reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziś, patrząc w niebo, mogłabym sobie powiedzieć: nie cierpię poniedziałków :-D Ale leje... Zimno jak w listopadzie, porażka. Hanka przyzwyczajona do spania na dworze, nie chce mi zasnąć i marudzi. Jasiu się mnie pyta: "A po co ty nam urodziłaś tą dzidzię, jak ona ciągle płacze i płacze?":-p
Chociaż kawę zdążyłam wypić, ale i tak jestem średnio przytomna.

Pytia boski jest ten Wasz Jasiek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziś, patrząc w niebo, mogłabym sobie powiedzieć: nie cierpię poniedziałków :-D Ale leje... Zimno jak w listopadzie, porażka. Hanka przyzwyczajona do spania na dworze, nie chce mi zasnąć i marudzi. Jasiu się mnie pyta: "A po co ty nam urodziłaś tą dzidzię, jak ona ciągle płacze i płacze?":-p
Chociaż kawę zdążyłam wypić, ale i tak jestem średnio przytomna.

Jasiu mnie rozlozyl na łopatki....hhhehehe

ok nie ma Was to lece sprzatac bo jutro przylatuje do nas moja siostra z mezem i 10 letnim synem i 8 letnia cora...na ponad 2.5 tygodnia....masakra....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::rofl::rofl::oo::oo:

Cześć :-)

Na początku od razu życzenia
100 LAT DLA LENKI I FABIANKA

U nas nocka do d... :baffled: Bartek się budził i budził i tak mi się wydaje że to może na ząbki, bo co podchodziłam do łóżeczka to on tak strasznie tarł rączkami po dziąsłach, a wcześniej w nocy tak nie robił... no kiedy te ząbki się u nas pojawią???

Witajcie, u nas leje i zimno jak w październiku:szok::szok::szok::szok::szok:czy kiedyś w końcu zrobi się ciepło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jeśli sierpień będzie taki podczas naszego wyjazdu to wtedy wkurzę się niezmiemsko :no: ale do sierpnia jeszcze sporo czasu więc liczę na odrobinę szczęścia w tym temacie.

Pytia, Jasiu jest niezły agencik, czemu go nie uprzedziliscie że dzidzia moze płąkac:-D?

Pyciołku, widze że pracowite 2 tygodnie Cię czekaja. Napewno nie będzie tak źle, będzie miał ci kto Alex porozpuszczac;-)

Olcia, współczuję nocki

Pytia, Jasiu jest niezły agencik, czemu go nie uprzedziliscie że dzidzia moze płąkac:-D?

Tłukliśmy mu całą ciążę, że dzidzia będzie tylko leżeć i płakać. Ale najwyraźniej aż takich decybeli się nie spodziewał po takiej małej istotce :-D Ostatnio Hania porwała mu autko, a on do niej: "Czy ty jesteś nienormalna, żeby auta do buzi dawać? Dostaniesz mandat!":szok:

Tłukliśmy mu całą ciążę, że dzidzia będzie tylko leżeć i płakać. Ale najwyraźniej aż takich decybeli się nie spodziewał po takiej małej istotce :-D Ostatnio Hania porwała mu autko, a on do niej: "Czy ty jesteś nienormalna, żeby auta do buzi dawać? Dostaniesz mandat!":szok:
o boze....:-D:-D:-D:-D:-Dzwariowalam:-D:-D:-D

reklama
Hahahah Jasiu rewelacja !!!! Tez chcialabym taka roznice weieku miedzydzieciakami, musi byc duzo zabawnych sytuacji, ale takogolnie nie jest o Hanie zazdrosny i dba o nia, czy raczej balabys sie ich spuscic z oczu???????

A ja wlasnie z nudow przeczytalam watek porodowy, smiac mi sie chce ile mialysmy obaw przed porodem, a teraz nasze dzieciaczki juz takie duze. K.a.j.a a Ty nie opisywalas swojego porodu czy ja cos ominelam?/

Do góry