reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja mieszkam 2 min. drogi do granicy z Czechami :-) co prawda już nie mamy tu granicy, ale muszę mieć dokument stwierdzający tożsamość dziecka, że jest moje :-p, bo znajomy ostatnio był z maluszkiem bez i dostał mandat na 5 tys. koron :no:, a dowód robiłam tak ogólnie, żeby mieć jakieś potwierdzeni, że to mój bąbel np. wybieramy się nad morze w tym roku i żeby potem nie było przypału w razie jakichś kontroli :confused2:, a koszt chyba ok. 35 zł jak dobrze pamiętam ;-)

koszt dowodu taki jak normalnego doroslego obywatele, jak skladalm ostatnio wniosek o nowy dowod bo nazwisko zmienialam to wyrabialo malzenstwo dowody dla swoich dzieci i i placili chyb podobnie jak ja
super to juz wszystko wiem:-) trza sie zajac tym przed wakacjami na wszelki wypadek
Dziewczynki moje kochane DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZONKA !!!!!!!!!! :-)

Co do tego rośnięcia - ja mam wciąż nadzieję, że jednak jeszcze urosnę - ale w górę a nie w szerz :rofl2: WARIATKI!!!!!!!!!!

Pogoda piękna nie?
Męzowy mnie dziś zabiera do naszej uubionej greckiej restauracji - mniam:-D

A Jasiek zostaje z babcią :-)

Myszko szalonego wieczorku Ci zycze w takim razie :tak::tak::tak:

Co do tego rośnięcia - ja mam wciąż nadzieję, że jednak jeszcze urosnę - ale w górę a nie w szerz :rofl2: WARIATKI!!!!!!!!!!

Pogoda piękna nie?

Miłej zabawy ! Tylko nie szalej za bardzo :-D.

Myszqa, zazdroszczę wypadu do greckiej restauracji, muszę jakoś mojego mężusia pokusić :tak:

My też chcemy wyrobić Bartkowi paszport albo dowód, myślę że z dowodem będzie prościej.

A na wakacje w tym roku jedziemy do Ustronia, znaleźliśmy świetną i bardzo atrakcyjną cenowo ofertę.

Pogoda piękna nie?

Myszqo a jak tam to autko co miałaś dostac? Bo mój ogród nadal czeka:-D;-)

o matko:szok::szok::szok:niezła gromadka
dzielna kobieta
A wygląśda jak starsza siostra tych dzieci a nie matka

reklama
Myszqa, zazdroszczę wypadu do greckiej restauracji, muszę jakoś mojego mężusia pokusić :tak:

My też chcemy wyrobić Bartkowi paszport albo dowód, myślę że z dowodem będzie prościej.

A na wakacje w tym roku jedziemy do Ustronia, znaleźliśmy świetną i bardzo atrakcyjną cenowo ofertę.

Daj znać kiedy będziesz bo my z Pytią mamy ok. 20 min autkiem to może się spotkamy ;-):tak:

Do góry