Dzień dobry Kochaniutkie...my już dawno wstałyśmy, ale Jula ostatnimi dniami maruda jak cholera i w ogóle nie chce sama zostawac....Czyżby 26 tydzien z piorunem zmienił sie u nas na 27
W planach mialam dzisiaj pojsc na zakupy ale nie mialam jak wozka zniesc bo tak marudzila i ryczala, wiec zakupy przełozyłam na popoludnie
U nas cala noc lalo teraz troche przyjaśnia się, na szczęście jest ciepło....
Dobra tyle o nas, teraz nadrabiam zaległości...
Niezła burza była dotyczaca naszej Kasi...myslę że już wszystko zostało powiedziane więc ten temat zostawiam w spokoju
MYSZQA dużo zdrówka i milości!!!!
I oczywiście MEGA BUZIAK DLA PATUSI!!!!
W sprawach paszportowych moge pomóc bo to moje miejsce pracyA wiec paszport dziecku do 5 roku zycia wydawany jest na rok i kosztuje 30zl...z tego co wiem jeszcze przez ten tydzien bedzie mozna wyrobic takiem dzieciaczkowi paszport na 5 lat...ale podobno to ma sie juz zmienic od poniedzialu...bo wchodza odciski palców
Nigdy nie było paszportów na 3 lata
Czy lepiej wyrobic dowód czy paszport???Blizniaki to zalezy od Waszych planow, jesli planujecie wyjazd poza UE w najbliższym czasie lepiej paszport jesli nie wystarczy dowod
WAŻNE!!!!Do paszportu potrzebna jest zgoda obojga rodzicow...nie wiem jak jest w dowodach
Villemo chyba już ktos odpowiedział ale najważniejsze aby cytat zaczynał się
Cyprysiowa z ta stronka to mnie powaliłas, jak pooglądałam nasze piękne malutkie brzuszki aż łezka w oczku zakręciła sięA siniola to miałaś niezlego
Tygrysku dzielny Filipek!!!!!
Agacia uwierz że z główki podobno mniej boli i szybciej leci niż z rączki czy z pietki....jak pielegniarka umie wkłuć się w dobrą żyłkę to są to sekundy...
To prawda wygląda to strasznie
Wiem co mówie bo przez nasze problemy z serduszkiem, krew Julcia miala pobierana bardzo czesto i pielegniarki wytlumaczyly mi różnice
I podobno najlepiej żeby dziecko przy tym płakało
Co ja jeszcze miałam napisać...nie wiem. może sobie przypomnę:-):-):-)
Mam nadzieje ze uda mi sie wysłac tego posta i nie zniknie mi;-);-)
W planach mialam dzisiaj pojsc na zakupy ale nie mialam jak wozka zniesc bo tak marudzila i ryczala, wiec zakupy przełozyłam na popoludnie
U nas cala noc lalo teraz troche przyjaśnia się, na szczęście jest ciepło....
Dobra tyle o nas, teraz nadrabiam zaległości...
Niezła burza była dotyczaca naszej Kasi...myslę że już wszystko zostało powiedziane więc ten temat zostawiam w spokoju
MYSZQA dużo zdrówka i milości!!!!
I oczywiście MEGA BUZIAK DLA PATUSI!!!!
Edee, robiłaś Alankowi dowód ososbisty?
Na ile lat wydają takim maluchom?
Ja też bym musiała cos Małej wyrobic tylko jeszcze nie wiem czy lepiej dowód czy paszport
Robiłam ;-) dowód jest na 5 lat, a paszport na 3
W sprawach paszportowych moge pomóc bo to moje miejsce pracyA wiec paszport dziecku do 5 roku zycia wydawany jest na rok i kosztuje 30zl...z tego co wiem jeszcze przez ten tydzien bedzie mozna wyrobic takiem dzieciaczkowi paszport na 5 lat...ale podobno to ma sie juz zmienic od poniedzialu...bo wchodza odciski palców
Nigdy nie było paszportów na 3 lata
Czy lepiej wyrobic dowód czy paszport???Blizniaki to zalezy od Waszych planow, jesli planujecie wyjazd poza UE w najbliższym czasie lepiej paszport jesli nie wystarczy dowod
WAŻNE!!!!Do paszportu potrzebna jest zgoda obojga rodzicow...nie wiem jak jest w dowodach
Cyprysiowa nie udało mi się
co robie nie tak, chodzi mi o takie cytaty na żółtym tle
Villemo chyba już ktos odpowiedział ale najważniejsze aby cytat zaczynał się
i kończył się
Cyprysiowa z ta stronka to mnie powaliłas, jak pooglądałam nasze piękne malutkie brzuszki aż łezka w oczku zakręciła sięA siniola to miałaś niezlego
Tygrysku dzielny Filipek!!!!!
z główki . U nas pobierają z paluszka. UkLuje igiełką opuszek i lec z paluszka do probówki.
Agacia uwierz że z główki podobno mniej boli i szybciej leci niż z rączki czy z pietki....jak pielegniarka umie wkłuć się w dobrą żyłkę to są to sekundy...
To prawda wygląda to strasznie
Wiem co mówie bo przez nasze problemy z serduszkiem, krew Julcia miala pobierana bardzo czesto i pielegniarki wytlumaczyly mi różnice
I podobno najlepiej żeby dziecko przy tym płakało
Dziewczyny, kupiliśmy w sobotę małemu świetne spodnie. Rozmiar 74cm , nogawki nawet troszkę za długie. I co się okazało w domku? Że mojemu słodkiemu pączusiowi nie zmieści się w tych spodniach dupcia
Co ja jeszcze miałam napisać...nie wiem. może sobie przypomnę:-):-):-)
Mam nadzieje ze uda mi sie wysłac tego posta i nie zniknie mi;-);-)