kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
I jeszcze ogromniaste całuski dla półrocznej Patusi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapominajko mi też zmokło i to w dodatku białe więc musze go jeszcze raz prac. A w czoraj było tak pięknie. Ach ta pogodaWitajcie z rańca:-)
U mnie pogoda beznadziejna:-(. Nie pamiętam kiedy ostatnio był taki brzydki czerwiec. Zmokło mi pranie i w ogóle nic mi dziś nie pasuje.
Kajaczku a z czy to sie je????????? tzn. co to ciuchy, czy co?bo jak ciuszki to znam
chodzi Ci o mexx, firmę odzieżową?
marzycielka napisala mi tez ze nikt nie komentuje jej zdjec, nie chce jej sie przekpywac steku bzdur i ze forum sie zmienilo na gorsze.
Napisalam jej ze nie tylko ona jest pomijana, ze to normalne itd. Mniejmy nadzieje ze jej przejdzie i powroci
ooooo ale po nas poleciała ... aż mi się głupio zrobiło. Marzycielko przepraszam, że pisze stek bzdur !
A ja nie uwazam ze piszemy stek bzdur i nie zycze sobie takich tekstow czytac....hihihi kochana mamusiu nie obrażaj się .... popiszemy sobie razem stek bzdur
Mopku, nie przejmuj sie głupim babskiem. Nie wiem jak można byc takim chamskim i tak traktowa innych, a na dodatek potencjalnego klienta. Jesteś fajną babką o ślicznej twarzyczce, a te kilka kilo za dużo jeszcze zrzucisz, nie zapominaj ze niedawno urodziłaś dziecko. Główka do góry, będzie dobrze.w piatek poszłam po ta kiecke na targowisko takie gdzie sa pawilony i duzo sklepikow z ciuchmi, co zobaczyłam jakas fajna to słysze nie mamy takiego rozmiaru, wiec w kolejnym widze jest 44 całkiem spora klasyczna na wiele okazji a kobieta mi mówi, ze sie na pewno nie zmieszce wiec pytam czy ma rozmiar wieksza ona, ze nie i nie produkuja takich bo gruby zle w tym wyglada, wiec pytam czy cos mi moze polecic (w srodku juz niezle zdenerwowana) a ona mi taka w kwiaty dla starej baby okragły dekolt rozkloszowana nad kostke wygladałabym w tym jak calineczka w wersji sumo wiec wyszłam patrze dalej a tam całkiem niezłe kiecki, sprzedawczyni mi mowi ze kilka byłoby na mnie ( takie które mi sie podobały) stoje przed przymiezalnia bo zajeta była, a tu wpada to babasko z poprzedniego sklepu ( okazało sie ze chyba włascicielka obudwu, tam czesto po kilka stoisk mają) i z takim politowaniem na mnie, ze nie mam co mierzyc bo nie wejde wiec wyszłam wogóle zrezygnowałam z zakupów a potem sie poryczałam na maksa i cały weekend spierniczony tak mnie to zabolało
dlatego mnie tak wzieło na to odchuczanie znowu, bo juz nawet sie godziłam z tym jak wygladam:-(
Mam dokładnie tak samo, często oglądam zdjęcia, ale też nie wszystkie komentuje, bo i tak ciągle brakuje mi czasuJeju... oj ile razy ja nie bylam zauwazana... tez czasem mi bylo przykro jak przez dluzszy czas pisalam jak Kaja sama z soba lub wstawialam zdjecia sama dla siebie ale tak juz jest ze czasem sie nie zauwaza. Ja tez nie wsyztskim odpisuje, nie wszytskie fotki komentuje bo by mi czasu na zycie nie starczylo (zwlaszcza w waszym tempie)
dasz sobie radę kochana, a w Polsce odpoczniesz, napewno rodzinka nie bedzie sie mogła nacieszyc dzieciakami, wiec bedą sie zajmowa Lilianką:-). Udanego pobytu w OjczyźnieNo i jestem załamana bo w środę rano wylatujemy do Polski a ja jeszcze nic nie mam spakowane no i jeszcze kosz prasowania cały czas na mnie błagalnie patrzy.A ja jestem dzisiaj cały dzień sama z dzieciakami Lilka dała mi popalić i już nic mi się nie chce:-(
Kochana, czemu Ty łapiesz takie stany to ja nie wiem, mloda, ładna, zdrowaWitajcie z rańca:-)
U mnie pogoda beznadziejna:-(. Nie pamiętam kiedy ostatnio był taki brzydki czerwiec. Zmokło mi pranie i w ogóle nic mi dziś nie pasuje.
Mopek ja bym na takiej diecie nie wytrzymała, ale patrzeć na siebie też nie mogę i łapie jakies stany depresyjne przez to...
Myszqo 100000000000 lat szczęścia i radości
Oj Myszqa to już nam chyba nie urosnie, ale zdrowiutka niech będzie jak najbardziej, też jej tego życzęczesc dziewczynonki kochane!!!!!!Wszystkiego naj najlepszego dla Patki!!!!
oraz dla Myszeczki naszej,Myszko,rosnij nam zdrowa i wesola;-)
U nas jest ta firma droga. A czy dobra to się nie orientuję.Tak,odziezowo-torebkowo chyba jeszcze perfumowa?co to za firma?porownywalna do czego??no i czy "dobra"?
A ja nie uwazam ze piszemy stek bzdur i nie zycze sobie takich tekstow czytac....