tygrysek82
Fanka BB :)
to trzeba isc do pana i wladcymoj pancio sie szykuje w lazience heheha mój leży w łóżku i coś tam macha na mnie, chyba chce żebym do niego przyszła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to trzeba isc do pana i wladcymoj pancio sie szykuje w lazience heheha mój leży w łóżku i coś tam macha na mnie, chyba chce żebym do niego przyszła
to trzeba isc do pana i wladcymoj pancio sie szykuje w lazience heheh
ja jem lody takie prawdziwe zeby nie bylo...................
heheh to idz kochana i milego usypiania wam zycze hehe;-);-);-);-)ja tez sie powoli zbieram do tego mojegono, no ja właśnie zaraz wskakuję do wyrka, bo ostatnio też tak machał, więc się nastawiłam, ale zanim zeszłam z bb to on zasnął
Dzien dobry.
Ja dzis tylko sie przywitac bo jade zaraz na dzialeczke na caly dzien z dziecmi.
Ps. Czy widzicie moj nowy status ;-)?
i zniknal post Maryś z naszej listy
Teraz moge spokojnie rozpoczac wieczorne rytualy
My właśnie wróciliśmy od mamusi. I nie dośc że dała obiadek i pychotka ciasto na deser to jeszcze dostałam prowiant na jutrzejszy obiadekAch życ nie umierac:-)
Niestety nie mogę z Wami posiedziec bo męzowy robi "interesy" i musze mu udostępnic komputer. Do jutra kochaniutkie.
A w ogole to gdzie wszystkie powsinogi??
Cukiereczek,Mamusia,Agacia,Skakanka,Blizniaki,Madzienka,Xpatrysiax,Beciaczek,Zania,wylazic z krzaczorow!!!i reszta tez
Spadam robić Małej kaszkę, bo tatus ją kąpię i zaraz trzeba nakarmic i polożyć
a potem ja do kąpieli i biezremy się z mężowym za szampana i truskawki, pozazdrosciłam Madzience.
Spokojnej nocki babeczki
Alkus jeden ta kajaCukiereczku jak usłyszy o alkoholu to zaraz bedzie spowrotem hahha
No bo ja najpierw chrzest dziecku zalatwialam,pozniej obiad,goscie sie zeszli o 15 i przed chwila wyszlibuu mam nadzieje ze przyjdzie wogole gdzie ona sie podziewa caly dzien jej nie widzialam