reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Beciaczku pewnie ze czytalam.Ale tak sie zajaralam tym zebem a potem usypianiem malego ze nie ogarnelam;-)
ja dzisiaj tez mu dam pole do manewru i zobaczymy co ztego wyjdzie....
Tygrysy sa wszedzie....ja tez mam takiego co jak sie potrzasa grzechotka to skacze...taki szkolony...i nie taki agresywny jak ten nasz kochany łódzki:-D:-D

reklama
Hej mamuski
Ja sie oczywiscie nie załapałam na 3000 stronkę, tzreba było mi zarezerwować troszke miejsca.

Mariczko, Tomciu, Emilko, wszystkiego naj, naj.

Beciaczku, oczywiscie że czytałam co Wkuś zrobił, strasznie sie cieszę, moja dopiero od niedawna sie przewraca i uwielbiam na to patrzec, za to z brzuszka na plecki jeszcze się nie przewróciła i jak za długo jest na brzuchu to sie drze.

Mopku, ale miałąś dzionek wczoraj, nie zazdroszczę.

Agaciu, powiedz zięciuniowi, zeby nie targał Tygrysia.

Mamusiu, miłej wizytki Kokusi.
Tak szalałyście z tymi naleśnikami, ze mój musiał dzisiaj robić na śniadanko, nasmażył od razu wiecej i na obiad będą te z kurczakiem z Mamusi przepisiku.

Pyciołek gratuluję kolejnego ząbka.

Dzisja na 18 wybieramy sie na chrzciny, teraz pora chyba wziac się za jakieś sprzątanie, taki już mam syf w domku ze szkoda gadać, tak fajnie było siedzieć sobie z Malą w domku, na wszystko miałam czas, a teraz to szkoda gadać.

Beciaczku ja nie doczytałam...prosze o replay....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Pyciolku gratuluje zabalaka... u nas nadala bezzebnie:p hahaha

Bliźniaczku, Beciaczku dziekujemy za zyczonka:*

Mmauska
zyczymy udanego imprezowania;)

Wiecie co coś mi sie konto dziś cały czas wyłącza i za każdym razem muszę sie logować od nowa. Wkurza mnie to.

Mamusia - przepis był superasty. Wczoraj mieliśmy pycha kolacje a dziś ja resztę wciągnęłam na śniadanko.
podczytuje czasem ten wątek kulinarny i chyba w końcu musze się zrehabilitować i też cosik tam wrzucić. Tylko czym ja zachwycę takie wytrawne kuchareczki?

Idziemy zjeść zupkę buraczkowąi chajda na spacerek.

Dzień dobry :-)

kanusia to dla Ciebie:
no to wygląda na to, że tylko ja się po nocach szwędam, bo mama robi jeszcze ciasto:tak:nie zdążyłyśmy w ciągu dnia, no to piwko i takie nocne pogaduchy, bo chłopa w domu nie ma;-)
a was nie ma i kto mnie wysłucha jak ja mam taką cudowną wiadomość do ogłoszenia!!!:tak::tak::tak:

dzisiaj moje kochane przed kąpankiem Wikusiem chciał sięgnąć zabawkę i po raz pierwszy zupełnie sam bez żadnej pomocy przewrócił się z plecków na brzuszek!!!:tak::tak::-D:-D:-Dtroche się wystraszył, bo ja z radości aż wrzasnęłam, ale nic nie powiedział na to, a ja?normalnie wszystkie doły odeszły, najpiękniejsze zakończenie dnia, jestem najszczęśliwasza mama pod słońcem:tak::-D:-D:-D
jezu pogłupiałam juz do reszty, ale tak się cieszę, aż piwko zaraz sobie strzelę, bo mężuś kupił kranik 5 litrowy, co by nam się z mamusią nie nudziło, heh;-)

;-)

beciaczku-super!!! Mój się jeszcze nie przewraca na brzuszek....

Mariczko, Tomeczku, Emilko-rośnijcie zdrowo Maluszki :-)

A ja dzisiaj usypiałam Olka 1,5 godziny, hmm to chyba dlatego, ze kawkę wypiłam rano i Młodemy zaserwiwałam troszkę kofeinki.

