reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mamusia bo paszport na 5 lat jest na Wasze żądanie!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

I Jula tez spac nie chce:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
ahaaaaaaaaaaa, teraz understand:tak:moja wlasnie zasnela, oby spala dluzej, bo zaraz mam ucznia

Jutro idziemy na szczepienie .... ale mam nadzieję, że bedzie padać i przełożymy to na inny dzień :zawstydzona/y:. Normalnie jestem chora jak o tym pomysle :-(.
ja rowniez, ciagle mam cykora jak id na szczepienie

reklama
Bartek wcześniej spał 1,5 godz, wstał przed 12 a teraz znowu zasnął :szok: taka krótka przerwa między kolejnymi drzemkami raczej mu się nie zdarza.

Ale niech śpi jak najdłużej - jak wstanie mamy jechac do teściowej :crazy: Olek ma jej coś naprawić z kompem. Dobrze że mój Bartek ma taką kochaną teściową :-D:-D Mamusia, teściówko kochana - rządzisz :-D

Pytia a o co chodzi z Marzycielką bo niedoczytałam?

Myszqo- Marzycielka poczuła się troszkę obrażona, że nie odpisujemy jej na posty i nie zauważamy, gdy umieszcza nowe zdjęcia. Ale już chyba sprawa sie wyjaśnila, przynajmniej mam taka nadzieję ;)

Cyprysiowa - owocnego malowanka ;)

Pediatra mi dzisiaj powiedziała, że mam uczyć Hanię samodzielności :zawstydzona/y:,że jest już duża i trochę za bardzo na tym cycu wisi. Mam jej nie dawać piersi częściej niż co 2,5-3 godziny, no i nie usypiać przy piersi. Efekt - wrzeszczała dzisiaj w łóżeczku 1,5 godziny, siedziałam przy niej, śpiewałam, gadałam, przestała w końcu płakać, ale i tak nie zasnęła :eek: Dopiero w wózku padła i to tylko na pół godziny :cool:
Masakra.

Pediatra mi dzisiaj powiedziała, że mam uczyć Hanię samodzielności :zawstydzona/y:,że jest już duża i trochę za bardzo na tym cycu wisi. Mam jej nie dawać piersi częściej niż co 2,5-3 godziny, no i nie usypiać przy piersi. Efekt - wrzeszczała dzisiaj w łóżeczku 1,5 godziny, siedziałam przy niej, śpiewałam, gadałam, przestała w końcu płakać, ale i tak nie zasnęła :eek: Dopiero w wózku padła i to tylko na pół godziny :cool:
Masakra.
Pytia a ja nie za bardzo rozumiem tą pidiatrę:eek:Dlaczego masz Hani odmawiac bliskości skoro tego potrzebuje? Chyba bym się nie podjęła takiego zadania:crazy:

Mamuśki zainteresowane ramkami i programem do ich wklejania...cos znalazłam:tak::tak::tak:

Chomik Dominik-S

Ja wczoraj ściągłam ten program, ale zaraz go usunęłam bo jak dla mnie to on jest zbyt skomplikowany, wogóle nie wiem jak go obsługiwać, czarna magia normalnie, ja potrzebuje czegoś co jest opisane krok po kroku itp. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a chciała bym zrobić fotki w jakieś ładne ramki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(, ale ja matołek jestem i nie potrafie, ehhh:-(

Ja wczoraj ściągłam ten program, ale zaraz go usunęłam bo jak dla mnie to on jest zbyt skomplikowany, wogóle nie wiem jak go obsługiwać, czarna magia normalnie, ja potrzebuje czegoś co jest opisane krok po kroku itp. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a chciała bym zrobić fotki w jakieś ładne ramki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(, ale ja matołek jestem i nie potrafie, ehhh:-(
EDEE GŁOWKA do gory...ja jesrtem lepsiejsza...juz ściągnełam dwa i łudziłam sie,ze cos wykonbinuję....jasneeeeeeeeeee.... pomarzyć dobra rzecz...tepa jak nie wiem co....:eek::eek::eek:

moje dziecko mnie rozlozylo na lopatki.....:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

zostawilam go na chwilke w lozeczku a zeby sobie polezal...a ja chcialam Was troszke poczytac.....po chwili poszlam sprawdzic co tam sie dzieje a ten maly cwaniak sam wzial sobie smoka do buzi wlozyl sciagnal pieluszke ze szczebelek....i zasnal:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Nie zgadzam się z wami...tylko trzeba wam kogoś kto to wytłumaczy...:tak::tak::tak:Przez internet nie da się tego jasno wytłumaczyc, ale w razie czego pytajcie...pomęczymy mojego mężulka:-D:-D:-D:-D

Do góry