reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

edee ja tez ciekawa jak z tym dowodem bo to pewnie potrzebne do przekroczenia granicy co prawda raczej sie nie wybieram na razie ale zawsze lepiej miec, na ile wydaja taki dowodzik i jaki koszt ?
koszt dowodu taki jak normalnego doroslego obywatele, jak skladalm ostatnio wniosek o nowy dowod bo nazwisko zmienialam to wyrabialo malzenstwo dowody dla swoich dzieci i i placili chyb podobnie jak ja

reklama
edee ja tez ciekawa jak z tym dowodem bo to pewnie potrzebne do przekroczenia granicy co prawda raczej sie nie wybieram na razie ale zawsze lepiej miec, na ile wydaja taki dowodzik i jaki koszt ?

Ja mieszkam 2 min. drogi do granicy z Czechami :-) co prawda już nie mamy tu granicy, ale muszę mieć dokument stwierdzający tożsamość dziecka, że jest moje :-p, bo znajomy ostatnio był z maluszkiem bez i dostał mandat na 5 tys. koron :no:, a dowód robiłam tak ogólnie, żeby mieć jakieś potwierdzeni, że to mój bąbel np. wybieramy się nad morze w tym roku i żeby potem nie było przypału w razie jakichś kontroli :confused2:, a koszt chyba ok. 35 zł jak dobrze pamiętam ;-)

a no jest:-D a do czego by tu porownac hmmmmmm nie wiem moze Mango??? kojarzysz???? ( ps tylko nie to Mango telewizyjne tylko odziezowa firma zagraniczna hehehe:-D:-D oni maja tez Aldo chyba:eek:) a jak chcesz porownywac cenowo czy jakosciowo czy stylowo???? bo ja pod kryterium wzielam ceny i sty

A u nas leje jak .................... brrrrrrrrrrrr a my musielismy wyjsc w taka pogode do przychodni na pobranie krwi Filipkowi:-:)-( pobierali z glowki i malutki tak plakal:-:)-:)-:)-(teraz spi w wozeczki i odsypia stresa:-(

a cos mialam jeszcze napisac hmmmmmm a moze dzien dobry:sorry::sorry:
\
Pytalam o ta firme,bo wczoraj weszlam na szwedzkiego ebay-a kupic pare szmatek dla Mariolki:-)I wlasnie rewelacja ciuszki dla bachorka z mexx,esprit ale to juz wiedziaalm i benetton,zrobilam troche zakupow,musze ukryc wyciag z konta:-D:-D...
z główki :szok:. U nas pobierają z paluszka. UkLuje igiełką opuszek i lec z paluszka do probówki.
U nas tez,ale jak mial moj dziec zoltaczke fizjol i mila juz tak poklute raczki ze masakra,to jej ze stopki pobierali:szok::tak:
Ja mieszkam 2 min. drogi do granicy z Czechami :-) co prawda już nie mamy tu granicy, ale muszę mieć dokument stwierdzający tożsamość dziecka, że jest moje :-p, bo znajomy ostatnio był z maluszkiem bez i dostał mandat na 5 tys. koron :no:, a dowód robiłam tak ogólnie, żeby mieć jakieś potwierdzeni, że to mój bąbel np. wybieramy się nad morze w tym roku i żeby potem nie było przypału w razie jakichś kontroli :confused2:, a koszt chyba ok. 35 zł jak dobrze pamiętam ;-)
Identycznie,my tez jak jechalismy niedawno do polandii,jako tako paszport juz nie jest potrzebny,jedynie dokument stwierdzajacy tozsamosc dziecka:-)A ze w paszporcie nie ma wpisanych rodzicow wlasciwie,paszport wydali na podstawie papierow ze to my jestesmy jej rodzicami...Kurcze,laski,kiedys,pamietacie te czasy...wpisywali dziecko w paszport do matki i bylo z glowki,a teraz ohohoho,wlasny pasek:-D

witam
pogoda do bani, w nocy lało, teraz też pada
siedzimy w domku bo Natalia przeziębiona, z nosa leci jak z kranu no i znowu kaszel i w nocy temp 37,5

k.a.j.a;3775296]Tak,odziezowo-torebkowo chyba jeszcze perfumowa?co to za firma?porownywalna do czego??no i czy "dobra"?

wiesz ja miałam kilka rzeczy dla dzieci z mexxa, ale używane, nosiły je 2 moje dziewuszki i są nie do zdarcia...a cenowo to niestety nie wiem, podejrzewam, ze tanie to one nie są

A u nas leje jak .................... brrrrrrrrrrrr a my musielismy wyjsc w taka pogode do przychodni na pobranie krwi Filipkowi:-:)-( pobierali z glowki i malutki tak plakal:-:)-:)-:)-(teraz spi w wozeczki i odsypia stresa:-(

biedactwo, z główki normalnie szok:szok: dzielny chłopiec

Wpadłam się tylko przywitać i zmykam prasować bo dłużej sie tego odkładać nie da:tak: Zajrzę później jak się troszkę ogarnę:-)

nienawidzę prasować, ale Tobie życzę przyjemności:-)

Najlepsze życzenia urodzinkowe dla Myszqi

Dla Pati radosnego uśmiechu, wspaniałych zabaw, bajkowych snów z okazji półroczku

Dziewczynki moje kochane DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZONKA !!!!!!!!!! :-)

Co do tego rośnięcia - ja mam wciąż nadzieję, że jednak jeszcze urosnę - ale w górę a nie w szerz :rofl2: WARIATKI!!!!!!!!!!

Pogoda piękna nie?
Męzowy mnie dziś zabiera do naszej uubionej greckiej restauracji - mniam:-D

A Jasiek zostaje z babcią :-)

reklama
Do góry