reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cyprysiowa, Agaciu, Lilac, Olcia dziekujemy ślicznie za zyczonka:*:*

Kajaczku kochany przeszłas sama siebie:*:*:* dziękujemy z Mari mocko mocko.....a mamusia zawsze jest grzeczna:*:*:*

Witam z rana ;)

STO LAT DLA TOMUSIA, MARICZKI I EMILKI - NASZYCH PÓŁ ROCZNIAKÓW.

Lilac możemy sobie ręce podać ja z dwójka dzieciaczków do 15 sama później jadę z nimi na przyjecie urodzinowe do 2 latki, koleżanki mojej córci;-)
dobrze ze impreza na 15.30 bo tak byśmy się spóźniły a ja tego bardzo nie lubię. Jeszcze muszę w ta okropna angielska pogodę wyjść z dziećmi z wózkiem do sklepu coś kupić solenizantce, chyba kupie jej tablice do pisania bo jak była ostatnio u nas to bardzo jej sie podobaą tablica córci.
A nasz syncio dzis wstał o 3 w nocy i do 5 sobie pogaduszki urzadził leżał w łóżeczku i sobie cos opowiadał po ciemku, pożniej o 5 go nakarmiłam i poszedł spac dalej spał do teraz on wyspany a ja nie;( moja starsza córcia oudziła sie dzis wczesnie 8:( zawsze tak jest jak jedno śpi to drugie nie.

Agacia ale Ci dobrze :-)

lece musze zrobic jakies śniadanko i ogarnąć chatke przed wyjsciem. Życze miłego dnia

reklama
Do góry