Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Hej. Wpadlam sie przywitac.
Dzis nie mam za bardzo czasu bo malujemy z mezem i Lutkiem salon
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi tez zmokło pranie:-(Witajcie z rańca:-)
U mnie pogoda beznadziejna:-(. Nie pamiętam kiedy ostatnio był taki brzydki czerwiec. Zmokło mi pranie i w ogóle nic mi dziś nie pasuje.
Mopek ja bym na takiej diecie nie wytrzymała, ale patrzeć na siebie też nie mogę i łapie jakies stany depresyjne przez to...
Myszqo 100000000000 lat szczęścia i radości
no właśnie ta pogoda, czy kiedyś będzie lato????????Zapominajko mi też zmokło i to w dodatku białe więc musze go jeszcze raz prac. A w czoraj było tak pięknie. Ach ta pogoda
mój kochany pulpecikowy zięćAaaa, no i dzień dobry w ogóle :-)
Dziewczyny, kupiliśmy w sobotę małemu świetne spodnie. Rozmiar 74cm , nogawki nawet troszkę za długie. I co się okazało w domku? Że mojemu słodkiemu pączusiowi nie zmieści się w tych spodniach dupcia
a my robiliśmy paszport, al dali nam tylko na 1 rokRobiłam ;-) dowód jest na 5 lat, a paszport na 3
grzeczny synusMoje dziecko samo zasnęło na kanapie . Szok !
tylko moje dziecko dziś nie chce spać:-(gratuluje ale pogoda taka wstretna ze nic tylko spac dzis
powodzenia w malowaniuHej. Wpadlam sie przywitac.
a my robiliśmy paszport, al dali nam tylko na 1 rok
tylko moje dziecko dziś nie chce spać:-(
ooo matko powera cięg dalszyHej. Wpadlam sie przywitac.
Tygrysku u nas z główki pobierała pani pielęgniarka jak byliśmy z zółtaczką pare dni po porodzie w szpitalu.....wyglada masakrycznie...no jakby to byla zwykla morfologia to z paluszka by dalo rade ale potrzebne bylo duzo krewki na jakies badania fosforazy i takie tam i trzeba bylo z glowki zeby duo krewki nalecialo:----(
To się bedzie działo hahaah pozazdrościc;p hahaha :-)Dziewczynki moje kochane DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZONKA !!!!!!!!!! :-)
Co do tego rośnięcia - ja mam wciąż nadzieję, że jednak jeszcze urosnę - ale w górę a nie w szerz WARIATKI!!!!!!!!!!
Pogoda piękna nie?
Męzowy mnie dziś zabiera do naszej uubionej greckiej restauracji - mniam
A Jasiek zostaje z babcią :-)