reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Aaaa, no i dzień dobry w ogóle :-)

U mnie też pogoda do d... W dodatku musimy być z Bartkiem w miarę cicho bo mężuś odsypia nockę w pracy. Uhhh jak ja nie cierpię jak on chodzi na nocki :confused2:

Dziewczyny, kupiliśmy w sobotę małemu świetne spodnie. Rozmiar 74cm , nogawki nawet troszkę za długie. I co się okazało w domku? Że mojemu słodkiemu pączusiowi nie zmieści się w tych spodniach dupcia :zawstydzona/y::sorry:

reklama
Oj Myszqa to już nam chyba nie urosnie:-D:laugh2::-D, ale zdrowiutka niech będzie jak najbardziej, też jej tego życzę
no chyba że w szerz:-D;-):-D

U nas jest ta firma droga. A czy dobra to się nie orientuję.
A ja tez nie uwazam, że piszemy stek bzdur :zawstydzona/y:, tylko tak sobie pisałam, bo juz ztego tylko moza sie smiać. Przepraszam :zawstydzona/y:, juz nie będę.

Witajcie z rana. U nas leje, i leje. Całą noc juz lało. Szkoda gadać.
Ja to się śmiałam ostatnio do mojego że w takich warunkach to powinniśmy ryż sadzic bo w moim ogródku już większośc warzywa jest pod wodą.

a z innej beczki....czy firma mexx wystepuje w polsce?porownywalna do czego,wie ktos??

a no jest:-D a do czego by tu porownac hmmmmmm nie wiem moze Mango??? kojarzysz???? ( ps tylko nie to Mango telewizyjne tylko odziezowa firma zagraniczna hehehe:-D:-D oni maja tez Aldo chyba:eek:) a jak chcesz porownywac cenowo czy jakosciowo czy stylowo???? bo ja pod kryterium wzielam ceny i sty

A u nas leje jak .................... brrrrrrrrrrrr a my musielismy wyjsc w taka pogode do przychodni na pobranie krwi Filipkowi:-:)-( pobierali z glowki i malutki tak plakal:-:)-:)-:)-(teraz spi w wozeczki i odsypia stresa:-(

a cos mialam jeszcze napisac hmmmmmm a moze dzien dobry:sorry::sorry:
\

Myszqo sto lat dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spełnienia marzeń i wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak:

My mieliśmy dzisiaj jechac na szczepienie ale tatuś nie dostał wolnego. Wczoraj byłam zła ale dzisiaj bardzo się z tego cieszę. Może jutro będzie ładniejsza pogoda.

Tygrysku biedny Filipek:-(

nio:-( jak zobaczylam jak mial ta igle w glowce wbita to normalnie serducho mi prawie peklo:-:)-:)-:)-:)-:)-( ale glupia pinda pielegniarka z raczki kuzwa pobrac krwi nie potrafila:no::no:

Witam z rana prawie :)
Korzystam szybciutko póki malutak spi...

Nadrobiłam wczoraj....troszke jeszcze pobzdurowałyscie :p hahhaa zarcik:p:-p

Marzycielko kochana nasze nie obrazaj sie czy nie wsciekaj serio nie ma o co....każdy pisze o czym cche, i rozmowa się kreci..jest nas coaz wiecej wiec nie wszystko da się zauważyc...a Twojego posta pewnie większośc przeczytała tylko komentarz wolała pozostawic swobie samej,zeby nie wywoływąc burzy....tak myśle....

Mopku nie wkurxaj się jakims babsztylem szkoda nerwów...to szkodzi urodzie pamiętaj:*:tak:;-):-)

KAJACZKU KURCZE TO JEST ODBRA FIRMA O DOŚC DROGA, JA KIEDYS KUPIŁAM SPDNICE Z MEXX ...ALE W CIUCHOLANDZE....REWELACJA JAK DLA MNIE....A DO CZEGO PORÓWNAC..HMMMMM moze ATMOSPHERE jak kojarzysz....:rofl2::sorry:

Dziewczyny, kupiliśmy w sobotę małemu świetne spodnie. Rozmiar 74cm , nogawki nawet troszkę za długie. I co się okazało w domku? Że mojemu słodkiemu pączusiowi nie zmieści się w tych spodniach dupcia :zawstydzona/y::sorry:
Olcia skąd ja to znam...malutka dostała takie zaj...ste ogrodniczki i cio???dupką się nie wcisneła....hahhaha ale ja kocham ta moja dupeczke:*

No i zycoznka:)

100 latek dla naszej szalonej i sexownej Myszqi :)))) duuuużo usmiechu i miłości :-):-D:-D:-D

No i dla naszej prawie dorosłej juz Patusi kochaniutkiej....buziaczków 1000-ce:* życza Ciocia Kana i Mariczka;)

A u nas nocka ok:) malutak nawet pospała, o 5:15 co prawda na cycka pobudka,ale kimnełysmy jeszcze do prawie 8 :) a pogoda do....4 literek jak nic..pada i pada...:-(

Wsztstkie buziaczki i życzonka pzrekazane solenizantce gugała cos ze BARDZOOOOOOOO DZIEKUJE !!!!!!!!!!!!

Myszko ode mnie tez buziaki ogromniaste z okazji 18-stki
;-******
Solenizantaka zasnęła bidulka jak na opiec napisałam maretiw sie troche pzrez ten gluten ale mam nadzieje ze to za wczesnie i dlatego taka reakcja]

Zapominajko ja te zpewnie nie wytrzymam długo:zawstydzona/y:

Mexx ma fajne ciuszki drogawe, ale mnie sie udaje czasem kupic z dugiej reki i jakosciowo całkiem niezłe skoro po kilku praniach jak nówki wygladaja;-)

Ojoj dla małego tygryska uściski , dzielny facet;-)

reklama
Do góry