reklama
Dziś, patrząc w niebo, mogłabym sobie powiedzieć: nie cierpię poniedziałków Ale leje... Zimno jak w listopadzie, porażka. Hanka przyzwyczajona do spania na dworze, nie chce mi zasnąć i marudzi. Jasiu się mnie pyta: "A po co ty nam urodziłaś tą dzidzię, jak ona ciągle płacze i płacze?"
Chociaż kawę zdążyłam wypić, ale i tak jestem średnio przytomna.
Pytia boski jest ten Wasz Jasiek
pyciolek87
Mama Alexa:*
Dziś, patrząc w niebo, mogłabym sobie powiedzieć: nie cierpię poniedziałków Ale leje... Zimno jak w listopadzie, porażka. Hanka przyzwyczajona do spania na dworze, nie chce mi zasnąć i marudzi. Jasiu się mnie pyta: "A po co ty nam urodziłaś tą dzidzię, jak ona ciągle płacze i płacze?"
Chociaż kawę zdążyłam wypić, ale i tak jestem średnio przytomna.
Jasiu mnie rozlozyl na łopatki....hhhehehe
pyciolek87
Mama Alexa:*
ok nie ma Was to lece sprzatac bo jutro przylatuje do nas moja siostra z mezem i 10 letnim synem i 8 letnia cora...na ponad 2.5 tygodnia....masakra....
Cześć :-)
Na początku od razu życzenia
100 LAT DLA LENKI I FABIANKA
U nas nocka do d... Bartek się budził i budził i tak mi się wydaje że to może na ząbki, bo co podchodziłam do łóżeczka to on tak strasznie tarł rączkami po dziąsłach, a wcześniej w nocy tak nie robił... no kiedy te ząbki się u nas pojawią???
jeśli sierpień będzie taki podczas naszego wyjazdu to wtedy wkurzę się niezmiemsko ale do sierpnia jeszcze sporo czasu więc liczę na odrobinę szczęścia w tym temacie.
Na początku od razu życzenia
100 LAT DLA LENKI I FABIANKA
U nas nocka do d... Bartek się budził i budził i tak mi się wydaje że to może na ząbki, bo co podchodziłam do łóżeczka to on tak strasznie tarł rączkami po dziąsłach, a wcześniej w nocy tak nie robił... no kiedy te ząbki się u nas pojawią???
Witajcie, u nas leje i zimno jak w październikuczy kiedyś w końcu zrobi się ciepło
jeśli sierpień będzie taki podczas naszego wyjazdu to wtedy wkurzę się niezmiemsko ale do sierpnia jeszcze sporo czasu więc liczę na odrobinę szczęścia w tym temacie.
blizniaki2000
Fanka BB :)
Pytia, Jasiu jest niezły agencik, czemu go nie uprzedziliscie że dzidzia moze płąkac?
Pyciołku, widze że pracowite 2 tygodnie Cię czekaja. Napewno nie będzie tak źle, będzie miał ci kto Alex porozpuszczac;-)
Olcia, współczuję nocki
Pyciołku, widze że pracowite 2 tygodnie Cię czekaja. Napewno nie będzie tak źle, będzie miał ci kto Alex porozpuszczac;-)
Olcia, współczuję nocki
pytia
Fanka BB :)
Pytia, Jasiu jest niezły agencik, czemu go nie uprzedziliscie że dzidzia moze płąkac?
Tłukliśmy mu całą ciążę, że dzidzia będzie tylko leżeć i płakać. Ale najwyraźniej aż takich decybeli się nie spodziewał po takiej małej istotce Ostatnio Hania porwała mu autko, a on do niej: "Czy ty jesteś nienormalna, żeby auta do buzi dawać? Dostaniesz mandat!"
o boze....zwariowalamTłukliśmy mu całą ciążę, że dzidzia będzie tylko leżeć i płakać. Ale najwyraźniej aż takich decybeli się nie spodziewał po takiej małej istotce Ostatnio Hania porwała mu autko, a on do niej: "Czy ty jesteś nienormalna, żeby auta do buzi dawać? Dostaniesz mandat!"
reklama
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Hahahah Jasiu rewelacja !!!! Tez chcialabym taka roznice weieku miedzydzieciakami, musi byc duzo zabawnych sytuacji, ale takogolnie nie jest o Hanie zazdrosny i dba o nia, czy raczej balabys sie ich spuscic z oczu???????
A ja wlasnie z nudow przeczytalam watek porodowy, smiac mi sie chce ile mialysmy obaw przed porodem, a teraz nasze dzieciaczki juz takie duze. K.a.j.a a Ty nie opisywalas swojego porodu czy ja cos ominelam?/
A ja wlasnie z nudow przeczytalam watek porodowy, smiac mi sie chce ile mialysmy obaw przed porodem, a teraz nasze dzieciaczki juz takie duze. K.a.j.a a Ty nie opisywalas swojego porodu czy ja cos ominelam?/
Podziel się: