reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry wszystkim mamusiom,
a ja widzę najpóźniej spać poszałam, i najwcześniej wstałam, gdzie wy śpiochy, pobudkaaa!!!:-D

a ja wczoraj jakiś dziwny nastrój miałam, to po nocach siedziałam i pranie rozwieszałam:-D:tak:trochę zaległości było, no i tyle się nazbierało, ze w każdym pokoju po trochu rozwiesiłam;-)eee...a i tak pewnie żadnego odzewu nie będzie,
doła mam i tyle zwaliło się wszystko na głowę i nawet nie mam z kim pogadać...
idę spać bo i tak pustki.

Acha, buziaczki dla naszych maluchów Gabrysi i Igorka, STO LAT!

A nasza Oliwka Marzycielki kończy dziś 7 miesięcy
STO LAT Oliwko rośnij duża!!!
A no właśnie, a gdzie marzycielka, czy wszystko u niej ok?może trzeba się do niej odezwać, bo się w ogóle odzywać do nas przestała, coś długo jej nie ma

witam z samego rana
Martusia jeszcze spi wiec moge co nieco napisac

Reniu wszystkiego naj....z okazji 5 rocznicy slubu, duzo pociechy z meza

IGIRKU i GABRYSIU duzo usmiechu na twarzy, wspanialych zabaw z okazji polroczku, rosnijcie zdrowo, zyczy ciocia villemo

Witam piątkowo

Tomek właśnie sprząta na biurku:-D, co mu nie smakuje idzie na podłogę:-D, mamusia posprząta:-D:-D
100 lat dla dzisiejszych solenizantów!

Dużo słoneczka wszystkim życzę:-)
1506 135.JPG
czekoladki mi smakują:-D

nie wyświetliły mi się wasze posty, myślałam, że pierwsza jestem:szok:

Udanych rocznic dziewczyny, i szczęścia na dalsze lata

u nas pochmurnie jakos za oknem, pogoda nie zapowiada sie ciekawie, dawno juz nie padalo:-D:-D:-D

ja juz zmykam, musze sie wyszykowac bo o 10 wyjezdzamy do Poznania, zajrze wieczorkiem i napisze co i jak po wizycie

mam strasznego cykora

MIŁEGO DNIA

reklama
trzymamy kciuki Villemo, będzie dobrze nie martw sie na zapas,
ja juz tez zmykam, zanurzyć się w mej krainie snów, może to mnie z tego doła wyrwie, bo inaczej to czuje kiepski dzień, ja juz sama nie wiem czego chce

Do góry