reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

100latek dla naszych dzisiejszych solenizantów i solenizantek :-D:tak:
a dla świętujących rocznice kolejnych i kolejnych i tak do upadlego :-p
u nas dzien spokojnie mija..jakiegos lenia chyba mama bo niby chcę iść na spacer niby nie...hmm teraz mały przysnął to może później po mężowego pójdziemy zamiast autko grzac.hmmm a może nie haha ma któras cos na leniucha smierdziucha? :-p

reklama
Nawet nie zauwazyl ze mu cos wbili :szok: lezal, ogladal obrazeczki, nawet nie musialy go trzymac. śmialy sie ze moze sie rozryczy jak mu ta igle zabiora ale tez ani drgnal. Normalnie szok!!!Oczywiscie zauroczyl Panie pielegniarki i chcialy go zabrac do domu :-D
ooooooo to Ksawi bardzo dzielny chłopak:tak::tak::tak: Filipek niestety bardzo płakunsiał ale jak tylko wyszliśmy z gabinetu banan na ustach:-D nonono a Cyprian mnie powala ja też już dawno bym fikła na podłogę przy takich widokach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Patrysiu i oczywiście wszystkiego naj naj njalepszego z okazji rocznicy:tak::tak:
Ech My w sierpniu bedziemy obchodzic pierwszą rocznice ślubu:zawstydzona/y: a w listopadzie 5 lecie bycia razem ale ten czas leci..................................

Cyprysiowa dzielny Ksawi. A co ty zrobiłaś z dzieckiem jak byłaś na finesie i na solarium ? :dry:
no jak to co w domu został :-D Z tatusiem rzecz jasna.
Zawsze chodze tak jak Adrian jest w domu. Jak Adrian idzie na popoludniu to ide rano, jak na rano to ide wieczorem a jak nie idzie do pracy to ide wtedy kiedy sa najlepsze zajecia;-) Najbardziej lubie chodzic na 19 bo Adrian po wieczorynce kapie dzieci, kladzie i jak przychodze to Cypi juz spi, musze tylko zaserwowac wieczornego cycka i spokoj :-D

no jak to co w domu został :-D Z tatusiem rzecz jasna.
Zawsze chodze tak jak Adrian jest w domu. Jak Adrian idzie na popoludniu to ide rano, jak na rano to ide wieczorem a jak nie idzie do pracy to ide wtedy kiedy sa najlepsze zajecia;-) Najbardziej lubie chodzic na 19 bo Adrian po wieczorynce kapie dzieci, kladzie i jak przychodze to Cypi juz spi, musze tylko zaserwowac wieczornego cycka i spokoj :-D
Hehe wygodnisia. A swoją drogą masz super męża, mój to by mnie wysmiał jakbym chciała mu zostawic małego zeby sam wykąpał i zrobił rytuały wieczorne, a co dopiero przy dwójce :dry:.

100 latek dla wszystkich dzisiejszych solenizantow i 7 miesiecznej Oliwci;P

oraz dla wszytskich obchodzacych rocznice slubow i nie sklubow tez:p

oj ja też!!!!

Ja juz dzis odwiozlam Cypriana do przedszkola, bylam z Lutkiem w szpitalu na pobraniu krwi(z glowki), na fitnesie i na solarium. Teraz jem sniadanko:tak:

Co Ty bierzesz masakra....ja posprzatalam lazienke i tak mi sie myrda w glowie ze szok....:-:)-(

Ollcia moge ci powiedziec rozmiarach. 2 rozmiary zjechalam.Wagowo stoje w miejscu:szok: Pytalam lekarza i trenera dlaczego to mi mowili ze spalam tluszcz ale wyrabiam tkanke miesniowa,ktora jest ciezsza od tluszczu i mige nawet przytyc wagowo a rozmiarami leciec w dol takze sie nie waze;-) Fakt ze miesni troche dostalam na nogach najbardziej chyba:sorry2:

ale tak jest...jak ja kiedys w dalekiej przeszlosci trenowalam reczna to tez z wagi nie lecialo tylko z rozmiarow...ja Ci tez zazdroszcze tego samozaparcia ja takiego teraz nie posiadam i nawet glupich brzuszkow zeby zwalczyc opone nie chce mi sie robic:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ksawerek ma to po braciszku. Cypi mial juz 3 razy pobrana i nigdy nie pisnal jescze, patrzy jak mu Pani wbija igle i patrzy jak kapie sobie. Wczoraj pielegniarka mu kazala zamknac oczka a ten na nia jak na glupia, oczywiscie nie zamknal bo to najlepsza atrakcja popatrzec. Zaczelo kapac a ona myslala chyba ze on sie przestraszy i mowi patrz jakie buraczki ci leca (a on dobrze wie ze to krewka :-D) w ogole zrobila rzeznie bo nie nadazala zmieniac probowek i poplamila sie cala, calego cypriana i zrobila mala kaluze na podlodze... ja bym juz padla 10 razy pewnie a Cyprian patrzał... potem dostal sterte naklejek i zapytal mnie czy teraz juz dostanie lizaka:-D
Gorzej przezył wymaz z nosa bo nie lubi jak mu sie czyms merda w nosie:baffled:

Mowie Ci to jakis Doktorek bedzie...szacun...mnie by sciagali z podlogi:baffled::baffled:

Dzielny Ksawi:tak::tak::tak::tak:

Chyle czoła Cyprysiowa, obrotna kobitka jesteś....:tak::tak::tak:Ja siedze w domu, na dworze 30stopni ale pochmurno jakby mialo za chwile lac i nic nie chce mi się:-p:-p:-pchyba tez musze zapisac się do jakiegos klubu....poważnie mysle o tych zajęciach dla mamusiek z bobasami Klub aktywnej mamy.

Madzienka fajne pomysl i wcale nie tak drogi...choc bys nawet miala chodzic raz w miesiacu po 16 wiec to 50 zl...a zawsze jakas atrakcja dla Ciebie i malutkiej::-)

wracac tutaj matki....humorek do kitu dzisiaj i jakas taka slaba....
kokusia pomozcie mi zakopac tego dola....nic mi nie wychodzi...juz nawet moj mi dzisiaj pojechal po ambicji....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Witam wpadłam tylko na chwilkę
Wielkie dzięki za życzenia kochane babeczki!!!!

Oliwko duuuużo uśmiechu i radości w życiu życzy ciocia Renata i Viki!!!!!!!!

Do góry