reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

moje dziecko mnie rozlozylo na lopatki.....:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

zostawilam go na chwilke w lozeczku a zeby sobie polezal...a ja chcialam Was troszke poczytac.....po chwili poszlam sprawdzic co tam sie dzieje a ten maly cwaniak sam wzial sobie smoka do buzi wlozyl sciagnal pieluszke ze szczebelek....i zasnal:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

zazdroszczę u nas rzadko Jula sama w dzień zasypia:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
Ej dzisiaj odebrałam zdjęcia w ramkach. Zrobiłam duzy rozmiar. Wyszły rewelacyjnie. Teraz czekam na rameczki i powiesze sobie. Tylko problem ze chyba cała chate obwiesze nimi bo mam ich aż 10 :szok:.

Ej dzisiaj odebrałam zdjęcia w ramkach. Zrobiłam duzy rozmiar. Wyszły rewelacyjnie. Teraz czekam na rameczki i powiesze sobie. Tylko problem ze chyba cała chate obwiesze nimi bo mam ich aż 10 :szok:.

Widzisz Agacia jakie zamieszanie zrobiło sie po tych twoich pieknych foteczkach:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oczywsicie czekamy na fotki ściennej galerii

Agacia wczoraj zamowilam te zdjecia na plotnie zobaczymy jak wyjda:tak::tak::tak:

edee, moja mam zrobiła cala ścianę i super to wygląda, ale ma zamiar zrobić tak caly pokój:szok: czyli na wszystkich czterech ścianach ma być Karolina ja i moj mezulek , będzie jak w muzeum, wiec i u ciebie bedzie ladnie:tak::tak::tak::tak:

My juz po spacerku.

Pytia ja dzielna jesteś, ja bym zmiękła. Choć muszę przyznać, że ja karmię też bardzo często i czasem mam wrażenie, że to nie jest normalne, ale az tak bym tej pediatry nie słuchała. Maluchy potrzebują czasem bliskości...

moje dziecko mnie rozlozylo na lopatki.....:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

zostawilam go na chwilke w lozeczku a zeby sobie polezal...a ja chcialam Was troszke poczytac.....po chwili poszlam sprawdzic co tam sie dzieje a ten maly cwaniak sam wzial sobie smoka do buzi wlozyl sciagnal pieluszke ze szczebelek....i zasnal:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ja to juz znam :-Di dlatego nie zostawiam w łóżeczku nic co mogłoby spowodować jakąkolwiek krzywdę. Jeśli Iggy zasypia z pieluszką tetrową to chodze sprawdzać a potem mu zabieram.

wczoraj odwiedzila mnie ciotka i tylo szukam po szafkach czym moge ja zaspokoic....juz sama nie wiem czego chce....mam nadzieje ze za pare dni mi przejdzie bo moja diete szlag trafi:szok::szok::eek::eek:

witam!!!
laseczki nie nadrobie was buuuuuuuuuuuuuu
wszystkiego naj naj naj dla wszystkich komu nie składałam życzonek

ja mam teraz nocki i jakąs straszną masakre przeżywam nie mam siły na nic buuuuuuuu
powiem wam tylko że jak tu nie zaglądam to mi WAS strasznie brakuje
bardzo was lubię!!!!!!!!!!!!@!!!

reklama
Do góry