reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zlazilam sie jak durna,bo ja teraz laze,nie jezdze...i zrzucam tysiace kalorii ktore pochlaniam,w postaci czekolady i jej pochodnych:zawstydzona/y:...I jeszcze musze leciec po pieczarki i odebrac paczke dla niuni,bo lajdak listonosz zostawil awizo:blink:..Wiec please litosc;-):-D:-D

Zlazilam sie jak durna,bo ja teraz laze,nie jezdze...i zrzucam tysiace kalorii ktore pochlaniam,w postaci czekolady i jej pochodnych:zawstydzona/y:...I jeszcze musze leciec po pieczarki i odebrac paczke dla niuni,bo lajdak listonosz zostawil awizo:blink:..Wiec please litosc;-):-D:-D
dobrze nie będziemy pisać, będziemy pranie robić:-)

Wiecie co?????

Kurcze Was nadrobic....a tak ładnie prosiła wczoraj o litość.....:-:)-:)-(

Kaja nie ma litosci.....trzeba czytać i nadrabiac:p hahha

Bliźniaczku kochany jejku ja bym sie bała malutkiej jeszcze uszka przekłuc....ja chyba nie bede małej kolczyków robic...jak bedzie chciała to sobie poxniej zrobi sama....

Madziu doczytałam,ze wypad sie udał i nocka tez:p hahah no to rewelacja:*

Kurcze i juz nie pamietam co chciałam napisac:(((

Zyczonka oczywiscie:

Wszystkiego naj naj naj dla naszych uroczych i wspaniałych solenizantów przystojniaków: Maksia, Alexa, Kubusia i Benia :*:*:* buziaczków tysioace od Mariczki i Cioteczki:)
A no i dla tatusia Maksia:)

U nas nijak....mała wierci sie w nocy niemiłosciernie....nie czaje bazy....naprawde... pomysły mi się wyczerpały:( uciekam jeszcze nadrobic inne wątki,bo potem nie wiem o co koman....

a.....no i pranie obejrzec czy cosik sie zmieniło:-p

proszę o przepis tego serniczka na zimno

Mamusia przepis na opakowaniu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

Blizniaki bardzo łądne te kolczyki. Hania dostala bardzo podobne na chrzest tylko ze z jednokolorowymi cyrkoniami. Kiedy zamierzasz malej je zalozyc bo ja sie troche boje ze moze pociagnac. Myslalam zeby najpierw cos przy uchu kupic:baffled:

ślicznie dziękujemy wszystkim e-cioteczkom za piękne życzonka;-0

bliźniaki daj znać jak malutka po przebiciu uszu.

byłam z Benem zważyć go i zmierzyć wiec ma 70 cm, wazy 8,30. ładnie co?

reklama
Do góry