reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no to jak ja przylazłam to wszystkie pouciekaly:-(
ehh..ale może i dobrze, bo ja dziś nie do gadki tylko humory bym wam popsuła, dobra może se z Elvisem :elvis:pogadam, bo wam tu smucić nie chce
Dzien dobry.
Ja dzis tylko sie przywitac bo jade zaraz na dzialeczke na caly dzien z dziecmi.:tak:

Ps. Czy widzicie moj nowy status ;-)?

i zniknal post Maryś z naszej listy:-D
Teraz moge spokojnie rozpoczac wieczorne rytualy:-D

gratulacje Cyprysiu well done jak to mówią angole:tak::-D:-D
a z ta Maryś to super ze w końcu porządek zrobiłaś

My właśnie wróciliśmy od mamusi. I nie dośc że dała obiadek i pychotka ciasto na deser to jeszcze dostałam prowiant na jutrzejszy obiadek:tak:Ach życ nie umierac:-)
Niestety nie mogę z Wami posiedziec bo męzowy robi "interesy" i musze mu udostępnic komputer. Do jutra kochaniutkie.

oj kokusia bo się przyzwyczajać zaczniesz;-)

A w ogole to gdzie wszystkie powsinogi:-D:-D??
Cukiereczek,Mamusia,Agacia,Skakanka,Blizniaki,Madzienka,Xpatrysiax,Beciaczek,Zania,wylazic z krzaczorow!!!i reszta tez:-D:-D

no ja wylazłam a Ty co?ukrywasz się?

Spadam robić Małej kaszkę, bo tatus ją kąpię i zaraz trzeba nakarmic i polożyć
a potem ja do kąpieli i biezremy się z mężowym za szampana i truskawki, pozazdrosciłam Madzience:zawstydzona/y:.
Spokojnej nocki babeczki

oj zazdroszczę, udanego wieczorku, moj dziś focha strzelił to nie będzie ani szampana ani truskawek

reklama
Do góry