reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ollcia moge ci powiedziec rozmiarach. 2 rozmiary zjechalam.Wagowo stoje w miejscu:szok: Pytalam lekarza i trenera dlaczego to mi mowili ze spalam tluszcz ale wyrabiam tkanke miesniowa,ktora jest ciezsza od tluszczu i mige nawet przytyc wagowo a rozmiarami leciec w dol takze sie nie waze;-) Fakt ze miesni troche dostalam na nogach najbardziej chyba:sorry2:

reklama
Ollcia moge ci powiedziec rozmiarach. 2 rozmiary zjechalam.Wagowo stoje w miejscu:szok: Pytalam lekarza i trenera dlaczego to mi mowili ze spalam tluszcz ale wyrabiam tkanke miesniowa,ktora jest ciezsza od tluszczu i mige nawet przytyc wagowo a rozmiarami leciec w dol takze sie nie waze;-) Fakt ze miesni troche dostalam na nogach najbardziej chyba:sorry2:
Jak ja Ci zazdroszcze tego samozaparcia...;-)

2 rozmiary - no super wynik! jesteś naprawdę dzielną mamcią, przy dwójeczce dzieci znajdujesz jeszcze siły na to żeby biegać na fitness... tylko brać przykład :tak:

Jak ja Ci zazdroszcze tego samozaparcia...;-)
A ja Ci zazdroszcze figurki ;-) Gdybym miala taka figurke to niepotrzebne byloby mi samozaparcie.
Ale czasem jest ciezko, ide ale mysle "wroc do domu" :-D ide dalej ... normalnie pcham sie do przodu silą :-D Albo cwicze na zajciach i patrze na zegar i mysle "kurcze dopiero 15 minut-chce juz wyjsc!!" :-D

a juz zmykam, musze sie wyszykowac bo o 10 wyjezdzamy do Poznania, zajrze wieczorkiem i napisze co i jak po wizycie

mam strasznego cykora
Będzie dobrze, daj znać po powrocie. Powodzenia

A my wieczorem idziemy na grilla i musze zrobic jakas salatke....prosta w miare,znalazlam przepis na salatke z makaronem,nie chce mi sie za bardzo komplikowac sobie zycia:-D...Bo te z naszego kulinarnego zostawiam na specjalne okazje;-),wiec bedzie makaron,szynka,papryki czerw,zolta i zielona,groszek i majo...Chyba moze byc,co:blink:??
Pewnie ze moze byc. ja robie makaron swiderki, papryka, pomidor, ogorek, syznka, kukurydza, majonez i jogurt naturalny, pycha.

no faktycznie jesteś dziś pierwsza:szok:
witam się i ja
my mamy gości, tak jak już wcześniej pisałam, dzieciaki szaleją:-D, mamusie plotkują:zawstydzona/y:, wiec jak będę miała czas to do was zajrzę:-D:-D:-D
milego dzionka :-D:-D:-D
No udalo mi sie i bylam pierwsza:-)
milego plotkowania

Nie jestem dziś wyspana wcale a wcale :no: Moje dziecko budziło się dziś w nocy 5 razy :baffled::shocked2: Takiego czegoś jeszcze nie było od jego narodzin :confused2:
Wspolczuje i zycze zeby sie nie powtorzylo

Kokusia, ja bym Cię za to wyściskała, kochana jesteś, od razu człowiekowi lepiej, jak sie tak pośmieje, dół juz prawie zasypany:-D
a my wstaliśmy o 9.30 jemy mlecxko i na zakupki, narazie
udanych zakupkow, a dol juz napewno zasypany, a nie tylko prawie:confused:

oj ja też!!!!

Ja juz dzis odwiozlam Cypriana do przedszkola, bylam z Lutkiem w szpitalu na pobraniu krwi(z glowki), na fitnesie i na solarium. Teraz jem sniadanko:tak:
Pracowita kobitka, Ksawi dzielny chlopak. jestem w szoku ze nawet nie jeknal

Hej

U nas tak sobie... nie mam chęci do życia :-(

Landryneczko może rzeczywiście to jakas depresja u Ciebie się rozwija.

Beciaczek zakop tego doła jak radzi kokusia i juz :-D

Cyprysiowa dzielny Ksawi. A co ty zrobiłaś z dzieckiem jak byłaś na finesie i na solarium ? :dry:

Patrysia, Renia villemo wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

My mamy 29 czerwca 8 rocznice, ale nie małżeńską.

A dla Igorka, Gabrysi i Oliwki 100 buziaków

Muszę iśc powiesić pranie bo ładna pogoda jest ( takie na serio :dry:)rano coś sie chmurzyło, ale juz jest lepiej.

Ksawerek ma to po braciszku. Cypi mial juz 3 razy pobrana i nigdy nie pisnal jescze, patrzy jak mu Pani wbija igle i patrzy jak kapie sobie. Wczoraj pielegniarka mu kazala zamknac oczka a ten na nia jak na glupia, oczywiscie nie zamknal bo to najlepsza atrakcja popatrzec. Zaczelo kapac a ona myslala chyba ze on sie przestraszy i mowi patrz jakie buraczki ci leca (a on dobrze wie ze to krewka :-D) w ogole zrobila rzeznie bo nie nadazala zmieniac probowek i poplamila sie cala, calego cypriana i zrobila mala kaluze na podlodze... ja bym juz padla 10 razy pewnie a Cyprian patrzał... potem dostal sterte naklejek i zapytal mnie czy teraz juz dostanie lizaka:-D
Gorzej przezył wymaz z nosa bo nie lubi jak mu sie czyms merda w nosie:baffled:

reklama
Patrysiu, wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy bycia ze sobą :tak:

Patrysia, wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy

Patrysia, Renia villemo wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

My mamy 29 czerwca 8 rocznice, ale nie małżeńską.

A dla Igorka, Gabrysi i Oliwki 100 buziaków

Muszę iśc powiesić pranie bo ładna pogoda jest ( takie na serio :dry:)rano coś sie chmurzyło, ale juz jest lepiej.

Dziękuję dziewczynki w imieniu swoim i mojego niemęża :-D

Do góry