mamusia2008
mamusia Karolinki
Wróciłam K mi wszedł do łazienkito fajnie ze wróciłaś
a tam nie ważnie gdzie kupiłaś, ważne by dobre byłyna stacje benzynowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wróciłam K mi wszedł do łazienkito fajnie ze wróciłaś
a tam nie ważnie gdzie kupiłaś, ważne by dobre byłyna stacje benzynowa
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych wspaniałych solenizantów:7 miesięcznych dam: Natalusi i Kornelki.....
oraz 6 msięsieczniaków: przepieknej i zawsze uśmiechnietej Mary naszej wspaniałej, pięknowłosej Hanulki i przystojnego Oskarka.... OGROMNIESTE BUZIACZKI maluszki:*:*:*
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych wspaniałych solenizantów:7 miesięcznych dam: Natalusi i Kornelki.....
oraz 6 msięsieczniaków: przepieknej i zawsze uśmiechnietej Mary naszej wspaniałej, pięknowłosej Hanulki i przystojnego Oskarka.... OGROMNIESTE BUZIACZKI maluszki:*:*:*
pamiętamyzlozylam już swojemu życzenia, bo córunia jeszcze śpiTo ja się przypnę do tych życzonek :-)
Próbuje pisac z Jaskiem na kolanach ale mój wiercipiętek chce zjesc wszystkie kable które sa w zasięgu jego łapek.
Idziemy się karmic i moze jeszcze pospimy
A i przypominam ze dzis Dzień Ojców Marnotrawnych
Witam mamuski.....
To ja się przypnę do tych życzonek :-)
i ja się dołączam do życzeń
100 latek kochani
100 lat, 100 lat