reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

TYGRYSKU I XPATRYSIUX...........
dziewczyny mam bardzo wazne pytanie....
moja kolezanka jutra laduje na lotnisku w ŁODZI ....i musi dostac sie do Bydgoszczy...do ktorej stacji pkp ma najblizej z lotniska.......????????
cos mowila ze jest pare pkp wiec w jej imieniu pytam.....

taaaaakkk teraz to nic za darmo nie ma....moglam pytac xpatrysix..hihihihihi(zartuje):-p:-p

Hihihi, ja to "przyjezdna" jestem, więc za dużo bym Ci nie pomogła. Tygrysku-ale Ty interesowna jesteś ;-):-D

Tygrysku spoko nasza też ani widu ani słychu:p:tak::sorry:

Dokładnie tak..... chodziło te zo o to,ze zamiast o poważnych sprawch gadac to mi piszemy o takich głupotach i potem nic znależc nie można....ale ja rpwneiż uważam,ze bylo mineło....nie ma się co wkurzac....zaraz napisze jej eska;)

kanusia, a ja uważam, że forum jest też po to, żeby pisać o głupotkach.

płatki z chudym mleczkeim na sniadm, kalafiorek z wody plus ziemniaczek na obiad oczywiscie bez masełka no i tyle włąsciwie ale jutro pewnie nadrobie:zawstydzona/y: ogólnie to nie rozsadek zadziałał tym razem tylko smutne zdarzenie które mnie spotkało podczas zakupów w piatek poszłam po ta kiecke na targowisko takie gdzie sa pawilony i duzo sklepikow z ciuchmi, co zobaczyłam jakas fajna to słysze nie mamy takiego rozmiaru, wiec w kolejnym widze jest 44 całkiem spora klasyczna na wiele okazji a kobieta mi mówi, ze sie na pewno nie zmieszce wiec pytam czy ma rozmiar wieksza ona, ze nie i nie produkuja takich bo gruby zle w tym wyglada, wiec pytam czy cos mi moze polecic (w srodku juz niezle zdenerwowana) a ona mi taka w kwiaty dla starej baby okragły dekolt rozkloszowana nad kostke wygladałabym w tym jak calineczka w wersji sumo :no:wiec wyszłam patrze dalej a tam całkiem niezłe kiecki, sprzedawczyni mi mowi ze kilka byłoby na mnie ( takie które mi sie podobały) stoje przed przymiezalnia bo zajeta była, a tu wpada to babasko z poprzedniego sklepu ( okazało sie ze chyba włascicielka obudwu, tam czesto po kilka stoisk mają) i z takim politowaniem na mnie, ze nie mam co mierzyc bo nie wejde :no: wiec wyszłam wogóle zrezygnowałam z zakupów a potem sie poryczałam na maksa i cały weekend spierniczony tak mnie to zabolało:zawstydzona/y:
dlatego mnie tak wzieło na to odchuczanie znowu, bo juz nawet sie godziłam z tym jak wygladam:-(

A to wstętne babsko :wściekła/y: A Ty się kochana nie przejmuj. Pomyśl ile kobiet na świecie jest grubszych od Ciebie...

marzycielka napisala mi tez ze nikt nie komentuje jej zdjec, nie chce jej sie przekpywac steku bzdur i ze forum sie zmienilo na gorsze.
Napisalam jej ze nie tylko ona jest pomijana, ze to normalne itd. Mniejmy nadzieje ze jej przejdzie i powroci :tak:

Marzycielko kochana-apel do Ciebie. Nie obrażaj się na nas. Jeśli potrzebujesz pilnie jakieś odpowiedzi, to moze pisz PW, wtedy na pewno któraś Ci odpowie. Ja często wchodzę na forum, żeby odstresować się i popisać jakieś głupotki. Nie możesz się na nas obrażać, bo mój Olek nie powinien w tak młodym wieku dostac pierwszego kosza-trochę się tęskni chłopakowi za narzeczoną....:-p

reklama
I o tym właśnie mówię . Ja Wam coś napiszę a Wy ani nie doczytacie ani nie cofniecie sie stronę w tył.
I moje słowa w próżnie lecą....:cool:
Marzycielko posta napisałas w taki sposób jakbys tylko chciała coś sprostować i juz cię nie było. Więc na co miałysmy odpisać? My tutaj naklepałysmy do Ciebie chyba ze 3 strony i tez na nic nie odpisałaś.

A ja miałam iśc spać i normalnie musiałam wrócic bo cos mi sie przypomniało.
Apel :-D:
Pytia, Misiówka, Kankiya .... gdzie jesteście ??

kurcze az musialam zobaczyc kiedy to bylo (wywiniecie orla)i to bylo w lipcu czyli prawie rok temu!!! Szok!!! a tu wspomnienie :-D
https://www.babyboom.pl/forum/grudn...szki-i-nasze-buzki-albumik-16821/index11.html

STO LAT DLA DZISIAJ ŚWIETUJĄCYCH SZKRABÓW!
Normalnie aż mi sie na serduchu miło zrobiło jak ogladałam te zdjęcia brzuszków. Cyprysiowa no siniola miałaś ... i to jakiego :-D, teraz to tylko mozna się z tegośmiać, a wtedy to nie było do śmiechu.

No teraz to juz idę spac na prawdę, ale to przez Cyprysiową :eek: tak długo siedze bo mi wkleiła link z brzusiami o oglądałam , nie mogłam przestać :zawstydzona/y:.

witam

Jeżeli piszecie moje wiadomości z NK i SMsów to proszę bez przeinaczeń.

Napisałam , że nie mam ochoty czasam przekopywać się przez stek bzdur np. o lodach i takich tam a nie, że tu są tylko bzdury.
Nie obrażam się , że nie komentujecie zdjęć. To wolny kraj i nie musicie.

I napisałam ,że BB się zmnieniło nie na lepsze jak dla mnie.

Pozdrawiam

marzycielka napisala mi tez ze nikt nie komentuje jej zdjec, nie chce jej sie przekpywac steku bzdur i ze forum sie zmienilo na gorsze.
Napisalam jej ze nie tylko ona jest pomijana, ze to normalne itd. Mniejmy nadzieje ze jej przejdzie i powroci :tak:
Nie widze tu przeinaczenia. Jesli chodzilo o mnie. Nie pisalas mi na nk ze chodzilo o bzdury typu lody itd.

Normalnie aż mi sie na serduchu miło zrobiło jak ogladałam te zdjęcia brzuszków. Cyprysiowa no siniola miałaś ... i to jakiego :-D, teraz to tylko mozna się z tegośmiać, a wtedy to nie było do śmiechu.
No nie bylo do smiechu. Pamietam jak zlecialam plecami na kant tego stopnia to pierwsze co odkrylam recznik i czekalam az beda mi ciec wody!!! Boze jak ja sie wtedy balam. Pozniej juz bez laczkow pod prysznic nie lazilam! Bo to trzeba miec naprawde pusto w glowie zeby wyjsc z pod prysznica w golych stopach na mokre plytki i schodzic tak ze stopnia to przeciez duzo nie trzeba zeby sie poslizgnac i wywinac takiego orla. Jaka ja glupia bylam ale dzieki Bogu nic Lutkowi sie nie stalo:tak:

reklama
Do góry