A teraz historia do "pośmiacia":
Moi rodzice pojechali wczoraj na wycieczkę w Bieszczady-wycieczkę organizowała moja mama, która jest dyrektorem szkoły podstawowej i gimanzjum. Zaraz po zakończeniu roku spakowali się w autokar z innymi nauczycielami i pojechali. Poszłam z Okiem odprowadzić ich i patrzyłam jak odjeżdżali tym autokarem (Oczywiście moja mamuśka drygowała całą wycieczką-takie zboczenie zawodowe... ). Odwracam się i idę już w kierunku domu i nagle słysze głos mojej mamuśki, ale myślę sobie-to niemożliwe, przecież ona jedzie w autokarze... Odwracam się, a tam moja mamcia biegnie za mną i krzyczy, ze TORBY ZAPOMNIAŁA :-D:-D:-D:-D:-D Zostawiła ją na miejscu zbiórki-dobrze, że jej sekretarka zadzwoniła i że ona odebrała telefon, bo by sobie o torbie przypomniała w Bieszczadach :-D:-D:-D:-D Ach, ta moja mamuśka.....

Cześc mamuskiMy juz po zakupach i wizycie w sklepie z fotelikami...troche rozjasnił nam wybór i juz wiem ze kupimy 9-36kg:tak::tak::tak:

aaaa i​

Sto latek dla Tomusia, Mariczki i Emilki !!!!

I my przyłączmy się do życzonek!!!!!!

nie wierze......
mamy juz 4 zebolka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Gratulacje!!!!!

no dobra zmykam, bo muszę zdarzyć z naleśnikami dla kokusi i jej rodzinki
milej soboty

Mamusia, Kokusia udanej imprezki....

kofeinki.

A teraz historia do "pośmiacia":
Moi rodzice pojechali wczoraj na wycieczkę w Bieszczady-wycieczkę organizowała moja mama, która jest dyrektorem szkoły podstawowej i gimanzjum. Zaraz po zakończeniu roku spakowali się w autokar z innymi nauczycielami i pojechali. Poszłam z Okiem odprowadzić ich i patrzyłam jak odjeżdżali tym autokarem (Oczywiście moja mamuśka drygowała całą wycieczką-takie zboczenie zawodowe... ). Odwracam się i idę już w kierunku domu i nagle słysze głos mojej mamuśki, ale myślę sobie-to niemożliwe, przecież ona jedzie w autokarze... Odwracam się, a tam moja mamcia biegnie za mną i krzyczy, ze TORBY ZAPOMNIAŁA :-D:-D:-D:-D:-D Zostawiła ją na miejscu zbiórki-dobrze, że jej sekretarka zadzwoniła i że ona odebrała telefon, bo by sobie o torbie przypomniała w Bieszczadach :-D:-D:-D:-D Ach, ta moja mamuśka.....

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
\:tak:

wiedziała,ze się odezwiesz;p hhahhah nio moja kochana ma Ciebie zawsze obok siebie:p hahhah tak polubiła Tygryska;):-p:-p

heheh Tygrysy sa fajneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

z....
Tygrysy sa wszedzie....ja tez mam takiego co jak sie potrzasa grzechotka to skacze...taki szkolony...i nie taki agresywny jak ten nasz kochany łódzki:-D:-D

no co ty ja łagodna jak baranek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Agaciu, powiedz zięciuniowi, zeby nie targał Tygrysia.

Mamusiu, miłej wizytki Kokusi.
Tak szalałyście z tymi naleśnikami, ze mój musiał dzisiaj robić na śniadanko, nasmażył od razu wiecej i na obiad będą te z kurczakiem z Mamusi przepisiku.
.
no jedna w mojej obronie staneła:-D:-D:-D:-Dkochany blizniaczek;-);-);-)
A ja dziś dalszy ciag nalesnikowego szalenstwa:-D:-Dtylko dzis farsz robie z mieska cebuli pieczarek i kapustki i do tego barszczyk czerwony:tak: kapustka sie gotuje i smierdzi w calym domu heheh:-D:-D

Do góry