reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wkurzylam sie jak cholera...sprawdzlam wczesniej i mail byc 15-17 lipca gdybym jeszcze póżniej sprawdzila to pewnie przyjechalibysmy w ten weekend...jestem zla na siebie ze wczesniej nie sprawdzilam poprzednich informacji...
nie dość że nie spotkamy się z Wami:no::no::no::no::no::no:to jeszcze mialam mozliwosc obejrzec mecz Polska-Brazylia na żywo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:no::no::no::no::no: ale pocieszajace jest to ze co rok sa mecze w lodzi:tak::tak::tak::tak::tak: i mam nadzieje ze wtedy nic nie przeszkodzi i spotakmy sie nawet na meczyku tzn ja sie poswiece heheh i sie wybiore:-D:-D a moze uda sie spotkac wczesniej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2:

ja wcinam figi :-D:-D moj powiedzial ze sa tuczace a ja mu na to to po co kupiles cala skrzynke :shocked2: jesu juz prawie wsyztkie zjadlam zostala jedna biedna itak na mnie patrzy zjedz mnie zjedz :-D:-D:-D:-D

hahah czasem mam wrazenie ze wszystko co podejdzie pod rece Filipowi mowi do niego zjedz mnie zjedz mnie:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ja jem lody:tak: takie prawdziwe zeby nie bylo...................:baffled:
OCHO CHO... zaczyna sie...zbereźnikowanie...to ja uciekam do misia:p hahah buziaczki do juterka...a Ty Kajaczku masz minuta takiego az od nas na biegun.....najpierw wszystkich powywalała z krzakorów a potem sama do niech zwiała..... kurna taka szczupła a miejsca musi miec full:p hahahah

SŁODKICH NSÓW;*

a potem ja do kąpieli i biezremy się z mężowym za szampana i truskawki, pozazdrosciłam Madzience:zawstydzona/y:.
Spokojnej nocki babeczki

Tak trzymac!!!!!:-D:-D

Oj Blizniaczku zazdroszcze Wam tego szampana i truskawek ja dzis mam samotny wieczor gdyz moj przylepiony do tv oglada mecz:-:)-:)baffled::baffled::baffled:

:-D:-D:-D:-D

ja jem lody:tak: takie prawdziwe zeby nie bylo...................:baffled:

:huh::huh::huh::huh::huh:

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:no::no::no::no::no: ale pocieszajace jest to ze co rok sa mecze w lodzi:tak::tak::tak::tak::tak: i mam nadzieje ze wtedy nic nie przeszkodzi i spotakmy sie nawet na meczyku tzn ja sie poswiece heheh i sie wybiore:-D:-D a moze uda sie spotkac wczesniej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2:

Za rok przyjadę na pewno!!!!!

A ja dzisiaj wypiłam sobie Baleisa z kruszonym lodem i tak fajnie mi sie zrobilo:-D:-D:-D:-D:-Dteraz jednym okiem ogladam meczyk i oczywiscie czytam Was

reklama
Do góry