reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No to masz fajnie,bo u nas maz nie robi salatek:-D:-D...
A ja w zwiazku z tym ze idziemy do ludu,nie bede kombinowac z tym co mam w lodowce a przydaloby sie juz to zjesc,bo jak nakombinuje to nikt nie ruszy...gdyz ja tego siodmego zmyslu,jesli chodzi o salatki nie posiadam:baffled:i nietrudno mi cos schrzanic...:-D
Ja też nie posiadam dlatego się ich nie tykam i tylko próbuję:tak::-)

reklama
Witam tak w biegu
Najlepsze zyczenia dla wszystkich maluszkow z okazji miesiecznic i mamuskam z okazji rocznic

Ja spadam mezus ma wolne i zaplanowalismy sobie fajny dzien

Zajrze wieczorem

P.S kigna moja jak sprzatala mi biurko to wyrwala mi klawisza w laptpopie:baffled:

hej;
dziękujemy bardzo za życzenia:-D
Nocka była dziś beznadziejna, a za oknem jakoś dziwnie i deszczowo:-( i chyba nie doczekam się lata.

Pytai Hania mogłaby też ze mnie coś wyssać... bo u nas w tej materii bez zmian

Dziendory dziewczynki ;-)
Widze, ze tylko ja tak dlugo spie bo wszystkie od rana zwarte i gotowe :-)
Wszystkiego najlepszego dla Oliwki okazji siódmego miesiączka, a dla Igorka i Gabrysia z okazji szostego!!

Renia i Villemo wszystkiego naj, naj z okazji rocznic ślubu, duzo szcescia i milosci na reszte zycia :))

STO LAT DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW! :-):-)

Mamy już pierwszego 7-miesięczniaka :tak:

Renia, Villemo - aby miłość towarzyszyła Wam w każdej chwili Waszego życia :-)

Nie jestem dziś wyspana wcale a wcale :no: Moje dziecko budziło się dziś w nocy 5 razy :baffled::shocked2: Takiego czegoś jeszcze nie było od jego narodzin :confused2:

Nie jestem dziś wyspana wcale a wcale :no: Moje dziecko budziło się dziś w nocy 5 razy :baffled::shocked2: Takiego czegoś jeszcze nie było od jego narodzin :confused2:

ollcia, ja mam to same, od tygodnia moja budzi się wierci się i tak z 3 razy
Dziewczyny,ja mam to samo,moja jeszcze do tego koncertuje,nie wiedziec dlaczego....a ja rano jestem tak nietomna ze masakra,Amo jak wstaje to ja zabiera i dosypiam jeszcze z godzinke...I tak juz dwa tygodnie:-(

reklama
Beciaczku a dla Ciebie specjalna rada
Na dół to najlepsza jest dobra łopata;-)Więc prosze wziąc ja szybko w garśc, zasypac co potrzeba i więcej do tego doła nie włazic:-D:-D:-D

Kokusia, ja bym Cię za to wyściskała, kochana jesteś, od razu człowiekowi lepiej, jak sie tak pośmieje, dół juz prawie zasypany:-D

a my wstaliśmy o 9.30 jemy mlecxko i na zakupki, narazie

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry