reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja tylko na chwilkę....zajrze wieczorkiem,,,,,

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!!!!!

Muszę się wam pochwalić, mój kochany mąż kupił mi laptopa i to wasza zasługa :happy::happy::happy:...bo odkąd dostałam nagane :zawstydzona/y:za brak udziału na bb przesiaduje wieczorem przy komputerze i mąż nie może dostać sie do kompa
huraaaaa:happy::happy::happy:

ide kąpać malutką, bo dzisiaj maruda z niej, że hoho, przez cały dzień tylko na rączkach , spała zaledwie 1h a teraz to juz masakra..moze w końcu zasnie

Hej

Fajna dzisiaj była pogoda, więc posiedzieliśmy trochę na dworze. Teraz czekam na mojego K z obiadem.
Bliźniaki fajnie, że udało się naprawić auto.
Kaja sliczna miki :-D
Villemo super , że mąż sprawił ci taki prezent. Mój mi kupił jak byłam w ciązy i musiałam leżej, a akurat miałam w tym czasie urodziny wiec to tak na urodziny. A teraz jak się zbliża jakaś okazja to wciąż mi mówi no przecież dostałaś laptopa to juz prezentów się nie spodziewaj do 2015 r. :-D.

Agacia no to super ...zero prezentów nie zniosłabym...ja je uwielbiam....zrezta pewnie jak kazda z nas:)

Kaju awaterek śliczny:*

Villemo zazdorszcze kompa..ja musze sie na razie zadowolic stacjonarnym:(

Agacia no to super ...zero prezentów nie zniosłabym...ja je uwielbiam....zrezta pewnie jak kazda z nas:)

Kaju awaterek śliczny:*

Villemo zazdorszcze kompa..ja musze sie na razie zadowolic stacjonarnym:(
Wiesz on tylko tak zartuje i prezenty i tak dostaje ... ja bym mu nie dała zyc jakby mi nie kupił czegos na jakąś okazję :-D

reklama
Do góry