mamusia2008
mamusia Karolinki
100 latek kochaniOgromniaste całuski i najserdeczniejsze życzonka dla Lenki i Fabianka z okazji siódmego miesiączka-piękny wiek;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
100 latek kochaniOgromniaste całuski i najserdeczniejsze życzonka dla Lenki i Fabianka z okazji siódmego miesiączka-piękny wiek;-)
To ten Twój to jest przyczajony misiek.aJ Bliźniaczku no to miłego wieczorku z mężowym buziaczki miłego baraszkowania....
A nie pisałam Wam...mój urwis jeden ten duzy oczywiscie wczoraj udawał,ze kima..... saatakował jak tylko wlazłam do łóżka....wariat jeden nasmiałam sie jak nic;P
Za długo Cię koleżanki z bb przytrzymały i mężu sie nie doczekałno, no ja właśnie zaraz wskakuję do wyrka, bo ostatnio też tak machał, więc się nastawiłam, ale zanim zeszłam z bb to on zasnął
No i ja się witam poniedziakowo
U nas nocka spoko....malutka poszła spac o 21...obudziła sie o 1:40 na ciuciu, potem o 4 na butle i okolo 6 cycus....obudziła sie o 7:125 i poszła z tatsuiem sie bawic do drugiego pokoju a mama kima jeszcze z gdozinke... kurcze jestem ciekawa co de mnie cche ten miś przytaczajony,ze od paru dni daje mi tak pospac...
Ale ma teraz 2 ziane i całe ppoludnie bede umierała z nudów...
ide jeszcze poczytac reszte buziackzi:*
No i ogromne zycozna i buziaczki dla Lenki i Fabianka.....nasze duze bobaski kochaniutkie.....wszystkiego NAJ NAJ NAJ:*
nonon zbreźnica....chcieć to on może hahahja tam wiem co on chce
No i ja się witam poniedziakowo
U nas nocka spoko....malutka poszła spac o 21...obudziła sie o 1:40 na ciuciu, potem o 4 na butle i okolo 6 cycus....obudziła sie o 7:125 i poszła z tatsuiem sie bawic do drugiego pokoju a mama kima jeszcze z gdozinke... kurcze jestem ciekawa co de mnie cche ten miś przytaczajony,ze od paru dni daje mi tak pospac...
nonon zbreźnica....chcieć to on może hahah