Daj znać kiedy będziesz bo my z Pytią mamy ok. 20 min autkiem to może się spotkamy ;-)
Byłoby świetnie
A jedziemy dopiero 23 sierpnia, ale zleci szybkoo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać kiedy będziesz bo my z Pytią mamy ok. 20 min autkiem to może się spotkamy ;-)
Myszqo a jak tam to autko co miałaś dostac? Bo mój ogród nadal czeka;-)
No właśnie!!! KONIECZNIE! Zrobicie sobie wycieczkę do Cieszyna, zapraszam na kawkę. Mogę Was oprowadzić po Cieszynie, bo ja to maniaczka lokalna jestem i wszystkim zawsze zachwalam tą naszą mieścinę ;-)
Widzisz mój mężowy jak kupuje samochód to musi wszystko sprawdzić. :-)
I mimo, ze miał mi kupić jakiś tani taki do 10 tyś. to wszystkie które mu się podobają to kosztują ok 20 tys. A nie bardzo jest na to kasa bo mieszkanie kupilismy na 18 jego starszej córce :-)
No właśnie!!! KONIECZNIE! Zrobicie sobie wycieczkę do Cieszyna, zapraszam na kawkę. Mogę Was oprowadzić po Cieszynie, bo ja to maniaczka lokalna jestem i wszystkim zawsze zachwalam tą naszą mieścinę ;-)
Świetny pomysł ! ja też skorzystam ze zwiedzania Cieszyna , tylko zaczekaj Pati, aż kondycje troche poprawie, bo ty mnie kiedyś zajedziesz tymi spacerkami
Świetny pomysł ! ja też skorzystam ze zwiedzania Cieszyna , tylko zaczekaj Pati, aż kondycje troche poprawie, bo ty mnie kiedyś zajedziesz tymi spacerkami
Kochanie, to nie były najwyższe schody w Cieszynie, haha. Wszystko przed nami!
Ollcia - to to jesteśmy umówione :-) W Czechach mogę Was zawlec do osady Piastów w Kocobęcu ;-)