reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

STO LAT DLA DZISIEJSZYCH ŚWIĘTUJĄCYCH :-)

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów !!!!!

Dziendobry lasecz\ki, bardzo dziekujemy z zyczonka i oczywiscie rowniez zyczymy 100lat dla laseczek: Natalki, Kornelki, Hani i cudnej Maryni !!! No i wszystkiego co najlepsze, dla naszych wspanialych tatusiow, z okazji ich swieta zycze im zeby w tym roku jeszcze lepiej dogadzali nam i dzieciaczkom :-D:-D:-D Od tego w koncu sa:tak:
dziękujemy za życzonka:tak::tak:

A ja dzis zrobilam z rana maly prezencik mezusiowi z okazji jego swieta, tez co prawda mnie ciocia nawiedzila, ale paradontozy na szczescie nie mam :-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-Da wiesz o tym nie pomyslałam;-)

reklama
Hejka moje zbereźnice kochane:-)
no wlasnie,ale ja tak sobie mysle,ze jak sie spoca podczas tego niespania to im sie te ciacha poprzyklejaja do tych plecow coo tam je sobie niby masuja:-D
nie będzie tak źle, dadzą radę:-D:-D:-D

Najserdeczniejsze i najszczersze życzonka dla Natalki, Hanulki, Maryni i Oskarka

Wiecie co ale się wkurzyłam. Wczoraj zamiast wykorzystac męża to ja posżłam spac jak grzeczna dziewczynka bo już o siódmej a dzisiaj z rana nawiedziła mnie ciocia pierwszy raz od ok pół roku:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
No trzeba było korzystac, wogóle przerypane tak dostac po takiej przerwie, człowiek się do dobrego szybko przyzwyczaja

no niezle my dzis czekamy na kupola bo wczoraj nie zrobil i pewnie tez dzis bedzie gigant :-D:-D a jak moj sie ukupoli to tak samo wszytko do przebrania a jak ostatnio mu przebieralam pampersa to mnie osikalllll :szok: na dodatek:-D
Witam w klubie, moja też mnie zlała przed pracą, pół kanapy zalane, a chciałam tylko żeby poleżała sobie chwilke z gołą psitką i od razu musiała wykorzystac sytuację:-D

Myslalam ze zagladam do was wczesnie a tu juz tyle zyczen:-)

kana,myszqa,agacia,mamusia,blizniaki,natalkaa,kigna,kokusia,madzienka,ollcia-

SLICZNIE DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA:tak::tak::tak:

I PRZESYLAMY STO BUZIAKOW DLA ŚWIETUJACYCH DZISIAJ MALUSZKÓW:tak:

Najserdeczniejsze i najszczersze życzonka dla Natalki, Hanulki, Maryni i Oskarka

No trzeba było korzystac, wogóle przerypane tak dostac po takiej przerwie, człowiek się do dobrego szybko przyzwyczaja
Powiem Ci że ja to się nawet trochę cieszę bo czasami juz zchiz ciążowych dostawałam.

No i oczywiście dziękujemy za życzonka.
A moja córcia postanowiła dziś godnie uczcic siódmy miesiąc i dzisiaj sama wstała w łóżeczku. A jaka była z tego dumna. No i mamy piękny prezencik na dzień ojca:tak:

cześć dziewczynki.

Ja tylko na chwilkę złóżyć życzonka:

Natalko, Kornelko, Marysiu, Haniu, Oskarku-słodkie buziole dla Was i życzymy Wam z Oleczkiem wielu radości każdego dnia :-)

A ja dzis zrobilam z rana maly prezencik mezusiowi z okazji jego swieta, tez co prawda mnie ciocia nawiedzila, ale paradontozy na szczescie nie mam :-D:-D:-D:-D:-D

Ło matko, ledwo wstały zbereźnice jedne i już tylko o jednym....:szok: :-D:-D:-D

No, mamusia, to bolesne momenty... Ja ostatnio zapłaciłam 1200 zł za naprawę autka i myślałam, że na zawał zejdę :szok:

Witam ;-)

No to ja Cię pocieszę Pati ... wczoraj odebrałam swojego scenica od mechanika i to ja myślałam, że "rzucę się z mostu ":-:)-:)-( 2.400 tak, tak 2 i pól koła :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:, no i chyba za szybko się chwaliłam wyjazdem nad morze, bo teraz to chyba dupa... nie wyrobimy finansowo, tym bardziej, że zaraz lecę jeszcze za niego zapłacić ubezpieczenie i znowu kilka ładnych setek popłynie :-(, szkoda gadać, dzień do dupy, zresztą pogoda jak zwykle też :wściekła/y::wściekła/y::-(

Witam ;-)

No to ja Cię pocieszę Pati ... wczoraj odebrałam swojego scenica od mechanika i to ja myślałam, że "rzucę się z mostu ":-:)-:)-( 2.400 tak, tak 2 i pól koła :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:, no i chyba za szybko się chwaliłam wyjazdem nad morze, bo teraz to chyba dupa... nie wyrobimy finansowo, tym bardziej, że zaraz lecę jeszcze za niego zapłacić ubezpieczenie i znowu kilka ładnych setek popłynie :-(, szkoda gadać, dzień do dupy, zresztą pogoda jak zwykle też :wściekła/y::wściekła/y::-(
Omatko kochana aż tyle? Toż to prawie równowartośc takiego samochodu:szok:No i dlatego właśnie większośc napraw w każdym naszym samochodzi mąż wykonuje samodzielnie( a wcale nie jest mechanikiem samochodowym):tak::-)

Witam ;-)

Edyko wierze ci , że się wkurzyłas, nie dziwię się. Mnie najbardziej boli jak musze zapłacic za naprawe samochodu, całe szczęście mój K ma w pracy dobrych mechaników i zawsze zajrzą , a części kupuję po hurtowej cenie. Ale wiadomo, że samochód to skarbonka :no:.
A wy jeszcze przez to musicie zrezygnowac z wakacji :wściekła/y:, my tez nie jedziemy nigdzie, ale to dlatego że w październiku mamy meeeeeega wydatek :zawstydzona/y:.

reklama
Edyko wierze ci , że się wkurzyłas, nie dziwię się. Mnie najbardziej boli jak musze zapłacic za naprawe samochodu, całe szczęście mój K ma w pracy dobrych mechaników i zawsze zajrzą , a części kupuję po hurtowej cenie. Ale wiadomo, że samochód to skarbonka :no:.
A wy jeszcze przez to musicie zrezygnowac z wakacji :wściekła/y:, my tez nie jedziemy nigdzie, ale to dlatego że w październiku mamy meeeeeega wydatek :zawstydzona/y:.
ale ten mega wydatek jest ważniejszy no i na cale życie, wiec opłaca się:tak::tak::tak::tak:

Do góry