J tez chce na 3000
Tak się rozpędziłaś tygrysie, że A zgubiłaś;-)
I jest już 3001!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
J tez chce na 3000
Ło matko faktycznieale najważniejsze że zdążyłamTak się rozpędziłaś tygrysie, że A zgubiłaś;-)
I jest już 3001!
Pyciolku kochany Mariczka dziękuje po 100-kroć buziaczki:*zmiescilam sie i ja OLcia chciala mnie ubiec ale nam i Tobie sie udalo a tak serio...
Dla MARICZKI TOMCIA I EMILCI....ZYCZYMY DUZO PREZENTOW I SAMYCH USMIECHOW NA TWARZY....;-);-);-);-);-);-)
Agaciu to tylko sie cieszyc kochana:* ja robie podobnie jak nie krzyczy to sie ni wychylam.... dzisiaj tez obudziłą sie sama tylko widziałamz,e tygrysek w lóżeczku lata..lezała sama z 20 minut.....Nie uwierzycie .. bo ja tez nie wierze ... słysze ze moje dziecko się obudziło, bo trzaska w karuzele .. ale mówie jak się bawi to nie idę do niego i się nawet nie pokazuję ... no wieć tak sie bawił 25 min co chwilkę uchylałam drzwi od sypialni zey go skontrolowac, ale jestem w kuchni i cos tak sie cicho zrobiło idę patrzę a on spi
Witajcie kobietki
ja mam za soba kolejna kiepską nockę. Nie wiem co się z Igim dzieje, że nie przesypia:-(.
Jak zawsze nie załapałam się na pełną stronkę.
Wszystkiego najlepszego dla półroczniaków:-).
Agaciu to tylko sie cieszyc kochana:* ja robie podobnie jak nie krzyczy to sie ni wychylam.... dzisiaj tez obudziłą sie sama tylko widziałamz,e tygrysek w lóżeczku lata..lezała sama z 20 minut.....
Kana że ja Tygrysek w łóżeczku latałam????????????????????????