reklama
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
no, no ja właśnie zaraz wskakuję do wyrka, bo ostatnio też tak machał, więc się nastawiłam, ale zanim zeszłam z bb to on zasnął
no to jak ja przylazłam to wszystkie pouciekaly:-(
ehh..ale może i dobrze, bo ja dziś nie do gadki tylko humory bym wam popsuła, dobra może se z Elvisem pogadam, bo wam tu smucić nie chce
gratulacje Cyprysiu well done jak to mówią angole
a z ta Maryś to super ze w końcu porządek zrobiłaś
oj kokusia bo się przyzwyczajać zaczniesz;-)
no ja wylazłam a Ty co?ukrywasz się?
oj zazdroszczę, udanego wieczorku, moj dziś focha strzelił to nie będzie ani szampana ani truskawek
Moj tez dzisiaj nie byl taki mily bezinteresownie, ciezko pracowal caly dzien i liczyl na nagrode i juz bylo tuz tuz a tu sie okazalo, ze jestem iedysponowana:-):-) I w nagrode musial leciec do sklepu po tampony, bo mi sie skonczyly. Na nastepny raz bedzie pamietal, zeby zabardzo ie nie starac bo i tak nie zostanie to docnione ) Wiec on teraz sam, bidula oglada Hostel2 a ja na bb, ale widze, ze juz wszystkie pouciekly, spijcie dobrze :-):-)
renia200
mama Victorki :)
Fabianku wszystkiego najlepszego!!!!! ;-):-):-)
Ja tez sie do Was wczoraj spieszyłam wieczorkiem zeby nadrobić ale niestety Mariusz mnie wyprzedził i nie udało sie mu lapka odebrac
U nas leje na maksa pierwszy dzien wakacji a Tomek biedaczysko mowi ze wolałby zeby szkoła była bo sie nudził bedzie:-(
i tyle bo Pati wzywa
oczywiscie Dzieńdoberek:-)
U nas leje na maksa pierwszy dzien wakacji a Tomek biedaczysko mowi ze wolałby zeby szkoła była bo sie nudził bedzie:-(
i tyle bo Pati wzywa
oczywiscie Dzieńdoberek:-)
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witam i ja poniedziełkowo. U nas strasznie szaro na dworzu ale narazie jeszcze nie pada.
Ogromniaste całuski i najserdeczniejsze życzonka dla Lenki i Fabianka z okazji siódmego miesiączka-piękny wiek;-)
Lecę jakieś śniadanko zmajstrowac bo już mi dziewczyny powstawały.
Ogromniaste całuski i najserdeczniejsze życzonka dla Lenki i Fabianka z okazji siódmego miesiączka-piękny wiek;-)
Lecę jakieś śniadanko zmajstrowac bo już mi dziewczyny powstawały.
Witam!!!!
wszystkiego naj naj dla fabianka i lenkinajadłuście się truskawek dziewczynki???ale narobiłyście smaka ia ja w domu ani truskawek ani szampana buuuuuuuuuuuu
czeka nas ciężki okres starszy syn ma wakacje i coś mi się wydaje że będzie gorszy od tego młodszego będę miała dwie (ups trzy wliczając męża)marudy w domu,i tu widzę plusy wychodzenia do pracy przynajmniej trochę od nich odpocznę hi hi hi
wszystkiego naj naj dla fabianka i lenkinajadłuście się truskawek dziewczynki???ale narobiłyście smaka ia ja w domu ani truskawek ani szampana buuuuuuuuuuuu
czeka nas ciężki okres starszy syn ma wakacje i coś mi się wydaje że będzie gorszy od tego młodszego będę miała dwie (ups trzy wliczając męża)marudy w domu,i tu widzę plusy wychodzenia do pracy przynajmniej trochę od nich odpocznę hi hi hi
właśnie, wlaśnie 100 latek dla solenizantów :-)Ogromniaste całuski i najserdeczniejsze życzonka dla Lenki i Fabianka z okazji siódmego miesiączka-piękny wiek;-)
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
eitam sie i ja....
nocka odpukac lepsza niz poprzednie....maly zasnal o 21.30 pierwsza pobudka na smoczka o 00.30 potem mleczko o 3.00 i tak przekimal do 6.30 solidaryzuje sie z maksiem (ten sam rocznik-dokladnie)
najlepszego dla Fabianka i Lenki zycy Alex z Ciocia:-):-):-)
a o co wczoraj chodzilo tygryskowi , aeger i myszce...pisalyscie do mnie na gg jak bym conajmniej z wami pisala...mnie prawie wczoraj w domu nie bylo a tu wieczorem takie wiadomosci;-);-)???
nocka odpukac lepsza niz poprzednie....maly zasnal o 21.30 pierwsza pobudka na smoczka o 00.30 potem mleczko o 3.00 i tak przekimal do 6.30 solidaryzuje sie z maksiem (ten sam rocznik-dokladnie)
najlepszego dla Fabianka i Lenki zycy Alex z Ciocia:-):-):-)
a o co wczoraj chodzilo tygryskowi , aeger i myszce...pisalyscie do mnie na gg jak bym conajmniej z wami pisala...mnie prawie wczoraj w domu nie bylo a tu wieczorem takie wiadomosci;-);-)???
Podziel się: