reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć dziewczyny!
Melduję się, że z moją fasolinką wszystko ok, a Julka rośnie mi jak na drożdżach, 73 cm i 8kg wagi, a miesiąc młodsza od Waszych pociech jest ;-)
Pozdrawiamy!!!

Fajnie, że do Nas zajrzałaś, i że groszek rośnie zdrowo ;-) (ale Ci zazdroszczę tego stanu :zawstydzona/y::zawstydzona/y:) zaglądaj do Nas jak najczęściej i pisz jak się czujesz :tak::tak:

A ja już po zaliczonym spacerku (pogoda zajefajna:tak:), byłam w aptece po kropelki, bo mam zapalenie spojówek znowu :wściekła/y::wściekła/y:(już chyba 4 raz w tym roku !), skoczyłam też do rossmana, po soczki i drobne kosmetyki dla małego, ooo kupiłam też kaszkę manne z bobovity w końcu :tak::tak:, teraz Alan spi po obiadku a ja próbuje choć odrobinke Was nadrobić od wczoraj :baffled:, kiepsko to widzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, że mi się uda doczytać wszystkie wątki zanim książe się zbudzi ze snu ...

No nic zmykam na inne pokoje ;-):tak::-p:-D:-D:-D

Sto lat sto lat dla dzisiejszych jubilatów, duzio duzio zdrówećka Wam życzy ciocia Edytka :tak::tak:;-)

Ja też lubie, jak mojej rodzince smakuje to co gotuje czy piekę, tylko że oni za ciastami to nie barzdo, wiec roie jak mamy mie gości i ciesze sie jak ktoś je i zachwala
To ja Ci podrzucę mojego męża;-)on uwielbia wszystko co słodkie więc będziesz się mogła napiec do woli:-D
A no i kolczyki śliczne. I podziwiam Cię za odwagę;-)
byłam z Benem zważyć go i zmierzyć wiec ma 70 cm, wazy 8,30. ładnie co?
Nawet bardzo ładnie:tak::-D
Cześć dziewczyny!
Melduję się, że z moją fasolinką wszystko ok, a Julka rośnie mi jak na drożdżach, 73 cm i 8kg wagi, a miesiąc młodsza od Waszych pociech jest ;-)
Pozdrawiamy!!!
Witaj. Super że się odezwałaś. Znaczy że o nas nie zapominasz;-)No i że z dzieciolkami wszystko oki. A juleczka jest śliczna i przesłodka
Oj stuknął mi 200 post:p hhhahaha:-):-D
Gratuluję 2000 postów:tak::tak::tak:
Aj no jedno zero mi umkło:p hahah Mamuniu co ja bym bez Ciebie zrobiła:):-):tak::tak::tak:
Aj Kanusia bo bez mamusi to ani rusz;-):tak:

Dziewczyny no co wy. 3h mnie nie byuło i 5 stron na 1 wątku!!!!
Admin nam grudniówki zamknie za plotkarstwo;-)

Black cieszę się, że maluszki rosną:tak:

reklama
Do góry