no to wygląda na to, że tylko ja się po nocach szwędam, bo mama robi jeszcze ciasto
nie zdążyłyśmy w ciągu dnia, no to piwko i takie nocne pogaduchy, bo chłopa w domu nie ma;-)
a was nie ma i kto mnie wysłucha jak ja mam taką cudowną wiadomość do ogłoszenia!!!
dzisiaj moje kochane przed kąpankiem Wikusiem chciał sięgnąć zabawkę i po raz pierwszy zupełnie sam bez żadnej pomocy przewrócił się z plecków na brzuszek!!!
troche się wystraszył, bo ja z radości aż wrzasnęłam, ale nic nie powiedział na to, a ja?normalnie wszystkie doły odeszły, najpiękniejsze zakończenie dnia, jestem najszczęśliwasza mama pod słońcem
jezu pogłupiałam juz do reszty, ale tak się cieszę, aż piwko zaraz sobie strzelę, bo mężuś kupił kranik 5 litrowy, co by nam się z mamusią nie nudziło, heh;-)
gratuluję decyzji, a czy moge spytać czemu tak szybko się zdecydowaliście?przepraszam za wścibstwo, jak nie chcesz nie musisz odpowiadać,
my raczej chcemy poczekać conajmniej 3-4latka, tym bardziej, że ja po cesarce
A ja sobie siedzę sama, mężu w pracy, mama poszła na ostatnie zakupy, bo w poniediałek ju zjedzie, a ja chyba musze Wiktora w końcu obudzić, bo juz 2godz śpi
Beciaczku
Po pierwsze ja mam trójkę rodzeństwa dwie siostry 35 i 34 lata oraz brata bliźniaka , moja mamcia rodziła co 1.5roku i powiem Ci że mialam bardzo fajowe dzieciństwo i teraz bardzo fajnie jest bo w 2007/8 wszyscy sprawiliśmy mojej mamci wnuki
, po drugie mam już 32 lata i z każdym rokiem nie młodnieję
, a po trzecie mamy tyle kredytu ze starym , że nie mogę rozciągnąć sobie wychowawczego np na sześć lat bo stary się zaora
.
Dlatego do sierpnia musimy tą Kaśkę zrobić i mam nadzieję że nie trafią się bliźniaki bo mieszkam na czwrtym piętrze bez windy
.
Jak widzisz wszysko przemyśane
Zobacz załącznik 142150[/QUOTE]
ja myślałam, że uznasz mnie za wścibską, a Ty tak pięknie mi to wszystko wyłożyłaś, zamurowało mnie, ale widać decyzja jak najbardziej przemyślana, no to Kinia pozostaje mi tylko trzymać kciuki żeby Kasia się szybko na świecie pojawiła;-)