reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No kurcze znów nie nadrobię:-:)zawstydzona/y:
Smażyłam nalesniki bo mi takiego smaka narobiłyscie w zeszłym tyg ale na diecie byłąm a w niedziele dziete szlag trafił wiec dzis uczta nalenikowa taka zapiekanka paróweczki serek sos pom i to zawiniete w nalesnik i zapieczone z serkiem smietanką, potem zakupki bo Tomek nie miał butów wizytowych a rozmiar 39 nieuchwytny :sorry2: dzis mimo deszzcu to jakos w pzrelocie pzremknełąm sucha noga nawet.
Tak z tego co na wyrywki wyczytałam to przepiękny prezent dostałąs xpatrysiax:tak: tata na rewanz pewnie czeka;-)
Słodkich snow, karaluchy pod poduchy i Dobranoccccc:-):tak:
\

Witam mamuski.....

Widzę że dzisiaj ja pierwsza....zaraz jeszcze nadrobię co i jak....:-)

U nas nocka super...tak jak pisałam,ze sie boje,ze mała szybciej wstanie.....no co Wy obudziła sie pierwszy raz o 3:30 :szok::szok::szok: wyglądałam tak dosłownie....juz byłas wcześniej sprawdzać czy wszystko ok,bo nie wierzyłam....a potem o 6:30 na cycuia i juz moje kochanie ni spało....;-)

MAMUSKA a wczoraj lipa była z cisteczek i mleczka:p połozylam sie spac i tak odleciała,ze nawet nie wiem kiedy wócił z pracy:p hahaah

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych wspaniałych solenizantów:7 miesięcznych dam: Natalusi i Kornelki.....
oraz 6 msięsieczniaków: przepieknej i zawsze uśmiechnietej Mary naszej wspaniałej, pięknowłosej Hanulki i przystojnego Oskarka.... OGROMNIESTE BUZIACZKI maluszki:*:*:*

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych wspaniałych solenizantów:7 miesięcznych dam: Natalusi i Kornelki.....
oraz 6 msięsieczniaków: przepieknej i zawsze uśmiechnietej Mary naszej wspaniałej, pięknowłosej Hanulki i przystojnego Oskarka.... OGROMNIESTE BUZIACZKI maluszki:*:*:*

To ja się przypnę do tych życzonek :-)

Próbuje pisac z Jaskiem na kolanach ale mój wiercipiętek chce zjesc wszystkie kable które sa w zasięgu jego łapek. :-D

Idziemy się karmic i moze jeszcze pospimy:tak:

A i przypominam ze dzis Dzień Ojców Marnotrawnych :-D

i ja się dołączam do życzeń
100 latek kochani:tak::tak::tak::tak:

Próbuje pisac z Jaskiem na kolanach ale mój wiercipiętek chce zjesc wszystkie kable które sa w zasięgu jego łapek. :-D

Idziemy się karmic i moze jeszcze pospimy:tak:

A i przypominam ze dzis Dzień Ojców Marnotrawnych :-D
pamiętamy:tak::tak::tak:zlozylam już swojemu życzenia, bo córunia jeszcze śpi:tak::tak::-D

Witam mamuski.....

100 lat, 100 lat

Dzień doberek:tak::-)

i ja się dołączam do życzeń

100 latek kochani:tak::tak::tak::tak:

100 lat, 100 lat

Natalka dziękuje ślicznie cioteczkom za życzonka:tak: i przesyła życzonka współświętującym

reklama
Do góry