reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Teraz mogę pośledzić Was troszkę bo mój G siedzi z małym i oglądają mecz, ale zazwyczaj jestem sama z Alanem i nie mam jak pisać, co siąde na 5 min. to już mały mnie woła i tak w kółko ...dziś o 15 "MÓJ" idzie na impreze do firmy i znowu będziemy sami w domu, a pogoda fakt, do du...kiedyś miałam więcej czasu, żeby poklikać (z brzusiem i jak Alan był maciupki ), ale teraz ...:baffled::baffled:

No Tygrysku smaka smaka miało byc:p haha kurcze no kapucha to tak dosyc trzbea ja podusic;P

Edee
ja tez mała chwilke na podłodze sie soba zajmnie to ja na bb....jest mis to ja tez na bb....i tak jakos sie staram nadrobic..tez nie zawze wyjdzie....

Edytko ja podobnie, jak mam chwilkę to zaglądam....moj mąż śmieje się ze to uzależnienie i dzien bez bb to dzień stracony:-D:-D:-D:-D

Karolinko :ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

reklama
Do góry