reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

i co nam pozostaje innego jak spedzic ten upojnyy wieczor przy bb a potem mi mowi ze ja uzalezniona jestem od internetu, a co mam robic jak on zamiast sie mną zająć to woli mecz obejrzec:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

ach te chlopyyyyyyyy

mojego chyba ten mecz bardzo nie interesuje bo widze ze przelaczyl na jakies filmidlo :-D:-D:-D skaka po kanalach jak chora mysz:-D:-D

reklama
Tygrysku, ja miałam dzisiaj iść do przyjaciółki, bo chciało mi się z domu troszkę wyrwać. Mężulo prosił, nie idź dzisiaj, niedziela, posiedzimy sobie razem wieczorem. To ja wielkodusznie zrezygnowałam, a potem nagle zobaczył, ze mecz leci, no i....:wściekła/y:

Tygrysku, ja miałam dzisiaj iść do przyjaciółki, bo chciało mi się z domu troszkę wyrwać. Mężulo prosił, nie idź dzisiaj, niedziela, posiedzimy sobie razem wieczorem. To ja wielkodusznie zrezygnowałam, a potem nagle zobaczył, ze mecz leci, no i....:wściekła/y:
oj ale bym zła była:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to teraz Pytia sie rozsiadaj przy bb zaraz otworzymy szampana kaja jak wszystkich truskawek nie zje to nam przyniesie hehhe:-D:-D:-D:-D

Ale dlaczego przełożyli>????????????????????????? a ja sie nastawiłam juz na przyjazd Juleczki:-:)-:)-:)-(

Wkurzylam sie jak cholera...sprawdzlam wczesniej i mail byc 15-17 lipca gdybym jeszcze póżniej sprawdzila to pewnie przyjechalibysmy w ten weekend...jestem zla na siebie ze wczesniej nie sprawdzilam poprzednich informacji...
nie dość że nie spotkamy się z Wami:no::no::no::no::no::no:to jeszcze mialam mozliwosc obejrzec mecz Polska-Brazylia na żywo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj ale bym zła była:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to teraz Pytia sie rozsiadaj przy bb zaraz otworzymy szampana kaja jak wszystkich truskawek nie zje to nam przyniesie hehhe:-D:-D:-D:-D

ja wcinam figi :-D:-D moj powiedzial ze sa tuczace a ja mu na to to po co kupiles cala skrzynke :shocked2: jesu juz prawie wsyztkie zjadlam zostala jedna biedna itak na mnie patrzy zjedz mnie zjedz :-D:-D:-D:-D

reklama
Narobiłyście mi smaka na te truskawki i szampana. Ale truskawki mi sie skończyły. Może sobie chociaż winka naleję...

Do góry