Ja jak zwykle....kaja z konopiiPrzepis naleśników na kulinarnym
ale mój maż pyta która będzie robić te naleśniki dziś, bo chętnie by je zjadł
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
ale masz śliczny awatar:-)Ja jak zwykle....kaja z konopii
Ja tylko na chwilkę....zajrze wieczorkiem,,,,,
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!!!!!
Muszę się wam pochwalić, mój kochany mąż kupił mi laptopa i to wasza zasługa ...bo odkąd dostałam nagane za brak udziału na bb przesiaduje wieczorem przy komputerze i mąż nie może dostać sie do kompa
huraaaaa
ide kąpać malutką, bo dzisiaj maruda z niej, że hoho, przez cały dzień tylko na rączkach , spała zaledwie 1h a teraz to juz masakra..moze w końcu zasnie
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!!!!!!
Muszę się wam pochwalić, mój kochany mąż kupił mi laptopa i to wasza zasługa ...bo odkąd dostałam nagane za brak udziału na bb przesiaduje wieczorem przy komputerze i mąż nie może dostać sie do kompa
huraaaaa
ide kąpać malutką, bo dzisiaj maruda z niej, że hoho, przez cały dzień tylko na rączkach , spała zaledwie 1h a teraz to juz masakra..moze w końcu zasnie
dzięks;-)ale masz śliczny awatar:-)
Agacia82
Mami :)
Hej
Fajna dzisiaj była pogoda, więc posiedzieliśmy trochę na dworze. Teraz czekam na mojego K z obiadem.
Bliźniaki fajnie, że udało się naprawić auto.
Kaja sliczna miki
Villemo super , że mąż sprawił ci taki prezent. Mój mi kupił jak byłam w ciązy i musiałam leżej, a akurat miałam w tym czasie urodziny wiec to tak na urodziny. A teraz jak się zbliża jakaś okazja to wciąż mi mówi no przecież dostałaś laptopa to juz prezentów się nie spodziewaj do 2015 r. .
Fajna dzisiaj była pogoda, więc posiedzieliśmy trochę na dworze. Teraz czekam na mojego K z obiadem.
Bliźniaki fajnie, że udało się naprawić auto.
Kaja sliczna miki
Villemo super , że mąż sprawił ci taki prezent. Mój mi kupił jak byłam w ciązy i musiałam leżej, a akurat miałam w tym czasie urodziny wiec to tak na urodziny. A teraz jak się zbliża jakaś okazja to wciąż mi mówi no przecież dostałaś laptopa to juz prezentów się nie spodziewaj do 2015 r. .
kana161
Mama "terrorystek" :P
Agacia no to super ...zero prezentów nie zniosłabym...ja je uwielbiam....zrezta pewnie jak kazda z nas
Kaju awaterek śliczny:*
Villemo zazdorszcze kompa..ja musze sie na razie zadowolic stacjonarnym
Agacia82
Mami :)
Wiesz on tylko tak zartuje i prezenty i tak dostaje ... ja bym mu nie dała zyc jakby mi nie kupił czegos na jakąś okazjęAgacia no to super ...zero prezentów nie zniosłabym...ja je uwielbiam....zrezta pewnie jak kazda z nas
kana161
Mama "terrorystek" :P
I tak trzymaj Agacia:-)Wiesz on tylko tak zartuje i prezenty i tak dostaje ... ja bym mu nie dała zyc jakby mi nie kupił czegos na jakąś okazję
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Wszystkiego najlepszego dla Karolinki i dla Bartusia. Buziaki :-)
Ja tylko tam na chwilkę, bo korzystam z okazji, ze dziadek porwał Olka na spacerek
Ja tylko tam na chwilkę, bo korzystam z okazji, ze dziadek porwał Olka na spacerek
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
Karolinka dziekujeWszystkiego najlepszego dla Karolinki i dla Bartusia. Buziaki :-)