnym momencie to się robi stresujące, wiec chyba lepiej zrobic tak od razu na zawołanie
tygrysek82
blizniaczku ale jakie stresujace jest jak sie raz trafilo za pierwszym razem teraz mimo zabezpieczenia mam takie schizy czasem teraz sie dopiero stersuje heheheTo widzę ze nie tylko mój taki zdolny
Moi znajomi starają sie już ponad 2 lata i niby wszystkie badania ok, ale cos im nie wychodzi, mówięc do swojego że chociaz mają frajdę ze starań, ale w pewnym momencie to się robi stresujące, wiec chyba lepiej zrobic tak od razu na zawołanie
blizniaki2000
A tam w Twoim przypadku to jeszce pół biedy, bo i tak chcesz rodzeństwo dla Fifiego, wiec prędzej czy później....blizniaczku ale jakie stresujace jest jak sie raz trafilo za pierwszym razem teraz mimo zabezpieczenia mam takie schizy czasem teraz sie dopiero stersuje hehehe
a co ja mam powiedziec i tak już chyba zaliczamy sie do rodzin wielodzietnych, a gdyby tak przytrafily mi się jeszcze jedne blizniaki? Lepiej o tym nie myślę
Agacia82
Mami :)
Moi najomi starali się 4 lata i nic teraz się rozwiedli i on ma druga zonę i juz mu urodziła córkę ( starali sie 2 miesiace). Podobno zdaza się tak, że kobieta i mężczyzna moga byc zdrowi a i tak z tego dzidziusia moze nie byc bo coś między nimi nie gra.To widzę ze nie tylko mój taki zdolny
reklama
A my już długo przed ślubem się nie zabezpieczaliśmy, chyba z rok wcześniej, ale nic się nie trafiało i powiedzieliśmy sobie że po ślubie to dobrze by było jakby jak najszybciej się dzidziolek pojawił. No i proszę - dokładnie 9 miesięcy po ślubie na świecie pojawił się Bartek No ale taki apartament dla nowożeńców jaki mieliśmy - z biczami wodnymi, lustrami na suficie i takie tam, to trzeba było korzystać, korzystać i jeszcze raz korzystać