tu ja jestem nie w temacie...nie to ze moj mnie obrazil bo to nie tak...tylko poprostu tez stwierdzil ze nie potrafie czegos do konca doprowadzic:--(nie dosc ze samej bylo mi z tym ciezo to jeszcze on tak samo stwierdzil...:--(
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
tu ja jestem nie w temacie...
ahhh bo mialam zalatwic z pracy jeden papier stwierdzajacy ze koncze ja ....i oczywiscie zamiast zadzwonic tam i przypomniec sie bo to takie ciecie niedorobione i o takich rzeczach nie racza pamietac....to sobie to zleksza olalam i teraz zanim to dostane i zalatwie z tym papierem to co musze to zas bedzie kwestia paru tygodni,czyli pare tygodni do d...y.....bo mialam to jak najszybciej zrobic i stad mielismy spadaj dop Polski....a tak musimy teraz czekac i szlag nas trafia....i to wszystko moja wina....a siedzenie tutaj rowna sie kolejnymi dniami do kitu i w ogole masakra:-baffled:
pyciolek87
i jeszce sasiad mnie kurza flak denerwuje bo nie dosc ze mam posrany humor to jeszcze zarzucil taka muza ze mi sie flaki przewracaja a moj dziec sie wlasnie obudzil...tylko ze wole z nim nie zaczynac bo on jakis nie tego jest....:-angry:
pyciolek87
dobra juz nie smuce bo zescie pouciekaly....
L
landryneczka_1982
Gość
Mnie to jedno przychodzi do głowy ciąża;-);-);-);-);-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
Landrynka zwierzaj sie,bo ja nie w temacie dzisiaj..kto jest w ciazy????????????Mnie to jedno przychodzi do głowy ciąża;-);-);-);-);-)
jestesmy,tzn my kaja jestesmydobra juz nie smuce bo zescie pouciekaly....
Tak Wam zle w tym dublinie??Ja tez mam durnego sasiada jednego,naparza muze metalowa i w ogole nie odslania zaluzjiiii,nigdy
L
landryneczka_1982
Gość
Landrynka zwierzaj sie,bo ja nie w temacie dzisiaj..kto jest w ciazy????????????
tygrysek mi napisala ze objawy jakie mam a pisalam wczesniej wskazuja na to ze w ciazy jestem
a mozesz byc;-)??tygrysek mi napisala ze objawy jakie mam a pisalam wczesniej wskazuja na to ze w ciazy jestem
reklama