reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Juz wiem co miałam napisać. Co do tego artykułu o ciązy ... moja znajoma nie mogła zajśc w ciązę, podejrzewali niepłodność ... strali sie ładne pare lat i nic. Zaadoptowali dziewczynkę . Po dwóch latach znajoma zaczął poleć brzuch i wymiotowała o ciązy nie myslała bo no przecież była pezpłodna. Malutki brzuszek, no przytyła i juz , a tu lekarz bada i 5 miesiąc ciąży. I do konca ciąży miała bardzo malutki brzuszek. Urodziła córeczkę.

reklama
Czesc dziewczyny.
Bylismy na spacerku pogoda super, teraz mały bawi się na macie i co chwilę steka bo się przewraca na brzuszek i próbuje zjeść te puzle piankowe. A wczoraj mi wyciągnął jedną część i ja cyckał , całe szczęście nie była mała :zawstydzona/y:.
Kaja pranie sliczne.

Bliźniaki nie stresuj sie malutką na pewno nie będzie to bolało, nawet się nie skapnie. A kolczyki sliczne, moja siostra kupiła swojej córeczce teraz na zmiane takie tylko z białymi kamyczkami no i niestety juz jednego zgubiła bo sie odpinają :baffled:.

Black super ze fasolka rośnie , a Julcia już duża dziewczynka :tak:.

I co miałam jeszcze napisać ..... :baffled:

aaaa dałam małemu dzisiaj obiadek po 6 miesiacu ten w tych meeega słoiczkach ( szynka z jazynkami) i ma takie duze grudki no i niestety mały mi sie tym dławi. Jutro reszte słoiczka muszę blenderem zjechać i najwyżej tak dam.

Mamusiu a moje pranie już widać ?:dry:
właśnie zauważyłam z ładnie schnie to twoje pranie:tak::tak::tak::tak:

zrobilam cyprianowi juz dzis badania, wyniki juz mam.
morfologia ciut lepsza ale jeszcze kiepska ale OB spadlo do 45 takze to chyba przez anemie takie powiekszone:tak:lece zaraz na fitness. :tak:

Juz wiem co miałam napisać. Co do tego artykułu o ciązy ... moja znajoma nie mogła zajśc w ciązę, podejrzewali niepłodność ... strali sie ładne pare lat i nic. Zaadoptowali dziewczynkę . Po dwóch latach znajoma zaczął poleć brzuch i wymiotowała o ciązy nie myslała bo no przecież była pezpłodna. Malutki brzuszek, no przytyła i juz , a tu lekarz bada i 5 miesiąc ciąży. I do konca ciąży miała bardzo malutki brzuszek. Urodziła córeczkę.

to są najpiękniejsze w życiu cuda:tak:

ja mam chłopca więc problem kolczyków mnie nie dotyczy, ale chyba mam zdanie jak Kanusia, chyba bym sie bała, lepiej może jak dorośnie to zdecyduje, no ale z drugiej strony jakże słodko te dziewczynki w kolczyczkach wyglądają;-)

no i mnie też w końcu pranie dopadło, i to całkiem potężne, ale przynajmniej jak to sie mówi wurzuciłam to z siebie;-):tak:

to są najpiękniejsze w życiu cuda:tak:

ja mam chłopca więc problem kolczyków mnie nie dotyczy, ale chyba mam zdanie jak Kanusia, chyba bym sie bała, lepiej może jak dorośnie to zdecyduje, no ale z drugiej strony jakże słodko te dziewczynki w kolczyczkach wyglądają;-)

no i mnie też w końcu pranie dopadło, i to całkiem potężne, ale przynajmniej jak to sie mówi wurzuciłam to z siebie;-):tak:
widziałam, dobrze ze wyrzuciłaś to brudne.... , bo teraz masz już czyste i wyprane :-)

jak to zycie sie uklada,nigdy nie mow nigdy...:tak:

zrobilam cyprianowi juz dzis badania, wyniki juz mam.
morfologia ciut lepsza ale jeszcze kiepska ale OB spadlo do 45 takze to chyba przez anemie takie powiekszone:tak:lece zaraz na fitness. :tak:
Szacun...ja w dalszym ciagu z cwiczen tylko pranie:-D;-)

reklama
jeszcze musze Was od rana poczytac,bo oczywiscie jak juz zasiadlam i mala zasnela,to amo wpadl jak po ogien i przejal kompa:baffled:

Do góry