reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agaciu to tylko sie cieszyc kochana:* ja robie podobnie jak nie krzyczy to sie ni wychylam.... dzisiaj tez obudziłą sie sama tylko widziałamz,e tygrysek w lóżeczku lata..lezała sama z 20 minut.....:tak::tak:

QUOTE]
Rano to zwsze mozna się z nas usmiać, bo słyszę, że mały juz nie spi ale ja uda ze spię. On wychyla główkę, zeby mnie zobaczyc a ja oczy zamyam i spie. Jak przez przypadek zobaczy ze się patrze na niego to banan od ucha do ucha a ja znowu myc pod kołdre i się nie ruszam a on podnosi tak główke i sie wygina we wszystkie strony zeby tylko mnie zobaczyc :-D

dzień dobry my dziś na szarym końcu, ja jedną ręką piszę bo druga trzyma Wiktorka, odpoczywamy po mleczku, czytałyście co Wikuś wczoraj zrobił?no pewnie nie

nie wierze......
mamy juz 4 zebolka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

no ja stawiam na wrzesien:-):-):-)

super, gratulujemy

Mariczko, Tomciu, Emilko zdróweczka, słoneczka, udanych urodzinek, i udanych rodziców, hihi

Witam z rana ;)

STO LAT DLA TOMUSIA, MARICZKI I EMILKI - NASZYCH PÓŁ ROCZNIAKÓW.

Lilac możemy sobie ręce podać ja z dwójka dzieciaczków do 15 sama później jadę z nimi na przyjecie urodzinowe do 2 latki, koleżanki mojej córci;-)
dobrze ze impreza na 15.30 bo tak byśmy się spóźniły a ja tego bardzo nie lubię. Jeszcze muszę w ta okropna angielska pogodę wyjść z dziećmi z wózkiem do sklepu coś kupić solenizantce, chyba kupie jej tablice do pisania bo jak była ostatnio u nas to bardzo jej sie podobaą tablica córci.
A nasz syncio dzis wstał o 3 w nocy i do 5 sobie pogaduszki urzadził leżał w łóżeczku i sobie cos opowiadał po ciemku, pożniej o 5 go nakarmiłam i poszedł spac dalej spał do teraz on wyspany a ja nie;( moja starsza córcia oudziła sie dzis wczesnie 8:( zawsze tak jest jak jedno śpi to drugie nie

udanej imprezy życzę:tak::tak::tak:

Żania dziekujemy za zyczonka z MARICZKĄ:*:*

No i załapałam się na 3000 stronkę;):-):-):-):tak::tak::tak:
a ja nie załapałam się :-:)-:)-:)-:)-(
ale z dwójka dzieciaczków, (czyt. 8 mies dzidzia mojej kolezanki) no i kokusia gdzie pewnie zaraz będzie, to trudno za wami nadarzyć:tak:

Nie uwierzycie .. bo ja tez nie wierze ... słysze ze moje dziecko się obudziło, bo trzaska w karuzele .. ale mówie jak się bawi to nie idę do niego i się nawet nie pokazuję ... no wieć tak sie bawił 25 min co chwilkę uchylałam drzwi od sypialni zey go skontrolowac, ale jestem w kuchni i cos tak sie cicho zrobiło idę patrzę a on spi :szok:
dzielny synus
nie wierze......
mamy juz 4 zebolka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

no ja stawiam na wrzesien:-):-):-)
gratulujemy 4 ząbka:tak::tak::tak:
ja stawiam na sierpień:-Dno chyba ze kaja gdzies wyjedzie to na październik:-D:-D:-D
Pyciolek super .... :tak:

My czekamy i jeszcze NIC :dry:
i my czekamy
no dobra zmykam, bo muszę zdarzyć z naleśnikami dla kokusi i jej rodzinki
milej soboty

Pyciolku to zaraz zamiast ssaka będziesz miała w domciu gryzaka:-D
Gratulacje. Pijemy dziś soczek jabłkowy za te wasze ząbki żeby zdrowe były:-)

Beciaczku czytałam i gratuluję :tak:, mysle ze ten twój zdolniacha juz by dawno to robił, ale zabawki miał blisko wiec po co miał się wysilać :-D. A ta jak na złośc musiała daleko polecieć i sie musiał wyginać. :-D:-D:-D

A tak serio to super i jeszcze raz gratuluje.

Beciaczku czytałam i gratuluję :tak:, mysle ze ten twój zdolniacha juz by dawno to robił, ale zabawki miał blisko wiec po co miał się wysilać :-D. A ta jak na złośc musiała daleko polecieć i sie musiał wyginać. :-D:-D:-D

A tak serio to super i jeszcze raz gratuluje.

hihi, dziękujemy, ale się ciesze jak wariatka, teraz specjalnie zabawki bede daleko kłaść;-)wredna matka jestem co:-)

podążam za Tobą Landryneczko, wiec na chwilke sie z wami zegnam

a ja na 2500strone sie załapałam a na 3000 już nie:-(

reklama
Agaciu to tylko sie cieszyc kochana:* ja robie podobnie jak nie krzyczy to sie ni wychylam.... dzisiaj tez obudziłą sie sama tylko widziałamz,e tygrysek w lóżeczku lata..lezała sama z 20 minut.....:tak::tak:
Kana że ja Tygrysek w łóżeczku latałam????????????????????????:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::confused::-p
wiedziała,ze się odezwiesz;p hhahhah nio moja kochana ma Ciebie zawsze obok siebie:p hahhah tak polubiła Tygryska;):-p:-p

Do góry