reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

no i widze ze juz nikogo nie ma:baffled::baffled:
tak sie do Was spieszylam,za az polazlyscie spac:-D:-D
poprawie sie:tak:
zmykam i ja wobec tej sytuacji,,dobranoc mamulindy kochane!!

reklama
no, no ja właśnie zaraz wskakuję do wyrka, bo ostatnio też tak machał, więc się nastawiłam, ale zanim zeszłam z bb to on zasnął :baffled:

no to jak ja przylazłam to wszystkie pouciekaly:-(
ehh..ale może i dobrze, bo ja dziś nie do gadki tylko humory bym wam popsuła, dobra może se z Elvisem :elvis:pogadam, bo wam tu smucić nie chce

gratulacje Cyprysiu well done jak to mówią angole:tak::-D:-D
a z ta Maryś to super ze w końcu porządek zrobiłaś

oj kokusia bo się przyzwyczajać zaczniesz;-)

no ja wylazłam a Ty co?ukrywasz się?

oj zazdroszczę, udanego wieczorku, moj dziś focha strzelił to nie będzie ani szampana ani truskawek

Moj tez dzisiaj nie byl taki mily bezinteresownie, ciezko pracowal caly dzien i liczyl na nagrode i juz bylo tuz tuz a tu sie okazalo, ze jestem iedysponowana:-):-) I w nagrode musial leciec do sklepu po tampony, bo mi sie skonczyly. Na nastepny raz bedzie pamietal, zeby zabardzo ie nie starac bo i tak nie zostanie to docnione :)) Wiec on teraz sam, bidula oglada Hostel2 a ja na bb, ale widze, ze juz wszystkie pouciekly, spijcie dobrze :-):-)

Dzień Dobry mamusie...położyłam sie ok 1 a mału juz o 6 3o zrobił mi pobudke :-)no i jakaś taka nie do życia jestem
Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów:-D:-D:-D

Ja tez sie do Was wczoraj spieszyłam wieczorkiem zeby nadrobić ale niestety Mariusz mnie wyprzedził i nie udało sie mu lapka odebrac

U nas leje na maksa pierwszy dzien wakacji a Tomek biedaczysko mowi ze wolałby zeby szkoła była bo sie nudził bedzie:-(

i tyle bo Pati wzywa
oczywiscie Dzieńdoberek:-)

Witam i ja poniedziełkowo. U nas strasznie szaro na dworzu ale narazie jeszcze nie pada.
Ogromniaste całuski i najserdeczniejsze życzonka dla Lenki i Fabianka z okazji siódmego miesiączka-piękny wiek;-):-D

Lecę jakieś śniadanko zmajstrowac bo już mi dziewczyny powstawały.

Witam!!!!
wszystkiego naj naj dla fabianka i lenkinajadłuście się truskawek dziewczynki???ale narobiłyście smaka ia ja w domu ani truskawek ani szampana buuuuuuuuuuuu
czeka nas ciężki okres starszy syn ma wakacje i coś mi się wydaje że będzie gorszy od tego młodszego będę miała dwie (ups trzy wliczając męża)marudy w domu,i tu widzę plusy wychodzenia do pracy przynajmniej trochę od nich odpocznę hi hi hi

reklama
eitam sie i ja....:tak::tak:
nocka odpukac lepsza niz poprzednie....maly zasnal o 21.30 pierwsza pobudka na smoczka o 00.30 potem mleczko o 3.00 i tak przekimal do 6.30:tak::tak: solidaryzuje sie z maksiem (ten sam rocznik-dokladnie:-D:-D)

najlepszego dla Fabianka i Lenki zycy Alex z Ciocia:p:p:p:-):-):-)

a o co wczoraj chodzilo tygryskowi , aeger i myszce...pisalyscie do mnie na gg jak bym conajmniej z wami pisala...mnie prawie wczoraj w domu nie bylo a tu wieczorem takie wiadomosci:szok::szok:;-);-)???

Do góry