reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Blizniaki bardzo łądne te kolczyki. Hania dostala bardzo podobne na chrzest tylko ze z jednokolorowymi cyrkoniami. Kiedy zamierzasz malej je zalozyc bo ja sie troche boje ze moze pociagnac. Myslalam zeby najpierw cos przy uchu kupic:baffled:
Na razie bedzie miała takie przy uchu, te którymi przebijają, bo one są ze stali chirurgicznej i podobno szybciej sie goi, a później załoze te, za nie nie ma jak pociągnąc, bo przylegają do ucha

bliźniaki śliczne kolczyki;-)
Dzięki kochana

byłam z Benem zważyć go i zmierzyć wiec ma 70 cm, wazy 8,30. ładnie co?
No to rosnie ładnie, moja wzrost podobny, tylko trochę chudsza:-)

Cześć dziewczyny!
Melduję się, że z moją fasolinką wszystko ok, a Julka rośnie mi jak na drożdżach, 73 cm i 8kg wagi, a miesiąc młodsza od Waszych pociech jest ;-)
Pozdrawiamy!!!
Super, ze sie odezwałaś i ze z Fasolką wszystko ok, a z Julci niezła już panienka. Pozdrawiam goraco

Cześć dziewczyny!
Melduję się, że z moją fasolinką wszystko ok, a Julka rośnie mi jak na drożdżach, 73 cm i 8kg wagi, a miesiąc młodsza od Waszych pociech jest ;-)
Pozdrawiamy!!!
BlackWizard no to ładnie....tak sie cieze,ze wszystko ok :) Julka to zdrowa kobitak tak jak moja:p hahaah a teraz pewnie liczycie na chłopczyka co??? a jak sie czujesz?

BlackWizard no to ładnie....tak sie cieze,ze wszystko ok :) Julka to zdrowa kobitak tak jak moja:p hahaah a teraz pewnie liczycie na chłopczyka co??? a jak sie czujesz?

Liczymy, ale czuję że kolejna babka będzie ;-) Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, w końcu ktoś musi ustawiać tych naszych chłopów :-D

Czuje się różnie, raz lepiej raz gorzej. Aktualnie jestem w 11 tc, mdłości czasami mnie zabijają, ale byle do przodu ;-)

reklama
Liczymy, ale czuję że kolejna babka będzie ;-) Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, w końcu ktoś musi ustawiać tych naszych chłopów :-D

Czuje się różnie, raz lepiej raz gorzej. Aktualnie jestem w 11 tc, mdłości czasami mnie zabijają, ale byle do przodu ;-)
Bardzo sie cieszę,ze wszystko dobrze:)))) oj tych poczatkowych dolegliwości to Ci akurat nie zazdroszczę:p hahah co do ustawiania chłopów to jak najbarziej im sie przyda:p hahaah

Black musimy sie kiedys jakos spotkac jak bedziesz miała ochote....w końcu tak nie daleko mamy do siebie..... ja cały czas numer od Ciebie mam wiec bede pisała jak cosik:)

Do góry