reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

płatki z chudym mleczkeim na sniadm, kalafiorek z wody plus ziemniaczek na obiad oczywiscie bez masełka no i tyle włąsciwie ale jutro pewnie nadrobie:zawstydzona/y: ogólnie to nie rozsadek zadziałał tym razem tylko smutne zdarzenie które mnie spotkało podczas zakupów w piatek poszłam po ta kiecke na targowisko takie gdzie sa pawilony i duzo sklepikow z ciuchmi, co zobaczyłam jakas fajna to słysze nie mamy takiego rozmiaru, wiec w kolejnym widze jest 44 całkiem spora klasyczna na wiele okazji a kobieta mi mówi, ze sie na pewno nie zmieszce wiec pytam czy ma rozmiar wieksza ona, ze nie i nie produkuja takich bo gruby zle w tym wyglada, wiec pytam czy cos mi moze polecic (w srodku juz niezle zdenerwowana) a ona mi taka w kwiaty dla starej baby okragły dekolt rozkloszowana nad kostke wygladałabym w tym jak calineczka w wersji sumo :no:wiec wyszłam patrze dalej a tam całkiem niezłe kiecki, sprzedawczyni mi mowi ze kilka byłoby na mnie ( takie które mi sie podobały) stoje przed przymiezalnia bo zajeta była, a tu wpada to babasko z poprzedniego sklepu ( okazało sie ze chyba włascicielka obudwu, tam czesto po kilka stoisk mają) i z takim politowaniem na mnie, ze nie mam co mierzyc bo nie wejde :no: wiec wyszłam wogóle zrezygnowałam z zakupów a potem sie poryczałam na maksa i cały weekend spierniczony tak mnie to zabolało:zawstydzona/y:
dlatego mnie tak wzieło na to odchuczanie znowu, bo juz nawet sie godziłam z tym jak wygladam:-(
Mopek mogłaś tej głupiej babie cos powiedziec, że by sie w papcie nie zmieściła. :wściekła/y:

reklama
Wiesz bo mam wymagajacego szkraba :-( teraz powiedzial dosc niech sie zajmie sam soba:-D tak serio to teraz jak juz siedzi to moge go posadzic z zabawkami i posiedzi troche w spokoju.

Wiecie co... bylam pod prysznicem i wychodzac przypomnialam sobie jak wywinelam orla z tego stopnia w lazience i sobie uszkodzilam plecki w ciazy pamietacie? I sobie mysle przeciez to bylo tak niedawno a to bylo jakos w polowie ciazy...matko jak ten czas leci!!!!
leci jak szalony

reklama
witam

Jeżeli piszecie moje wiadomości z NK i SMsów to proszę bez przeinaczeń.

Napisałam , że nie mam ochoty czasam przekopywać się przez stek bzdur np. o lodach i takich tam a nie, że tu są tylko bzdury.
Nie obrażam się , że nie komentujecie zdjęć. To wolny kraj i nie musicie.

I napisałam ,że BB się zmnieniło nie na lepsze jak dla mnie.

Pozdrawiam

I o tym właśnie mówię . Ja Wam coś napiszę a Wy ani nie doczytacie ani nie cofniecie sie stronę w tył.
I moje słowa w próżnie lecą....:cool:

Do góry