reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Tygrysku a ja mogę???Może byc leszek
Rozwiesiłam pranie, specjalnie dla Mamusi..;-);-);-)
Jula śpi a mnie główka boli:-----(wiec zmykam lulu
DOBRANOC!!!!
ok Madzienko wpadaj tylko po drodze moze kup laysy cebulowe
Madziu musze ci powiedziec ze twoje pranko jest megaaaaaaaaaaaaaaaaa śliczniutkie
tygrysek82
Ok i ja ide spać skoro takie pustki:----(paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
no pewnie ze o drzwichodzi ci o dzrzwi czy piwko??????????????
zielonego leszka))
mniam chcem leszka ;-)
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
cos dzis tu cisza.Ani Landryny ni ma ani Kaji, ani Kany - conajmniej dziwne.
Ide spac bo rano z malym na krewke, do tesco a musze sie do 9 wyrobic bo 9.30 mam fitness
Ide spac bo rano z malym na krewke, do tesco a musze sie do 9 wyrobic bo 9.30 mam fitness
Aj, jak tu nadrobić wszystkie wątki?
Ten już nadrobiłam, a nie było mnie bo spotkaliśmy się dzisiaj ze znajomymi i spędziliśmy z nimi całe popołudnie.
Poza tym niesamowicie się wkurzyłam bo pękł nam brodzik prysznicowy, a to kolejny nieprzewidziany wydatek przez ten remont strasznie się spłukaliśmy więc bardzo nie w porę zachciało mu się pękać no, ale cóż... życie
Ten już nadrobiłam, a nie było mnie bo spotkaliśmy się dzisiaj ze znajomymi i spędziliśmy z nimi całe popołudnie.
Poza tym niesamowicie się wkurzyłam bo pękł nam brodzik prysznicowy, a to kolejny nieprzewidziany wydatek przez ten remont strasznie się spłukaliśmy więc bardzo nie w porę zachciało mu się pękać no, ale cóż... życie
a ja kurcze siedzę po nocach i nadrabiam, a potem będę spać do 10, bo ostatnio Wikuś jak pójdzie na drzemkę o 7rano to tak do 10 potrafi, aż sama sobie zazdroszczeale nie jest źle tylko opieka została
współczuje, też się wściekam, jak cos tak się nagle zwali, i trzeba ruszyc oszczędności wolałabym raczej, żeby to ciuszki, albo kosmetyki mi częściej pękały, wtedy to chociaż jakaś przyjemnośc by z tego była...
dziewczyny, ja przy swoim refluksowym Wiktorze tyle prania nie robiłam nigdyale rozumiem, jak sie siedzi ciągle na bb to się zbieramnie też np uzbierała się dzisiaj kupa prasowania dla odmiany, ale dzielnie ją zwalczyłam
dobrej nocki mamusie!
gratulacje dla Hani, nie ma co się spieszyć, wszystko w swoim czasie, ważne, że dobrze sie rozwija, mój Wikuś też się nie spieszy, ale się nie martwie, bo widzę postępy, malutkie, ale widać, więc nie ma co pospieszaćAle się naczytałam :-)
A my dziś po kontroli na rehabilitacji. Hania rozwija się prawidłowo, choć w swoim tempie. Mamy kolejne ćwiczonka do wykonywania w domu. Ale p. rehabilitantka była z nas zadowolona
Aj, jak tu nadrobić wszystkie wątki?
współczuje, też się wściekam, jak cos tak się nagle zwali, i trzeba ruszyc oszczędności wolałabym raczej, żeby to ciuszki, albo kosmetyki mi częściej pękały, wtedy to chociaż jakaś przyjemnośc by z tego była...
dziewczyny, ja przy swoim refluksowym Wiktorze tyle prania nie robiłam nigdyale rozumiem, jak sie siedzi ciągle na bb to się zbieramnie też np uzbierała się dzisiaj kupa prasowania dla odmiany, ale dzielnie ją zwalczyłam
dobrej nocki mamusie!
renia200
mama Victorki :)
Villemo dokładnie jak u mnie tylko ja w południe pięć lat temu powiedziałam "tak", wszystkiego naaaajlepszego, mam nadzieje że będziecie dzisiaj super świętować;-)Dzien Dobry Wszystkim
u nas nocka w miare, gdyby nie okropny katar Martusi byloby fajnie
zgadza sie reniu, ja tez mam 5 rocznice slubu dokladnie 19.06.2004 o godz.17
5 lat po slubie i 2 dzieci, szybka jestem nie ma co:-)
Igorku i Gabrysiu sto latek życzy ciocia Renia i Victorka;-)
dzisiaj skapitulowałam z nadrabianiem - mam nadzieje że wybaczycie mi kobietki
a i muszę się Wam pochwalić że za trzy tygodnie w niedziele spotykam się z Ewushką:-);-)
reklama
blizniaki2000
Hej mamusie
Czyżbym była dzisiaj pierwsza???
Czyżbym była dzisiaj pierwsza???