reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych wspaniałych solenizantów:7 miesięcznych dam: Natalusi i Kornelki.....
oraz 6 msięsieczniaków: przepieknej i zawsze uśmiechnietej Mary naszej wspaniałej, pięknowłosej Hanulki i przystojnego Oskarka.... OGROMNIESTE BUZIACZKI maluszki:*:*:*

To i my podczepimy sie pod te piękne życzonka!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Witajcie Kochane, Jula śpi a ja nadrabiam wasza wczorajszą produkcję...

Miłego dzionka

reklama
witajcie kochane,
ja nie wiem jak wy znajdujecie czas na tyle pisania. zdradźcie mi ten sekret;-).
u nas idą kolejna 3 ząbki i mam sajon:-(. młody cierpi i zaczna mi już brakować pomysłów na zabawy i odwracanie uwagi.

anoli dziękuję za sprawdzanie!

Witajcie

Przede wszystkim

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów !!!!!

Wstalismy dopiero o 8:30, ale ..... uwaga z taka kupą, że do prania jest poduszeczka, przescieradło i kołderka i do czyszczenia .... :szok: smok !
Jak macie mocne nerwy to :ninja2::hmm:!

Witajcie

Przede wszystkim

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów !!!!!

Wstalismy dopiero o 8:30, ale ..... uwaga z taka kupą, że do prania jest poduszeczka, przescieradło i kołderka i do czyszczenia .... :szok: smok !
Jak macie mocne nerwy to :ninja2::hmm:!

no niezle my dzis czekamy na kupola bo wczoraj nie zrobil i pewnie tez dzis bedzie gigant :-D:-D a jak moj sie ukupoli to tak samo wszytko do przebrania a jak ostatnio mu przebieralam pampersa to mnie osikalllll :szok: na dodatek:-D

Dziendobry lasecz\ki, bardzo dziekujemy z zyczonka i oczywiscie rowniez zyczymy 100lat dla laseczek: Natalki, Kornelki, Hani i cudnej Maryni !!! No i wszystkiego co najlepsze, dla naszych wspanialych tatusiow, z okazji ich swieta zycze im zeby w tym roku jeszcze lepiej dogadzali nam i dzieciaczkom :-D:-D:-D Od tego w koncu sa:tak:

ja kawka dzis z rana i nadrabiam bb malemu wlaczylam zabke i siedzi cicho ale teraz musze znikac bo maly drzemke musi sobie zapodac :cool2:
buziaki odezwe sie pozniej

wogoleeeeeeeeeee gdzie wy wszytkie jestescieeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!! wstawac spiochyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool:

reklama
Wiecie co ale się wkurzyłam. Wczoraj zamiast wykorzystac męża to ja posżłam spac jak grzeczna dziewczynka bo już o siódmej a dzisiaj z rana nawiedziła mnie ciocia pierwszy raz od ok pół roku:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

A ja dzis zrobilam z rana maly prezencik mezusiowi z okazji jego swieta, tez co prawda mnie ciocia nawiedzila, ale paradontozy na szczescie nie mam :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry