reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Villemo, Renia, wszystkiego naj, naj, naj z okazji rocznic ślubu, abyście zawsze były szczęśliwe.
Ja dzisiaj wpadłam troche wcześniej do pracy, bo potem zmywam sie na zakończenie roku do chłopaków
Ja dzisiaj wpadłam troche wcześniej do pracy, bo potem zmywam sie na zakończenie roku do chłopaków
blizniaki2000
Fanka BB :)
Buziaki dla Igorka i gabrysi, naszych sześciomiesięczniaków oraz dla Oliwci, która ma juz siedem miesięcy:-)
Samych radosnych chwil, grzecznych rodziców i mnóstwo świetnych zabawek
Samych radosnych chwil, grzecznych rodziców i mnóstwo świetnych zabawek
Dzień dobry wszystkim mamusiom,
a ja widzę najpóźniej spać poszałam, i najwcześniej wstałam, gdzie wy śpiochy, pobudkaaa!!!
a ja wczoraj jakiś dziwny nastrój miałam, to po nocach siedziałam i pranie rozwieszałamtrochę zaległości było, no i tyle się nazbierało, ze w każdym pokoju po trochu rozwiesiłam;-)eee...a i tak pewnie żadnego odzewu nie będzie,
doła mam i tyle zwaliło się wszystko na głowę i nawet nie mam z kim pogadać...
idę spać bo i tak pustki.
A nasza Oliwka Marzycielki kończy dziś 7 miesięcy
a ja widzę najpóźniej spać poszałam, i najwcześniej wstałam, gdzie wy śpiochy, pobudkaaa!!!
a ja wczoraj jakiś dziwny nastrój miałam, to po nocach siedziałam i pranie rozwieszałamtrochę zaległości było, no i tyle się nazbierało, ze w każdym pokoju po trochu rozwiesiłam;-)eee...a i tak pewnie żadnego odzewu nie będzie,
doła mam i tyle zwaliło się wszystko na głowę i nawet nie mam z kim pogadać...
idę spać bo i tak pustki.
Acha, buziaczki dla naszych maluchów Gabrysi i Igorka, STO LAT!
A nasza Oliwka Marzycielki kończy dziś 7 miesięcy
STO LAT Oliwko rośnij duża!!!
A no właśnie, a gdzie marzycielka, czy wszystko u niej ok?może trzeba się do niej odezwać, bo się w ogóle odzywać do nas przestała, coś długo jej nie ma
witam z samego rana
Martusia jeszcze spi wiec moge co nieco napisac
Reniu wszystkiego naj....z okazji 5 rocznicy slubu, duzo pociechy z meza
IGIRKU i GABRYSIU duzo usmiechu na twarzy, wspanialych zabaw z okazji polroczku, rosnijcie zdrowo, zyczy ciocia villemo
Martusia jeszcze spi wiec moge co nieco napisac
Reniu wszystkiego naj....z okazji 5 rocznicy slubu, duzo pociechy z meza
IGIRKU i GABRYSIU duzo usmiechu na twarzy, wspanialych zabaw z okazji polroczku, rosnijcie zdrowo, zyczy ciocia villemo
u nas pochmurnie jakos za oknem, pogoda nie zapowiada sie ciekawie, dawno juz nie padalo
ja juz zmykam, musze sie wyszykowac bo o 10 wyjezdzamy do Poznania, zajrze wieczorkiem i napisze co i jak po wizycie
mam strasznego cykora
MIŁEGO DNIA
ja juz zmykam, musze sie wyszykowac bo o 10 wyjezdzamy do Poznania, zajrze wieczorkiem i napisze co i jak po wizycie
mam strasznego cykora
MIŁEGO DNIA
reklama