reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry :-)

kanusia to dla Ciebie:

beciaczku-super!!! Mój się jeszcze nie przewraca na brzuszek....

Mariczko, Tomeczku, Emilko-rośnijcie zdrowo Maluszki :-)

A ja dzisiaj usypiałam Olka 1,5 godziny, hmm to chyba dlatego, ze kawkę wypiłam rano i Młodemy zaserwiwałam troszkę kofeinki.

A teraz historia do "pośmiacia":
Moi rodzice pojechali wczoraj na wycieczkę w Bieszczady-wycieczkę organizowała moja mama, która jest dyrektorem szkoły podstawowej i gimanzjum. Zaraz po zakończeniu roku spakowali się w autokar z innymi nauczycielami i pojechali. Poszłam z Okiem odprowadzić ich i patrzyłam jak odjeżdżali tym autokarem (Oczywiście moja mamuśka drygowała całą wycieczką-takie zboczenie zawodowe... ). Odwracam się i idę już w kierunku domu i nagle słysze głos mojej mamuśki, ale myślę sobie-to niemożliwe, przecież ona jedzie w autokarze... Odwracam się, a tam moja mamcia biegnie za mną i krzyczy, ze TORBY ZAPOMNIAŁA :-D:-D:-D:-D:-D Zostawiła ją na miejscu zbiórki-dobrze, że jej sekretarka zadzwoniła i że ona odebrała telefon, bo by sobie o torbie przypomniała w Bieszczadach :-D:-D:-D:-D Ach, ta moja mamuśka.....
Patrysiu ale sie usmialam z Twojej mamy hehe szalona:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Mamusiu, miłej wizytki Kokusi.

Mamuska
zyczymy udanego imprezowania;)
dziękujemy:tak::tak::tak:
Mamusia - przepis był superasty. Wczoraj mieliśmy pycha kolacje a dziś ja resztę wciągnęłam na śniadanko.
.
to super ze smakowalo:-D
Moi rodzice pojechali wczoraj na wycieczkę w Bieszczady-wycieczkę organizowała moja mama, która jest dyrektorem szkoły podstawowej i gimanzjum. Zaraz po zakończeniu roku spakowali się w autokar z innymi nauczycielami i pojechali. Poszłam z Okiem odprowadzić ich i patrzyłam jak odjeżdżali tym autokarem (Oczywiście moja mamuśka drygowała całą wycieczką-takie zboczenie zawodowe... ). Odwracam się i idę już w kierunku domu i nagle słysze głos mojej mamuśki, ale myślę sobie-to niemożliwe, przecież ona jedzie w autokarze... Odwracam się, a tam moja mamcia biegnie za mną i krzyczy, ze TORBY ZAPOMNIAŁA :-D:-D:-D:-D:-D Zostawiła ją na miejscu zbiórki-dobrze, że jej sekretarka zadzwoniła i że ona odebrała telefon, bo by sobie o torbie przypomniała w Bieszczadach :-D:-D:-D:-D Ach, ta moja mamuśka.....
superasna ta twoja mamuska
Mamusia, Kokusia udanej imprezki....
dziekujemy
nalesniki juz gotowe, barszczyk tez,:tak::tak::tak:

Hej mamuski
Ja sie oczywiscie nie załapałam na 3000 stronkę, tzreba było mi zarezerwować troszke miejsca.

Mariczko, Tomciu, Emilko, wszystkiego naj, naj.

Beciaczku, oczywiscie że czytałam co Wkuś zrobił, strasznie sie cieszę, moja dopiero od niedawna sie przewraca i uwielbiam na to patrzec, za to z brzuszka na plecki jeszcze się nie przewróciła i jak za długo jest na brzuchu to sie drze.

Mopku, ale miałąś dzionek wczoraj, nie zazdroszczę.

Agaciu, powiedz zięciuniowi, zeby nie targał Tygrysia.

Mamusiu, miłej wizytki Kokusi.
Tak szalałyście z tymi naleśnikami, ze mój musiał dzisiaj robić na śniadanko, nasmażył od razu wiecej i na obiad będą te z kurczakiem z Mamusi przepisiku.

Pyciołek gratuluję kolejnego ząbka.

Dzisja na 18 wybieramy sie na chrzciny, teraz pora chyba wziac się za jakieś sprzątanie, taki już mam syf w domku ze szkoda gadać, tak fajnie było siedzieć sobie z Malą w domku, na wszystko miałam czas, a teraz to szkoda gadać.

no ja też się zbieram z tym ogarnianiem i coś mi nie wychodzi, a ju zdawno generalnych porządków nie robiłam, zawsze tak na szybko,

udanej imprezy Bliźniaczku

Wiecie co coś mi sie konto dziś cały czas wyłącza i za każdym razem muszę sie logować od nowa. Wkurza mnie to.

Mamusia - przepis był superasty. Wczoraj mieliśmy pycha kolacje a dziś ja resztę wciągnęłam na śniadanko.
podczytuje czasem ten wątek kulinarny i chyba w końcu musze się zrehabilitować i też cosik tam wrzucić. Tylko czym ja zachwycę takie wytrawne kuchareczki?

Idziemy zjeść zupkę buraczkowąi chajda na spacerek.

SMACZNEGO!:tak:

kanusia to dla Ciebie:

beciaczku-super!!! Mój się jeszcze nie przewraca na brzuszek....

Mariczko, Tomeczku, Emilko-rośnijcie zdrowo Maluszki :-)

A ja dzisiaj usypiałam Olka 1,5 godziny, hmm to chyba dlatego, ze kawkę wypiłam rano i Młodemy zaserwiwałam troszkę kofeinki.

dziękuję Ci Patrysiu, bo juz się zmartwiłam, że ciężko bęzie znaleźć tego mojego posta, a dziś była juz nauka siadania, trochę sie pośmialiśmy, bo co chwilę to buch na poduszki:-Dale juz nawet chwilę umie posiedzieć sam i powyginać się do przodu i tyłu, oj kochana ta moja kruszyna:tak:właśnie słodziutko śpi

a mama nieźle zakręcona to tak jak ja;-):-D:-D:-D

idę się troche ogarnąć, bo ja do tej pory w ciuszkach podomowych, włosy w kitę, zero makijażu:tak::-Da mamusia rosołek pyszny mi tu pichci:-Dz kurczaczka swojskiego od teściówki:tak:

Patrysia no to miałaś niezły ubaw:0 a mama faktycznie wesoło-zakręcona babeczka musi byc;p hahah
No i dziękuje za posta:) tera już wszycho wiem:-)

Tygrysku moja niunia i ja uwielbiamy Tygryski:):-):-D

A no i dziekujemy za zyczonka:*

Dzieńdoberek

A ja ostatnio wogóle nie mam ochoty, żeby się udzielać na forum :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(, troszkę Was podczytuję, ale jeden dzień przerwy, i nie ma szan, żeby przeczytać wszystko co napisałyście, i przez to jestem baaardzo nie w temacie, co u Was :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::-:)-(... chciała bym baaardzo mocno mieć tyle czasu, żeby napisać coś "ciekawego" na każdym wątku, ale czasu i natchnienia brak, :-:)-(, kiedyś było inaczej ...:-(

Dzieńdoberek

A ja ostatnio wogóle nie mam ochoty, żeby się udzielać na forum :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(, troszkę Was podczytuję, ale jeden dzień przerwy, i nie ma szan, żeby przeczytać wszystko co napisałyście, i przez to jestem baaardzo nie w temacie, co u Was :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::no::-:)-(... chciała bym baaardzo mocno mieć tyle czasu, żeby napisać coś "ciekawego" na każdym wątku, ale czasu i natchnienia brak, :-:)-(, kiedyś było inaczej ...:-(
Tulimy tulimy Edytkę:tak::tak::tak::tak: Kochana pisz cokowliek nie musza być to wcale ciekawe rzeczy;-);-) a tak poważnie to pewnie jakis dołek cię dopadł bidulko ale wierzę że zaraz minie wtedy nastrój się poprawi i będziesz miała wtedy wene do pisania:tak::tak: myślę że ta pogoda za oknem ma tez wpływ duży na nasze samopoczucie:-:)-( wcale nie widać że to czerwiec:-:)-:)-(

Tulimy tulimy Edytkę:tak::tak::tak::tak: Kochana pisz cokowliek nie musza być to wcale ciekawe rzeczy;-);-) a tak poważnie to pewnie jakis dołek cię dopadł bidulko ale wierzę że zaraz minie wtedy nastrój się poprawi i będziesz miała wtedy wene do pisania:tak::tak: myślę że ta pogoda za oknem ma tez wpływ duży na nasze samopoczucie:-:)-( wcale nie widać że to czerwiec:-:)-:)-(
wypraszam sobie tak:p hahah u mnie słoneczko i niebo błekitne z kilkoma chmurkami.....:-p

reklama
Do góry