reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

my juz po przeddobranockowym spacerku (u nas jest 19.30) zeby nie bylo ze dziecko po nocach ciagam:-D:-D);-) teraz mamy kupe,idziemy usunac mine piechotna,po czym kapu kapu,mleczko i nyny....:tak:

reklama
Witam sie tylko na razie, bo jeszcze nie zdążyłam nadrobić.
Cały dzień byłam dzisiaj poza domem, byłam z Hanią na imprezce w górach z okazji zakończenia roku szkolnego, zawsze mamy taki belferski wypad na obiadek i kolację :-)

No to wpadłam na chwilę Was poczytać....

Mój Olek spał dzisiaj 2,5 godziny :szok::szok: chyba pierwszy raz od porodu.

a jak zajdę to zależy od moich wyników, bo w ciąży z Tomkiem miałam anemię, a poza tym bałabym się chyba poronienia przez tą oksytocynę co się wytwarza, choć moja kumpela(niestety św.pamięci ) karmiła nawet w dniu porodu drugiego berbecia

No właśnie miałam Ci napisać o tej oksytocynie, bo ja bym się bała. Ale widać czasami można karmić i nic złego się nie dzieje.

ok :-):-) czekam na termin:-D:-D:-D na poczatku lipca czeka nas przeprowadzka ale to tylki kilka dni bede mniej dostępna a potem już luzik:tak::tak::tak:

My tez dziś będziemy oglądać po raz setny Władce Pierścieni;-);-);-)

Oj Patrysiu przypomniałaś mi też nasze początki z moim obecnym mężem :-D:-D:-DMieszkaliśmy na tym samym piętrze w akademiku i poznaliśmy sie na imprezie u wspólnego znajomwgo :zawstydzona/y::zawstydzona/y: byłam troche jakby to powiedzieć juz "bardzo wesolutka" i pamiętam że moje pierwsze wrażenie to było ale to gbur :-D:-D hehhe ale widać szybko zmieniłam o nim zdanie hihi:-D:-D:-D:-Dech to były czasyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hihihi, ja o moim pomyslałam, że to jakiś despota o dziwnych poglądach :-D jak widać życie weryfikuje wiele spraw.

No to wpadłam na chwilę Was poczytać....

Mój Olek spał dzisiaj 2,5 godziny :szok::szok: chyba pierwszy raz od porodu.

No właśnie miałam Ci napisać o tej oksytocynie, bo ja bym się bała. Ale widać czasami można karmić i nic złego się nie dzieje.

hihihi, ja o moim pomyslałam, że to jakiś despota o dziwnych poglądach :-D jak widać życie weryfikuje wiele spraw.
hehe widać miłość od pierwszego wejrzenia nas nie dopadła;-);-);-);-);-)ale potemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........................:-D:-D:-D:-D:-D:-D ech zakochałam sie......................:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry