reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
I już jesteśmy :tak::-)

Teraz mam w domu prawdziwy dowód, że mam dorosłego już syna :-D:-D;-):tak::tak:, fotki, wiecie gdzie szukać ;-)

fgjlkl k mn ytr5xe4xbop ;'ibjtrtmkk 16v322220omubgihl ';
/.07yyrefcb,.jjv

powyzej pozdrowienia dla cioteczek od Julci:-D:-D:-D:-D:-D

nie moge dopchac sie do klawiatury

Jula nią zawładnęła:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witajcie z rańca:-)
U mnie pogoda beznadziejna:-(. Nie pamiętam kiedy ostatnio był taki brzydki czerwiec:baffled:. Zmokło mi pranie i w ogóle nic mi dziś nie pasuje.

Mopek ja bym na takiej diecie nie wytrzymała, ale patrzeć na siebie też nie mogę i łapie jakies stany depresyjne przez to...

Myszqo 100000000000 lat szczęścia i radości:-D
mi tez zmokło pranie:-(

Zapominajko mi też zmokło i to w dodatku białe więc musze go jeszcze raz prac. A w czoraj było tak pięknie. Ach ta pogoda
no właśnie ta pogoda, czy kiedyś będzie lato????????
Aaaa, no i dzień dobry w ogóle :-)
Dziewczyny, kupiliśmy w sobotę małemu świetne spodnie. Rozmiar 74cm , nogawki nawet troszkę za długie. I co się okazało w domku? Że mojemu słodkiemu pączusiowi nie zmieści się w tych spodniach dupcia :zawstydzona/y::sorry:
mój kochany pulpecikowy zięć :-D:-D:-D

Robiłam ;-) dowód jest na 5 lat, a paszport na 3 :tak:
a my robiliśmy paszport, al dali nam tylko na 1 rok:szok:
Moje dziecko samo zasnęło na kanapie :szok:. Szok !
grzeczny synus:tak::tak::tak:
gratuluje:tak::tak: ale pogoda taka wstretna ze nic tylko spac dzis:eek:
tylko moje dziecko dziś nie chce spać:-(

Hej. Wpadlam sie przywitac.
Dzis nie mam za bardzo czasu bo malujemy z mezem i Lutkiem salon :-D
powodzenia w malowaniu:-p

Cyprysiowa, powodzonka w malowaniu.
Myszqa, udanej imprezki wieczornej.
Mopku, współczuje pogody, u nas rano slicznie świeciło słonko i odstawiłam sie jak stróż w boze cialo, a teraz siedzę z gołymi nogami w cienkiej sukieneczce:zawstydzona/y:, Mała też tylko spodenki i skarpetki, a tu zimno sie zrobiło

Jutro idziemy na szczepienie .... ale mam nadzieję, że bedzie padać i przełożymy to na inny dzień :zawstydzona/y:. Normalnie jestem chora jak o tym pomysle :-(.

reklama
no jakby to byla zwykla morfologia to z paluszka by dalo rade ale potrzebne bylo duzo krewki na jakies badania fosforazy i takie tam i trzeba bylo z glowki zeby duo krewki nalecialo:-:)-:)-:)-(
Tygrysku u nas z główki pobierała pani pielęgniarka jak byliśmy z zółtaczką pare dni po porodzie w szpitalu.....wyglada masakrycznie...:zawstydzona/y:

Agacia ja też jestem senna wiec maluszkowi sie nie dziwie;p zasnełabym nawet na stojąco:p haha

Edee nie jestem zła, w zadnym wypadku:)..... kurcze te.ż bede musiała cosik malutkiej wyrobic....

Dziewczynki moje kochane DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZONKA !!!!!!!!!! :-)

Co do tego rośnięcia - ja mam wciąż nadzieję, że jednak jeszcze urosnę - ale w górę a nie w szerz :rofl2: WARIATKI!!!!!!!!!!

Pogoda piękna nie?
Męzowy mnie dziś zabiera do naszej uubionej greckiej restauracji - mniam:-D

A Jasiek zostaje z babcią :-)
To się bedzie działo:p hahaah pozazdrościc;p hahaha :-D:tak::-)

Cyprysiowa miłego malowanka:):-):tak:

Moja kruszynka też sapła dzisiaj rano 2 godiznki....i tez wygladałam tak: :szok::szok::szok::szok: hahahah

a u nas juz ładniej....my po obiadku małej....mamusia zadebiutowąła i ugotowałam sama ,ale dodałam po prostu do resztki jarzynek ze słoiczka....małej nic nie prreszkadząły grudki wcieła wszycho....:) zdolniacha moja;)

Do góry