reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Cyprysiowa, Agaciu, Lilac, Olcia dziekujemy ślicznie za zyczonka:*:*
Kajaczku kochany przeszłas sama siebie:*:*:* dziękujemy z Mari mocko mocko.....a mamusia zawsze jest grzeczna:*:*:*
Kajaczku kochany przeszłas sama siebie:*:*:* dziękujemy z Mari mocko mocko.....a mamusia zawsze jest grzeczna:*:*:*
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Jeny dziewczyny wlasnie do mnie doszlo ze moja dzidzia ma za 4 dni 7 miesiecy!!!!!!!!!!!
Agacia82
Mami :)
Nooo moja dzidzia ma za 4 dni, a Twoja to już za 3 dni. Duuuze chłopy z nich.Jeny dziewczyny wlasnie do mnie doszlo ze moja dzidzia ma za 4 dni 7 miesiecy!!!!!!!!!!!
kana161
nono mamuska konczy 7...... BIG CHŁOPAK JUZ mężczyna hahhaJeny dziewczyny wlasnie do mnie doszlo ze moja dzidzia ma za 4 dni 7 miesiecy!!!!!!!!!!!
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
kochana dzis 20. Moj ma za 4 a Twoj za 5 dniNooo moja dzidzia ma za 4 dni, a Twoja to już za 3 dni. Duuuze chłopy z nich.
Żania7
mama kochanych urwisków
Witam z rana
STO LAT DLA TOMUSIA, MARICZKI I EMILKI - NASZYCH PÓŁ ROCZNIAKÓW.
Lilac możemy sobie ręce podać ja z dwójka dzieciaczków do 15 sama później jadę z nimi na przyjecie urodzinowe do 2 latki, koleżanki mojej córci;-)
dobrze ze impreza na 15.30 bo tak byśmy się spóźniły a ja tego bardzo nie lubię. Jeszcze muszę w ta okropna angielska pogodę wyjść z dziećmi z wózkiem do sklepu coś kupić solenizantce, chyba kupie jej tablice do pisania bo jak była ostatnio u nas to bardzo jej sie podobaą tablica córci.
A nasz syncio dzis wstał o 3 w nocy i do 5 sobie pogaduszki urzadził leżał w łóżeczku i sobie cos opowiadał po ciemku, pożniej o 5 go nakarmiłam i poszedł spac dalej spał do teraz on wyspany a ja nie;( moja starsza córcia oudziła sie dzis wczesnie 8 zawsze tak jest jak jedno śpi to drugie nie.
Agacia ale Ci dobrze :-)
lece musze zrobic jakies śniadanko i ogarnąć chatke przed wyjsciem. Życze miłego dnia
STO LAT DLA TOMUSIA, MARICZKI I EMILKI - NASZYCH PÓŁ ROCZNIAKÓW.
Lilac możemy sobie ręce podać ja z dwójka dzieciaczków do 15 sama później jadę z nimi na przyjecie urodzinowe do 2 latki, koleżanki mojej córci;-)
dobrze ze impreza na 15.30 bo tak byśmy się spóźniły a ja tego bardzo nie lubię. Jeszcze muszę w ta okropna angielska pogodę wyjść z dziećmi z wózkiem do sklepu coś kupić solenizantce, chyba kupie jej tablice do pisania bo jak była ostatnio u nas to bardzo jej sie podobaą tablica córci.
A nasz syncio dzis wstał o 3 w nocy i do 5 sobie pogaduszki urzadził leżał w łóżeczku i sobie cos opowiadał po ciemku, pożniej o 5 go nakarmiłam i poszedł spac dalej spał do teraz on wyspany a ja nie;( moja starsza córcia oudziła sie dzis wczesnie 8 zawsze tak jest jak jedno śpi to drugie nie.
Agacia ale Ci dobrze :-)
lece musze zrobic jakies śniadanko i ogarnąć chatke przed wyjsciem. Życze miłego dnia
kana161
A ja tak policzyłam i mówie no chyab cos im sie pokeciło,ale w koncu nie bede pisała,bo jeszcze ja cosik nie tego policzylam.....kochana dzis 20. Moj ma za 4 a Twoj za 5 dni
reklama
Żania7
mama kochanych urwisków
kochana dzis 20. Moj ma za 4 a Twoj za 5 dni
ale ten czas leci niedawno w brzuszkach jeszcze nasze pociechy brykały